search

Ons nieuws van zondag 23 mei 2021

Komt Netflix met een aparte uitbreiding?
Series / Nieuws

Komt Netflix met een aparte uitbreiding?

Het gerucht gaat dat Netflix zich ook gaat bemoeien met de gamingmarkt.

The Information stelt dat Netflix mogelijk een stap richting de gamingmarkt maakt. Het bedrijf huurt mensen in die ervaring hebben in die markt.

De site brengt zijn bericht op basis van anonieme bronnen die betrokken zouden zijn bij deze uitbreiding. Netflix zou vooral zoeken naar mensen met veel ervaring op leidinggevende posities in de markt. Er zou specifiek ook al gesproken worden met "veteranen" uit de industrie.

Gaming voor Netflix
Wat Netflix precies van plan zou zijn is niet bekend. Mogelijk bundelt het bedrijf straks zijn games in een bundel zoals Apple Arcade. Zoiets zou ook wel mogelijk kunnen zijn, gezien de games die Netflix al maakt.

Zo kwam er een succesvolle Stranger Things-game op de markt. Verder werkt Netflix ook samen met gamingbedrijven aan talloze gameverfilmingen, waaronder The Witcher, maar ook Tomb Raider en Assassin's Creed.

Zelf laat Netflix in een statement weten dat het inzet op "meer directe manieren voor onze leden om op te gaan in de verhalen waar zij van houden. of het nou gaat om interactieve series als Bandersnatch en You v. Wild, of games gebaseerd op Stranger Things, La Casa de Papel en To All the Boys. Wij kijken ernaar uit om meer te doen met interactief entertainment."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Falcon and the Winter Soldier'-ster raakte gewond tijdens de opnames
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier'-ster raakte gewond tijdens de opnames

Sebastian Stan raakte gewond op de filmset van The Falcon and the Winter Soldier.

Sebastian Stan raakte gewond op de set van de serie The Falcon and the Winter Soldier. Dat onthulde hij tijdens de Just for Variety-podcast.

De acteur bleek al op de eerste dag van de opnames een groot probleem te hebben. Hij leek even zijn voet gebroken te hebben, een vrij pijnlijk en moeilijk feit gezien de zware opnames vol stunts en actiescènes die iedereen te wachten stonden.

The Falcon and the Winter Soldier
"Ik landde en verdraaide mijn enkel zodanig dat ik dacht dat hij gebroken was," vertelde Stan. "Ik kon er zelfs niet op staan. Tussen de takes door moesten we set-ups doen, en ging ik naar boven waar twee mensen mij dan uit mijn laarzen hielpen en ik mijn voet in een emmer ijs stopte."

De acteur moest ermee dealen, want de opnames moesten doorgaan om de serie The Falcon and the Winter Soldier op tijd de deur uit te krijgen.

Gelukkig lukte dat, want The Falcon and the Winter Soldier is in zijn geheel te streamen op Disney+. De zes afleveringen werden goed ontvangen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slechtste karaktertrek van Sheldon uit 'The Big Bang Theory' krijgt een oorzaak
Series / Featured

Slechtste karaktertrek van Sheldon uit 'The Big Bang Theory' krijgt een oorzaak

Een van de slechtste karaktertrekken van Sheldon Cooper blijkt een duidelijk oorsprongsverhaal te hebben.

De serie Young Sheldon geeft ons heel wat context voor het oorsprongsverhaal van Sheldon Cooper, de geniale wetenschapper die we onder meer volgen in de komedieserie The Big Bang Theory.

In die serie heeft hij heel wat aparte trekjes en nu blijkt dat de ergste daarvan duidelijk van zijn moeder afkomstig is.

Slechte trekjes
De serie Young Sheldon is er niet op gericht om alle verhalen van The Big Bang Theory duidelijk op te zetten of uit te leggen. Zo blijkt dat George niet de schurk is die hij leek te zijn. De serie focust dan ook vooral op familiewaarden. De nauwe band van Sheldon en Mary staat bijvoorbeeld voor een groot deel centraal.

