De eerste 'Resident Evil'-serie ooit onthult zijn eerste beelden

Netflix toont Resident Evil: Infinite Darkness

De serie Resident Evil: Infinite Darkness gaat snel van start op streamingdienst Netflix.

Jim Pedd, 19 mei 2021 om 16:54

Gamestudio Capcom boekt een groot succes met de game Resident Evil Village. En het ziet ernaar uit dat men de komende tijd alleen maar meer inzet op de franchise, want we krijgen heel wat nieuwe content van Netflix.
Vandaag toont Netflix de eerste trailer van de anime-serie Resident Evil: Infinite Darkness, gebaseerd op de games. De CG-serie is de eerste dramaserie in de 25-jarige geschiedenis van de franchise en volgt de fanfavoriete personages Leon S. Kennedy en Claire Redfield die het tegen nieuwe dreigingen opnemen.

Gave serie
Heel tof is dat Netflix voor deze remake van de game Resident Evil 2 stemacteurs Nick Apostolides en Stephanie Panisello heeft weten te strikken, die de stemmen ook al inspraken in de game.

In de trailer zie je het tweetal samenwerken om een nieuwe mogelijke uitbraak tegen te gaan. Tegelijk probeert Claire een samenzwering bloot te leggen die te maken blijkt te hebben met het Witte Huis.


Resident Evil: Infinite Darkness zal vanaf 8 juli 2021 te streamen zijn op Netflix. Mooi is trouwens dat er ook een nieuwe live-action reboot aan zit te komen: Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

Lees meer over: Resident Evil Infinite Darkness, Resident Evil, Netflix, Nick Apostolides, Stephanie Panisello

Populair nieuws