search

Ons nieuws van woensdag 19 mei 2021

Eindelijk beelden van de 'Monsters at Work'-serie
Series / Trailer

Eindelijk beelden van de 'Monsters at Work'-serie

Check hier de aankomende Disney+-serie Monsters at Work van Pixar.

Een van de meest geliefde filmfranchises van Pixar komt naar de televisie. Monsters at Work is een vervolg op de film Monsters, Inc. en een van de eerste series die aangekondigd werd bij de lancering van streamingdienst Disney+.

Anderhalf jaar later zien we eindelijk de eerste beelden van de serie. Monsters at Work zal in de maand juli te zien zijn op Disney+ en vandaag hebben we de eerste echte beelden van de serie. Gaaf!

Eerste teaser
Disney+ onthulde via Twitter de eerste beelden van de serie, die op 2 juli van start gaat op de streamingdienst:



Monsters at Work speelt zich direct na de film Monsters, Inc. af. In de film wordt de CEO van het bedrijf ontslagen en hanteert men een nieuw zakenmodel, waarbij het gelach van kinderen stroom moet opleveren in plaats van het gegil.

De serie volgt het monster genaamd Tylor Tuskmon die ingehuurd werd om een 'scarer' te worden. Maar zodra hij aankomt op zijn werk, realiseert hij zich dat ineens de beol helemaal anders is.

Vanaf 2 juli te zien op Disney+, met elke week een nieuwe aflevering.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Jurassic World Camp Cretaceous' seizoen 3: De moeite waard?
Series / Featured

'Jurassic World Camp Cretaceous' seizoen 3: De moeite waard?

Is het derde seizoen van Jurassic World Camp Cretaceous een beetje de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het laatste wat we zagen van de kids van Camp Cretaceous aan het einde van het tweede seizoen, is dat ze helemaal klaar waren met wachten op hulp en redding van Isla Nublar. Nadat ze hun eigen schuilplaats bouwden en er maanden wisten te overleven, blijkt dat zij de mensen zijn die het meest geschikt zijn om te overleven op een eiland vol dinosaurussen.

Netflix komt snel met het derde seizoen van de serie Jurassic World Camp Cretaceous. Vandaag zetten we de eerste recensies die verschenen zijn voor je op een rij.

Top of flop?
De serie lijkt nog altijd de critici te kunnen bekoren. We duiken maar meteen in de recensies:

Den of Geek: "Seizoen drie balanceert kalmere en lichtere momenten - zoals een tienerfeest met zwempakken die ogenschijnlijk gestolen zijn uit de Main Street-winkeltjes - met actie waar je hart sneller van gaat kloppen en oprechte zorgen dat de favoriete personages het niet gaan overleven. Ouders kunnen erop vertrouwen dat Dreamworks en Netflix - tot nu toe in elk geval - de bedreigingen en spanningen op een niveau weten te houden dat past bij de jongere kijker."

ComicBook: "Het derde seizoen is een excellente mix tussen evolutie van personages en actie die je keel in je hart laat kloppen. Het derde seizoen is de meest duidelijke indicatie voor iedereen die twijfelde of je moest kijken of niet."

Jurassic Park Podcast: "Seizoen 3 is opwindend, energiek, eng en gedreven door nostalgie op veel van de beste manieren. Ik kan niet wachten om te zien hoe het team hier in de toekomst op door blijft bouwen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Godzilla krijgt volgende maand zijn eigen Netflix-serie
Series / Nieuws

Godzilla krijgt volgende maand zijn eigen Netflix-serie

Na Godzilla vs. Kong komt het beroemde monster dit jaar nogmaals in actie.

Netflix heeft vandaag een nieuwe afbeelding onthuld van Godzilla: Singular Point. Je kunt hem hierboven bekijken! Tevens is bekend geworden dat de anime-serie vanaf 24 juni a.s. te streamen zal zijn in Europa.