Interessant is dat we merken dat Sheldons gedrag een duidelijke oorsprong heeft. Sheldon is in The Big Bang Theory iemand die maar één idee goed vindt en dat is altijd zijn eigen. Hij vindt dat het komt door zijn intellect (en krijgt dan ook de Nobelprijs in de natuurwetenschappen), maar de trekjes blijken een oorsprong te hebben in zijn eigen familie.

Moeder Mary is namelijk precies zoals de wat oudere Sheldon en iemand die niet accepteert dat iemand het misschien niet met haar eens is. Daar lijkt zomaar het slechte en wat asociale gedrag van Sheldon vandaan te komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Luther'-fan? Dan heeft Idris Elba goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'Luther'-fan? Dan heeft Idris Elba goed nieuws voor je

Luther krijgt een film en de opnames daarvan gaan heel snel van start.

Idris Elba sprak met Variety over de serie Luther en dan met name over de toekomstplannen die men heeft. Het idee is om op korte termijn te beginnen met de opnames van de film.

Heel wat fans van de serie hadden vragen over de toekomst ervan. Elba kreeg telkens weer vragen over z'n toekomst en of hij in de serie terug zal keren. Luther zal een film krijgen en de opnames gaan bijna van start.

Luther-film
"We gaan, laten we duimen, in september beginnen met de opnames. Ik kijk er echt enorm naar uit, het zat er al heel lang aan te komen. We zijn echt heel erg dicht bij groen licht voor de productie," aldus Elba.

Vorig jaar vertelde de acteur tijdens de BAFTA Awards al dat hij helemaal klaar was voor de film. "Ik kijk er enorm naar uit dat dit kan gebeuren. Het gaat ook gebeuren. Met film is de 'sky the limit', je kan dan wat gedurfdere verhaallijnen vertellen. En wat internationaler aan de slag, en wat groter. Maar wees gerust, want John Luther blijft John Luther."

De film moet naar het schijnt een beetje lijken op films uit de jaren negentig, zoals Seven en Along Came a Spider. Dat belooft dus wat!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer vertrekt een 'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Weer vertrekt een 'Grey's Anatomy'-hoofdrolspeler

Nog een flinke tegenslag voor fans van Grey's Anatomy, al krijgt de serie een 18de seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Greg Germann, die sinds het veertiende seizoen de rol van Dr. Tom Koracick in Grey's Anatomy speelt, vertrekt bij het achttiende seizoen als series regular.

De dramaserie debuteerde in 2005 en wordt gemaakt door Shonda Rhimes. De hoofdrol is natuurlijk voor Ellen Pompeo als Meredith Grey, waarmee de show dus ook heel wat castleden heeft zien komen en gaan. Dr. Tom Koracick werd in het veertiende seizoen geïntroduceerd als een arrogante neurochirurg, maar was zo populair dat hij een series regular werd tijdens het zestiende seizoen.

Afscheid nemen
Recent maakte veteraan Jesse Williams al bekend dat hij na een decennium af zou zwaaien bij Grey's Anatomy. En nu blijkt dat ook Greg Germann vertrekt.

Volgens Deadline zal hij in aflevering 15 van het zeventiende seizoen vertrekken. Dat doet hij dan samen met Williams, want die vertrekt ook tijdens die aflevering. De twee personages vertrekken samen naar Boston om voor raciale gelijkheid te zorgen in medicijnen via de stichting van de familie van Jackson (het personage van Williams).

"Greg Germann is een komisch genie en we zijn zo blij dat hij zijn talent de afgelopen jaren naar onze serie heeft gebracht. We zullen Greg vreselijk missen, maar we hopen Tom Koracick weer te zien!", aldus Krista Vernoff, showrunner van de serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
God in 'Lucifer' wordt ruzieachtig en Daniel gaat naakt
Series / Nieuws

God in 'Lucifer' wordt ruzieachtig en Daniel gaat naakt

Lucifer wordt heel tof in het tweede deel van het vijfde seizoen op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bijna gaat Lucifer weer verder op Netflix. Komende vrijdag, op 28 mei, is het tweede deel van het vijfde seizoen te zien.

Detective Daniel Espinoza staat heel wat te wachten in de tweede batch van acht afleveringen. "Ik denk niet dat Dan er goed mee omgaat," vertelde Kevin Alejandro. "Hij wordt volledig verscheurd van binnen, maar probeert op een positieve manier verder te gaan. Ook al krijgt hij niet altijd waar hij op hoopt."

