Fan van horrorseries? Check dan deze 5 tips op Netflix

Vijf toffe horrorseries op Netflix

Vandaag zetten we vijf toffe horrorseries die je zeker moet streamen op Netflix op een rij.

Jim Pedd, 23 mei 2021 om 15:30

Het aanbod van Netflix is gigantisch. Daardoor kan het moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Vandaag zetten we vijf horrorseries op een rij.
The Haunting of Hill House: In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.

Haunted: Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.

The Mist: Inwoners van een dorp in Maine ontdekken dat er in de mysterieuze mist die hen insluit gruwelijke wezens leven. Een nieuwe serie gebaseerd op de novelle van Stephen King.

Sweet Home: Terwijl mensen in woeste monsters veranderen en terreur zaaien, vechten een gekwelde tiener en zijn buren voor hun leven - en om hun menselijkheid te behouden.

Black Summer: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

Lees meer over: Netflix, horrorseries, The Haunting of Hill House, Haunted, The Mist, Sweet Home, Black Summer

Populair nieuws