De serie, die werd geschreven door Toh EnJoe en geregisseerd werd door Atsushi Takahashi, gaat over een student en een ingenieur die samen het gevecht moeten leiden tegen een onvoorstelbare macht die de wereld dreigt te eindigen.

Een hoop Godzilla
Singular Point is sinds maart al te streamen in Aziatische landen, maar fans in o.a. Europa moesten nog even wachten. De serie belooft iconische monsters als Jet Jaguar en Rodan naar Netflix te brengen, en dat betekent natuurlijk een hoop kaiju-actie.

Eerder dit jaar kwam ook al de film Godzilla vs. Kong uit (nou ja, nog niet in Nederland), dus kaiju-fans komen dit jaar flink aan hun trekken.

Netflix bracht overigens eerder al drie geanimeerde Godzilla[i]-films uit, maar die zijn op geen enkele manier verbonden met [i]Singular Point.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De eerste 'Resident Evil'-serie ooit onthult zijn eerste beelden
Series / Trailer

De eerste 'Resident Evil'-serie ooit onthult zijn eerste beelden

De serie Resident Evil: Infinite Darkness gaat snel van start op streamingdienst Netflix.

Gamestudio Capcom boekt een groot succes met de game Resident Evil Village. En het ziet ernaar uit dat men de komende tijd alleen maar meer inzet op de franchise, want we krijgen heel wat nieuwe content van Netflix.

Vandaag toont Netflix de eerste trailer van de anime-serie Resident Evil: Infinite Darkness, gebaseerd op de games. De CG-serie is de eerste dramaserie in de 25-jarige geschiedenis van de franchise en volgt de fanfavoriete personages Leon S. Kennedy en Claire Redfield die het tegen nieuwe dreigingen opnemen.

Gave serie
Heel tof is dat Netflix voor deze remake van de game Resident Evil 2 stemacteurs Nick Apostolides en Stephanie Panisello heeft weten te strikken, die de stemmen ook al inspraken in de game.

In de trailer zie je het tweetal samenwerken om een nieuwe mogelijke uitbraak tegen te gaan. Tegelijk probeert Claire een samenzwering bloot te leggen die te maken blijkt te hebben met het Witte Huis.



Resident Evil: Infinite Darkness zal vanaf 8 juli 2021 te streamen zijn op Netflix. Mooi is trouwens dat er ook een nieuwe live-action reboot aan zit te komen: Resident Evil: Welcome to Raccoon City.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Story' bezorgt je een gruwelijke zomer
Series / Nieuws

'American Horror Story' bezorgt je een gruwelijke zomer

De series American Horror Stories en American Horror Story gaan deze zomer van start.

Maak je maar klaar voor een gruwelijke zomer. De series American Horror Stories en American Horror Story gaan van start de komende maanden. Dat belooft wat!

American Horror Stories is een nieuwe anthologie-serie van Ryan Murphy. Elke aflevering vertelt weer een ander verhaal en de boel zal snel van start gaan. De serie gaat in juli van start op Hulu, hier in Nederland vermoedelijk op Disney+ al is dat nog niet zeker.

Horror-zomer
De serie American Horror Stories brengt ons zestien afleveringen die op zichzelf zullen staan. Elke aflevering vertelt een op zichzelf staand verhaal dat in mythen en legendes duikt. Maar wat voor verhalen het worden is niet bekendgemaakt nog.

American Horror Story gaat na American Horror Stories van start, al weten we nog niet precies wanneer de serie te zien is. Tegelijk weten we van FX-baas Jon Landgraf dat de serie klaar is tegen Halloween, wat gezien de tien afleveringen, betekent dat de serie vermoedelijk tussen eind augustus en 31 oktober te zien zal zijn.