Vijfde seizoen
Dat zijn beste vriend de heer van de hel was, landt niet zo goed bij de beste man. Dat Dan ook nog eens God gaat ontmoeten, wordt interessant.

De dynamiek tussen de twee wordt namelijk vrij bijzonder, vooral als de twee erachter komen dat ze een vrouw delen. Charlotte Richards, is immers ook de ex van God in de serie. Dat belooft dus heel wat voor het vijfde seizoen.

Bovendien wordt de vierde aflevering apart. Die wordt door Alejandro omschreven als 'Daniel Espinoza: Naked and Afraid'. Wat hij daar precies mee bedoelt is niet helemaal zeker, maar onze agent staat heel wat te wachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter'-reboot is duisterder dan het origineel
Series / Nieuws

'Dexter'-reboot is duisterder dan het origineel

De serie Dexter gooit het over een andere boeg met zijn nieuwe seizoen.

Dexter krijgt een negende seizoen. Dat moet helpen het vertrouwen van fans in de franchise weer terug te brengen. Volgens een van de nieuwe castleden wordt de negende reeks behoorlijk duister.

Het negende seizoen van Dexter brengt acteur Michael C. Hall terug als de geliefde seriemoordenaar. Acht jaar na het einde van de serie (waar heel wat fans nog altijd bepaald niet blij mee zijn), keert de serie terug.

Duisterdere Dexter
Jamie Chung speelt een van de hoofdrollen in het nieuwe seizoen. Ze speelt een true crime podcaster genaamd Molly en komt uit Los Angeles. Waar Dexter wel bekend staat om intense en grove momenten (vooral tijdens de vele moorden die Dexter pleegt), is de serie niet duister.

Maar dat gaat veranderen. Chung aan het woord:

"De originele serie werd 10 jaar geleden gemaakt. Dus er zit zeker een heel andere vibe aan de manier waarop de serie opgenomen wordt. Daardoor ziet hij er ook anders uit en hij is wat duisterder. We weten dat Dexter ondergedoken zit nu. Dus je krijgt bekende gezichten, maar ook een boel nieuwe gezichten. Ik denk dat iedereen hier blij van gaat worden, zeker ook als je Dexter-fan bent."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon probeerde een eigen 'Game of Thrones' te maken: Zo mislukte het plan
Series / Nieuws

Amazon probeerde een eigen 'Game of Thrones' te maken: Zo mislukte het plan

Jeff Bezos had bedacht hoe een blockbusterserie eruit moet komen te zien. Maar slaagden die plannen?

In het nieuwe boek Amazon Unbound van schrijver Brad Stone leren we dat Amazon-oprichter en CEO Jeff Bezos van plan was om de volgende Game of Thrones te maken.

Bezos wilde dolgraag van Amazon Prime Video een megasucces maken en zocht daarom naar een manier om een serie enorm te laten slagen. Zo kwam hij met een formule waar elke nieuwe grote serie aan moest voldoen.

Dertien punten
"Bezos haalde het hele team van Amazon Studios naar Seattle en zei: 'Ik weet hoe jullie dit moeten doen'. Hij had een lijst van dertien dingen die volgens hem ten grondslag aan een grote franchise, film of eigendom liggen", begon schrijver Stone tegenover The Wrap.

"Denk aan een charismatische protagonist, een bedreigende antagonist, world-building, cliffhangers, een liefje en veel dat op het spel staan voor de maatschappij. Ik heb het hele lijstje in mijn boek staan. En het grappige is, de Amazon Studios-bazen moesten telkens als ze een nieuwe serie voorstelden, dat lijstje afvinken en uitleggen welke dingen de serie had en welke niet. Als ze iets niet hadden, moesten ze uitleggen waarom."

Heel populair was het plan niet, omdat "ze binnen de studio het gevoel hadden dat je creatieve verhalen niet kan reduceren tot een formule."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans' komt er snel aan
Series / Nieuws

'Titans' komt er snel aan

Het nieuwe seizoen van de serie heeft nu al een releasedatum gekregen en komt er snel aan.