Precieze begindata van de series hebben we dus nog niet, al weten we nu wel zeker dat het een spannende zomer wordt!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice voor het eerst over haar vertrek bij 'The Witcher: Blood Origin'
Series / Nieuws

Actrice voor het eerst over haar vertrek bij 'The Witcher: Blood Origin'

Actrice Jodie Turner-Smith vertrok bij The Witcher: Blood Origin, helaas, en daar vertelt ze voor het eerst over.

Actrice Jodie Turner-Smith vertelde voor het eerst over het feit dat ze niet langer te zien zal zijn in de hoofdrol in de serie The Witcher: Blood Origin op Netflix.

De opnames van de serie zouden snel van start gaan, maar moesten "iets" uitgesteld worden. Daardoor had Jodie Turner-Smith geen ruimte meer in haar agenda om de afleveringen op te nemen. Daardoor moet er een nieuwe hoofdrolspeler gevonden worden voor de rol van Eile die zij zou spelen.

Enorm teleurgesteld
Tijdens een interview met Entertainment Tonight vertelde Turner-Smith dat ze het enorm jammer vindt. "Ik denk dat het niet voor het eerst in mijn leven is dat ik een moeilijke keuze moest maken. En dit zijn van die keuzes waar je soms tegenaan loopt, wat ook komt door mijn leven en hoe mijn leven loopt."

Dat ze de gesprekken mocht voeren over een verschijning in de serie, maakte haar dan ook erg blij. "Maar helaas was dit niet voor mij bedoeld, dat is ook hoe ik er in sta. Ik ben heel benieuwd wat hierna komen gaat."

The Witcher: Blood Origin is een prequelserie die kijkt naar de eerste Witcher, en speelt zich 1200 jaar voor The Witcher af. De serie wordt gemaakt door Declan de Barra als showrunner.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je de Sci-fi serie 'Altered Carbon' op Netflix moet kijken
Series / Netflix Kijktip

Waarom je de Sci-fi serie 'Altered Carbon' op Netflix moet kijken

De prachtige cyberpunk wereld van 'Altered Carbon' is spannend, sexy, geheimzinnig maar ook bijzonder gewelddadig.

Altered Carbon is een prachtig gemaakte Netflix-serie over een sci-fi wereld waarin iemands bewustzijn kan worden overgeplaatst tussen verschillende lichamen. In seizoen 1 (10 afleveringen) is Joel Kinnaman detective Kovacs, in het tweede (8 afleveringen) neemt Anthony Mackie de rol over in een nieuwe 'sleeve'.

Hoofdrolspeler Joel Kinnaman ken je van The Killing en House of Cards. Anthony Mackie is bij Marvel-fans wel bekend als Sam Wilson/Falcon in The Falcon and the Winter Soldier.

Takeshi Kovacs is een voormalige soldaat bij een rebellengroep en nu rechercheur. Hij wordt in het eerste seizoen ingehuurd om een moord op te lossen. 30 jaar later breidt het raadsel uit voor seizoen 2, want problemen uit het verleden steken de kop weer op. Kovaks moet in een nieuw lichaam de wereld redden van de ondergang.

Deze Netflix-serie is een combinatie van future-noir, cyberpunk, science-fiction, brute actie en het betere detectivewerk. Het voelt als het universum van Blade Runner, Ghost in a Shell en Alita, met veel bloot en doffe post-apocalyptische steden vol felle neon reclames. Met onderstaande keiharde trailer en blikje achter de schermen krijg je een goed beeld van de serie.



Acteurs
Vanaf het begin was het altijd de bedoeling geweest dat Kinnaman maar één seizoen de rol van Kovacs zou spelen. Anthony Mackie kon zo dezelfde rol heel eigen maken.

Behalve Kinnaman en Mackie zijn Chris Conner (American Crime Story) en Renée Elise Goldsberry (The Good Wife, Hamilton) te zien. Het is een hele diverse en verrassende cast die een sterke prestatie neerzetten.

Vervolg?
IMDB geeft de serie een 8, Rotten Tomatoes een 67% met 95 reviews, en een gemiddeld cijfer van 6.59/10.

De meeste kijkers waarderen de serie wel: Het is een "cyberpunk fantasyland dat nooit verveelt". Het is duister, gewelddadig en dystopisch, maar zeg nou eerlijk, dat is heerlijk. Zoveel aandacht voor de productie en het uiterlijk, het ziet er prachtig uit, met ijzersterke thema's en een solide plot!

Hoewel de serie goed ontvangen is, heeft deze behalve een anime-film geen 3e seizoen gebracht. Het lijkt er op dat dit voornamelijk komt door dure sets, kostuums en special effects. Het geld voor een derde seizoen was niet beschikbaar.



Wist je dat...

- In seizoen één heeft elke aflevering de titel van een klassieke film noir uit de jaren '40 en '50

- Gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard K. Morgan, herschreven voor Netflix door Laeta Kalogridis.

- In 2020 is de anime-serie Altered Carbon: Resleeved uitgekomen.

- Oorspronkelijk waren er plannen voor een film, maar het was teveel voor één film en werd het een serie.

- De pilot is geregisseerd door Miguel Sapochnik, bekend van de aflevering Battle of the Bastards in Game of Thrones.

Bekijk nu de bijzonder spannende Sci-fi serie Altered Carbon op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peaky Blinders' brengt een zeer geliefde oude bekende terug
Series / Foto's

'Peaky Blinders' brengt een zeer geliefde oude bekende terug

Paul Anderson is weer te zien als het fanfavoriete personage Arthur Shelby.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We hebben steeds meer zin in het zesde en laatste seizoen van de BBC-serie Peaky Blinders. Dat seizoen wordt nog opgenomen en vandaag zien we een gave terugkeer!

Vandaag heeft BBC One een foto van de serie vrijgegeven. Op die foto zien we niemand minder dan Arthur Shelby, gespeeld door Paul Anderson. Hij draagt een witte sjaal en zijn pak zit behoorlijk slordig. Een look die niet goed past bij de gewoonlijk nette kleren die hij droeg.

Nieuwe foto
Hieronder kan je de nieuwe foto zien van Arthur Shelby in het zesde seizoen:



Dat Arthur er tegenwoordig zo bij loopt, zou te maken kunnen hebben met de gebeurtenissen in het vijfde seizoen. Daarin kregen we namelijk te zien dat zijn relatie met echtgenote Linda minder sterk was. Ze was helemaal niet meer blij met hem en hun huwelijk.

Het zesde seizoen van de serie staat gepland als het laatste, maar het verhaal wordt voortgezet in andere media. Zo schijnt het de bedoeling te zijn om een film te maken. Dat nadat showrunner Steven Knight eerder zei dat er een zevende seizoen kon komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Master of None' seizoen 3 was een vreselijk idee
Series / Nieuws

'Master of None' seizoen 3 was een vreselijk idee

Aziz Ansari vindt het derde seizoen van Master of None een vreselijk idee. Op papier.

Master of None krijgt eindelijk zijn langverwachte derde seizoen. Aziz Ansari, die de serie maakt, zegt tijdens een interview dat het op papier een verschrikkelijk idee is om de focus te verleggen naar het personage Denise van actrice Lena Waithe.

De eerste twee seizoenen werden erg goed bekeken en goed ontvangen. Maar na het tweede seizoen liet Ansari weten dat hij niet overtuigd was van een derde seizoen. Hij had alles wat hij wilde vertellen over zijn personage Dev wel verteld. Daarom was het ook zo'n verrassing dat nu toch een derde seizoen komt.

Derde seizoen
In het derde seizoen van Master of None ligt de focus op Denise en Alicia, die proberen een kind te krijgen. Het seizoen heet nu Master of None Presents: Moments in Love.