HBO Max is in de Verenigde Staten het thuis van DC's live-action en animatieseries. Een daarvan is natuurlijk Titans en we weten dat de opnames daarvan al een tijdje plaatsvinden.

Hoewel we nog niet weten wanneer het derde seizoen precies van start gaat, horen we nu wel via de cast dat het nieuwe seizoen in de loop van augustus uitgebracht wordt. Een precieze datum komt snel genoeg.

In augustus
HBO gaf een video vrij waarin diverse castleden te zien zijn en vertellen over de opnames. "We zijn op de set en er gebeurt heel wat magie", aldus de cast.

"Maak je maar klaar voor wat verrassingen. Het derde seizoen wordt duister, mysterieus, opwindend en hartverscheurend. Het zit vol actie, plezier en de cast kan niet wachten tot je het kan zien. Het wordt groot. Het wordt gestoord. En ik bedoel echt, gestoord. Dus maak je maar op voor het derde seizoen van Titans, dat in augustus naar ons nieuwe thuis op HBO Max komt."



Het derde seizoen van Titans wordt optimistischer dan het tweede, al blijkt nu dus wel dat de boel een duister randje zal krijgen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Master of None' seizoen 3: De moeite waard?
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Master of None' seizoen 3: De moeite waard?

Het derde seizoen van Master of None wordt enorm goed ontvangen door critici.

Netflix komt met het derde seizoen van Master of None. De serie gooit het over een andere boeg met zijn nieuwe seizoen.

Waar de eerste twee seizoenen Dev centraal stond, volgen we nu zijn beste vriendin. Die heeft een relatie en in de relatie proberen ze een kind te krijgen. Dat wordt wat, maar hoe bevalt deze wisseling van perspectief?

Top of flop?
Op recensiesite Rotten Tomatoes zien we de recensies van de nieuwe reeks. Op basis van 21 recensies, scoort de show 86 procent.

"Geleid door het krachtige spel van Lena Waithe en Naomi Ackie, is Moments in Love absoluut slow TV. Maar de geduldige kijker wordt beloond met een verrassend en volwassen seizoen, dat zijn cinematische inspiraties met gemak weet te dragen."

Dit nieuwe seizoen van Master of None heet Moments in Love en is een modern liefdesverhaal dat kijkt naar de ups en downs van het huwelijk, worstelingen met vruchtbaarheid en naar persoonlijke groei - zowel samen als los van elkaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van horrorseries? Check dan deze 5 tips op Netflix
Series / Featured

Fan van horrorseries? Check dan deze 5 tips op Netflix

Vandaag zetten we vijf toffe horrorseries die je zeker moet streamen op Netflix op een rij.

Het aanbod van Netflix is gigantisch. Daardoor kan het moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Vandaag zetten we vijf horrorseries op een rij.

The Haunting of Hill House: In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.

Haunted: Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.

The Mist: Inwoners van een dorp in Maine ontdekken dat er in de mysterieuze mist die hen insluit gruwelijke wezens leven. Een nieuwe serie gebaseerd op de novelle van Stephen King.

Sweet Home: Terwijl mensen in woeste monsters veranderen en terreur zaaien, vechten een gekwelde tiener en zijn buren voor hun leven - en om hun menselijkheid te behouden.

Black Summer: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series die je nu gewoon op Netflix moet kijken
Series / Featured

3 series die je nu gewoon op Netflix moet kijken

Opvallende miniseries op Netflix die je eigenlijk aan gezien zou moeten hebben.

Hieronder tips voor drie miniseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Alias Grace | Bing nu! | 2017

In het 19e-eeuwse Canada moet een psychiater bepalen of een moordenares ontoerekeningsvatbaar is. Deze serie is gebaseerd op de bekroonde roman van Margaret Atwood. Met namen als Sarah Gadon, Edward Holcroft, Paul Gross, Anna Paquin, Rebecca Liddiard en Zachary Levi.



Godless | Bing nu! | 2017

Een wrede crimineel terroriseert het Wilde Westen en zoekt een voormalig lid van zijn bende dat een nieuw begin maakte in een rustig stadje waar alleen vrouwen wonen. Met namen als Jeff Daniels, Michelle Dockery, Jack O'Connell, Scoot McNairy, Merritt Wever en Thomas Brodie-Sangster.