"Op papier klinkt het als een verschrikkelijk idee," begon Ansari. "Oh, ik zit niet meer in de serie! We gaan drie minuten zien hoe ze de was ophangen. Het was een beetje eng omdat we niet gingen doen wat we eerder gedaan hadden."

"Maar de eerste keer dat we het lazen, zat ik niet alleen met Lena maar met een andere vrouw die haar werk voor haar deed. En toen merkten we: 'Woah, dit gaat werken. Dit wordt heel cool'."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' krijgt bruut en superduister laatste seizoen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt bruut en superduister laatste seizoen

Het laatste seizoen van de serie The Walking Dead wordt echt keihard en duister.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead-baas Scott Gimple is tegenwoordig verantwoordelijk voor alle series die in de franchise gemaakt worden. Hij gaat nu in op het aankomende laatste seizoen van de serie.

Dat seizoen gaat in de loop van augustus van start op AMC en pikt de draad direct na het einde van het tiende seizoen op. We zullen zien hoe de groep probeert te overleven na alle problemen in de strijd tegen de Whisperers. Ook zien we nu de Reapers die het voorzien hebben op Maggie en haar vrienden en we krijgen te zien hoe zij omgaat met het feit dat ze in hetzelfde gebied moet wonen als Negan.

Extreem duister
Volgens Gimple wordt het elfde seizoen snel duister. "Het wordt niet helemaal duister. Er is wat zonneschijn tussen de schaduwen door. Maar de duistere momenten zijn erg, erg, erg, erg duister."

Het nieuwe seizoen wordt bovendien bruut, maar desalniettemin "is het niet alleen maar duister. Er zitten ook wat lichtpuntjes in."

"Er zitten echt wat behoorlijk brute dingen in, die ook direct impact hebben op onze meest geliefde personages en te maken met hun geschiedenissen", aldus Gimple. We mogen dus intense bedreigingen verwachten, die "zowel te maken hebben met de intense emoties die erachter zitten, en de geschiedenissen van de verschillende personages."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Luke Skywalker krijgt een serie op Disney+
Series / Nieuws

Gerucht: Luke Skywalker krijgt een serie op Disney+

Het gerucht gaat dat er een Star Wars-serie over Luke Skywalker aan zit te komen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney en Lucasfilm rondden met de film Star Wars: The Last Jedi het verhaal van Luke Skywalker af. Maar we zagen een jongere versie van het personage in de finale van de tweede reeks van de serie The Mandalorian voorbij komen.

Mogelijk zit er nog veel meer aan te komen. Aangezien de verschijning van Luke Skywalker in de finale van het tweede seizoen van The Mandalorian zo'n succes was, zouden Disney en Lucasfilm nu van plan zijn meer met hem te doen.

Luke Skywalker-serie?
Geekosity telt dat Lucasfilm kijkt naar de mogelijkheid van een serie die exclusief draait om Luke Skywalker. We zouden dan de jaren zien tussen de film Return of the Jedi en The Force Awakens.

Zo zou er dan ook een link kunnen zijn tussen het moment dat Luke de jonge Grogu meeneemt, en het moment dat we hem als gedesillusioneerd personage zien in The Mandalorian.

Toegegeven, het verhaal van Luke Skywalker in die tussenliggende jaren is behoorlijk interessant. We weten dat Luke Skywalker eerst een nieuwe Jedi Tempel begon, in een poging om de orde in ere te herstellen. Gaandeweg raakte hij gedesillusioneerd en verdween hij naar een afgelegen planeet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' gaat iets heel nieuws doen in zijn elfde seizoen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' gaat iets heel nieuws doen in zijn elfde seizoen

Het laatste seizoen van de serie begint met een aflevering die heel erg nieuw is voor The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead doet het straks aan het begin van zijn elfde seizoen helemaal anders. Dat gebeurt met iets dat "we nog nooit gezien hebben" bij de serie. Dat belooft uitvoerend producent Scott Gimple.

De serie gaat op 22 augustus van start met zijn elfde seizoen. Dat krijgt in totaal 24 afleveringen. Het belooft een bruut en duister seizoen te worden voor de groep overlevenden.

Groter dan ooit
"De eerste aflevering is gestoord. Ik kan niet wachten tot mensen 'm gezien hebben", teaset Gimple tijdens een interview. "Het is groot, heel, heel groot. Ik wil niet te veel verklappen, maar er zitten dingen in die je nog nooit gezien hebt in de serie. Toen Angela, de schrijver, erover begon te vertellen, was ik meteen enthousiast."

"Het is iets dat ik nog niet eerder in de serie gezien heb. Na het aantal afleveringen dat we gedaan hebben", 153 in totaal, "is dat iets heel tofs."

The Walking Dead laat zien dat de overlevenden het nog best zwaar hebben nu de oorlog met de Whisperers voorbij is. Gelukkig is Maggie na jaren weg weer terug. En zij woont nu tussen dezelfde muren als Negan, de moordenaar van haar man.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Silence of the Lambs'-serie 'Clarice' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Silence of the Lambs'-serie 'Clarice' krijgt tweede seizoen

De serie verhuist echter wel van netwerk CBS naar streamingdienst Paramount+.

Clarice, de spinoff-serie van filmklassieker The Silence of the Lambs krijgt een tweede seizoen. De serie verhuist echter wel van netwerk CBS naar streamingdienst Paramount+.

Het eerste seizoen van Clarice werd in februari dit jaar beschikbaar besteld door CBS, en trok genoeg kijkers om een tweede reeks te waarborgen.

De serie gaat over Clarice Starling, het personage dat in The Silence of the Lambs werd gespeeld door Oscarwinnaar Jodie Foster.

CBS kondigde het tweede seizoen van Clarice tegelijktijdig aan met een nieuw seizoen van het door David Boreanaz aangevoerde SEAL Team, dat ook naar Paramount+ gaat. Beide series zijn per aflevering goed voor gemiddeld 6 miljoen kijkers.

Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen van Clarice moet beginnen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-cliffhanger leidt niet tot wat je denkt
Series / Nieuws

'Arrow'-cliffhanger leidt niet tot wat je denkt

John Diggle zou Green Lantern worden, maar dat blijkt onzin te zijn nu we het personage weer zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Helemaal aan het einde van Arrow vond John Diggle een klein doosje dat vlakbij hem gecrasht was. Toen hij het opende, zag hij iets groen gloeien, wat impliceerde dat het ging om een Green Lantern-ring.

Hoewel fans hoopten en verwachtten dat Diggle, het personage van acteur David Ramsey, een Green Lantern zou worden. En aangezien Ramsey terugkeert naar meerdere verschillende Arrowverse-projecten, was de verwachting dat hij voor de Green Lantern Corps zou werken. Maar fans moeten die verwachtingen bijstellen, want hij wees de uitnodiging af.

Afgewezen uitnodiging
Tegenover TV Line vertelde Ramsey dat zijn verschijning in series als Batwoman, The Flash, Superman & Lois en Supergirl draait om de gevolgen van die afwijzing.

"Nee, dat gaan we niet doen," aldus Ramsey. "Dit is een vroege, eerste, blik op wat voor gevolgen deze afwijzing heeft. Wat het betekent voor zijn lot. We kijken naar de eerste fysieke effecten van zijn afwijzing van wat in dat doosje zat."