Flint Town | Bing nu! | 2018

Filmmakers volgden twee jaar lang de politie van Flint, Michigan. Ze tonen een korps dat te maken krijgt met gevoelige problemen onder onhoudbare omstandigheden. Een aangrijpende docuserie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video deze week de volgende series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video deze week de volgende series nieuw toe

Vandaag zetten we voor je op een rij welke series nieuw toegevoegd zijn aan Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video is niet per se het thuis van series op dit moment. De streamingdienst zet nu met name in op films, maar komt in de toekomst zeker met uitbreidingen van zijn serieaanbod, vooral als bijvoorbeeld Lord of the Rings gaat lopen.

Vandaag zetten we de twee series voor je op een rij, die nieuw zijn toegevoegd.

Wenskomuit (3 seizoenen):

Bianca is net als ieder ander meisje, op één dingetje na. Bianca heeft wensmagie, dus ze kan wensen laten uitkomen. Of ze nu thuis zijn in Wenswereld, bij de Wensenwilg met haar feeënvrienden of op school met haar gewone mensenvrienden, Bianca en haar hilarische teddybeer Bob lossen alle dagelijkse problemen op.

LOL: Last One Lauging Spain (1 seizoen):

In het eerste seizoen doen tien komieken: Silvia Abril, Edu Soto, Yolanda Ramos, Mario Vaquerizo, El Monaguillo, David Fernández, Arévalo, Rossy de Palma, Paco Collado en Carolina Noriega hun best om zes uur lang zelf niet te lachen, en om hun tegenstanders te laten lachen. De wedstrijd wordt begeleid door een uitzonderlijke gastheer, Santiago Segura, met de hulp van zijn co-host Xavier Deltell.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom stopte het immens populaire 'Modern Family'?
Series / Featured

Waarom stopte het immens populaire 'Modern Family'?

Werd Modern Family na het elfde seizoen gecancelled, of waarom stopte de serie?

Na een decennium aan succes, kwam de iconische sitcom Modern Family tot een einde met zijn elfde seizoen. Daarin vonden er heel wat veranderingen plaats.

Modern Family was een ontzettend populaire serie van ABC. Centraal stonden Jay Pritchett en zijn vrouw Gloria en zoon Manny. En dan waren er nog de twee sub-families van Jay's kinderen: Claire en Mitch. Naarmate de serie doorging, groeide de cast heel erg.

Het einde
Hoewel Modern Family niet zo scherp was als aan het begin, is het zeker niet zo dat de serie te lang bleef. Toen Modern Family tot een einde kwam, waren de kijkcijfers zelfs nog goed genoeg voor ABC om hem op primetime te houden.

Bedenkers Christopher Lloyd en Steven Levitan hebben zelf nooit een duidelijke reden gegeven over het einde van de serie. Toen de show een tiende seizoen kreeg, maakten de twee al duidelijk dat 't waarschijnlijk het laatste seizoen zou worden. Dat was nadat het negende seizoen behoorlijk bekritiseerd werd.

In het tiende seizoen bouwden de makers dan ook heel wat verschillende verhaallijnen op, die allemaal duidelijk lieten zien dat men ook echt richting het einde ging. Maar na zeer positieve recensies, besloten de makers toch een elfde seizoen te maken.

Vervolgens kondigde ABC zelf aan dat dit het laatste seizoen zou worden, waarin de makers de verhalen echt goed konden afronden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Harry Potter' krijgt twee nieuwe series op HBO Max
Series / Nieuws

'Harry Potter' krijgt twee nieuwe series op HBO Max

De Harry Potter-franchise krijgt twee kleine toevoegingen van HBO Max.

Er komen twee unscripted specials aan in de Wizarding World van Harry Potter. WarnerMedia Kids & Family heeft bekend gemaakt dat het van plan is om twee nieuwe specials in die wereld te maken.

Het gaat niet om fictieseries, maar om twee toevoegingen in de vorm van unscripted specials. Dat betekent dat er geen scenario's aan de series ten grondslag liggen. Het gaat om een Harry Potter-fanquiz en om een serie die terugkijkt op de franchise.