In eerste instantie zou Diggle afgewezen hebben, omdat het niet helemaal past bij hem. "Elke keer als hij snel ging met The Flash, gaf hij over. En hij was altijd enorm verbaasd als hij iemand zag vliegen. Hij is op alle manieren een heel erg gegrond personage, iemand die echt aan de Aarde gebonden is. Na de Crisis kwam hij weer bij zijn vrouw, die ontvoerd was door de Monitor en kreeg hij zijn dochter Sara die uit het bestaan gewist was door Flashpoint terug. Het laatste wat hij nu zou willen doen, was een uitnodiging van iets buitenaards accepteren, omdat hij eindelijk zijn familie terug had. De gevolgen daarvan verkennen we in de komende vier afleveringen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-achtige serie 'The Wheel of Time' van Amazon bereikt een mijlpaal
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-achtige serie 'The Wheel of Time' van Amazon bereikt een mijlpaal

De serie The Wheel of Time is klaar met de opnames, waarmee de show er snel aan kan komen.

Amazon werkt al lange tijd aan de serie The Wheel of Time, een verfilming van de boeken van schrijver Robert Jordan (en Brandon Sanderson, die de reeks af maakte na het overlijden van Jordan). Nu lijken de opnames af te zijn.

The Wheel of Time is volgens fansite WOTSeries.com klaar met de opnames. Dat stelt de fansite op basis van berichten op sociale media van castleden. De opnames gingen in september 2019 van start en werden in maart 2020 tijdelijk stilgelegd. Maar nu zijn ze dus af!

The Wheel of Time
The Wheel of Time is gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan. Daarin volgen we een groep jongvolwassenen die verzeild raken in een grote profetie rond de Dragon, de reïncarnatie van de 'champion of light', die de wereld zou moeten redden.

De wereld van The Wheel of Time is behoorlijk divers en complex, en doet denken aan die van A Song of Ice and Fire en Lord of the Rings. Wellicht is de boel niet zo bekend als bijvoorbeeld LOTR, maar het wordt door velen gezien als een van de beste fantasyreeksen die er maar zijn.

Verschillende studio's hebben dan ook geprobeerd om er iets van te maken, waaronder FX, dat zelfs een pilot uitzond. Maar Amazon is de eerste die ook echt een compleet seizoen bestelde en nu dus langzaam richting het daadwerkelijk uitzenden kan gaan.

Het is nog niet bekend op welke releasedatum Amazon mikt met The Wheel of Time.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flight Attendant' van 'The Big Bang Theory'-ster Kaley Cuoco neemt verrassende wending
Series / Nieuws

'The Flight Attendant' van 'The Big Bang Theory'-ster Kaley Cuoco neemt verrassende wending

Kaley Cuoco vertelt over het tweede seizoen van de serie waar ze nu aan meewerkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na een succesvol eerste seizoen, werkt Kaley Cuoco nu druk aan een tweede reeks voor The Flight Attendant. Dat neemt de serie snel een nieuwe richting in.

In het eerste seizoen speelde ze Cassie Bowden, een vrij roekeloze dame die alcoholist is en heel vaak seks heeft met vreemden, waaronder passagiers op de vliegtuigen waar ze werkt. Op een dag heeft ze een heerlijke one-night stand met passagier Alex, maar als ze de volgende dag naast hem wakker wordt blijkt hij dood te zijn. Wat er gebeurd is weet ze niet. Naarmate het seizoen vordert, komen ze heel wat opwindende dingen bloot te liggen.

Tweede seizoen
Het tweede seizoen van de serie lijkt een interessante wending te nemen, met een mogelijke rol voor Cassie bij de CIA. Maar dit "nieuwe avontuur" in het leven van assie belooft interessant te worden.

"Ik was toen we hiermee begonnen heel duidelijk: ik wil niet dat Cassie ineens een geweldige FBI-agent wordt in het tweede seizoen. Maar dat CIA-gebeuren zullen we wel een kleine rol gaan geven in het nieuwe seizoen," vertelde ze.

"Cassie verhuist naar Los Angeles, is een jaar nuchter en maakt alle verkeerde keuzes die je niet zou moeten maken als je nuchter bent. Maar ze leert dat het niet zo makkelijk is als je zou denken."

Laten we hopen dat het helemaal goed gaat komen voor Cassie, want het klinkt alsof ze nog een zware tijd tegemoet gaat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.