Fans betrekken
De bedoeling is in beide gevallen om "een aantal van de grootste fans" te helpen de franchise te vieren en hun kennis van de Wizarding World te testen. De miniserie krijgt in eerste instantie vier afleveringen.

Op dit moment zoekt WarnerMedia naar castleden voor de serie, wat kan via de Wizarding World-website. Mensen die niet uitgenodigd worden voor de show, kunnen zich aanmelden om vanuit huis mee te doen.

En dan komen er nog specials die gaan kijken naar de franchise en ons vooral weer duidelijk moeten maken waarom mensen van de franchise van J.K. Rowling houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoopte je op 'Star Wars: Rangers of the New Republic'? Dan hebben we slecht nieuws
Series / Nieuws

Hoopte je op 'Star Wars: Rangers of the New Republic'? Dan hebben we slecht nieuws

De bedoeling was dat Star Wars: Rangers of the New Republic en The Mandalorian een crossover zouden krijgen. Die plannen gaan nu overboord.

Star Wars: Rangers of the New Republic werd aangekondigd als een van de vele nieuwe series waar Lucasfilm aan werkt voor streamingdienst Disney+. Maar nu blijkt dat men niet meer actief aan de serie werkt.

Vorig jaar in december kondigde Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy aan dat deze serie er zou komen. Star Wars: Rangers of the New Republic zou de hoofdrol geven aan Cara Dune, het personage van Gina Carano.

Gewijzigde plannen
Maar nu zijn de plannen gewijzigd. Na het ontslag van Gina Carano door Lucasfilm, voelden we het al een beetje aan dat het niet per se goed zou gaan met de serie Star Wars: Rangers of the New Republic.

Nu Carano niet langer de hoofdrol speelt en verbonden is aan Lucasfilm, is de serie "niet langer in actieve ontwikkeling", laat Variety weten.

De bedoeling was om een grote crossover te maken tussen verschillende Star Wars-series. Zo zou men de jacht op Grand Admiral Thrawn centraal stellen. Dat zal nog altijd gebeuren, maar de boel moet nu wel anders vorm krijgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Brooklyn Nine-Nine' snel van start
Series / Trailer

Laatste seizoen 'Brooklyn Nine-Nine' snel van start

De serie Brooklyn Nine-Nine krijgt nog tien afleveringen en dan is het helemaal gedaan.

Het achtste seizoen van Brooklyn Nine-Nine zal tien afleveringen krijgen en is het laatste van de televisieserie. De boel gaat in augustus van start op NBC, direct na de Olympische Zomerspelen.

Dat wisten we natuurlijk al, maar nu is er een nieuwe teaser vrijgegeven die laat zien dat de serie straks echt van start gaat met zijn laatste seizoen. Na acht seizoenen, twee televisiezenders en meerdere prijzen, valt het doek.

Brooklyn Nine-Nine
NBC geeft de serie een tien afleveringen tellende laatste seizoen. Daarmee wordt dit het kortste seizoen in de geschiedenis van de serie.

De eerste teaser voor het laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine onthult dat het laatste seizoen van start gaat op donderdag 12 augustus. Daarmee gaat de serie vier dagen na het einde van de Zomerspelen van start. Hieronder kan je de teaser bekijken:



De serie Brooklyn Nine-Nine is in Nederland op Netflix te streamen. Hopelijk geldt dat ook voor het achtste en laatste seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'The Wire'? Dan hebben we goed nieuws
Series / Nieuws

Fan van 'The Wire'? Dan hebben we goed nieuws

De makers van The Wire gaan aan de slag met Jon Bernthal voor een nieuwe HBO-serie.

Jon Bernthal, Josh Charles en Jamie Hector hebben getekend om miniserie We Own This City te maken voor HBO. Die zal draaien om een corrupte taskforce in Baltimore.

Bernthal is gecast als een van de hoofdrolspelers in de serie. Bovendien hebben ook Josh Charles en Jamie Hector getekend voor hoofdrollen in de televisieserie van HBO. Deze wordt gemaakt door het team achter The Wire: David Simon en producent George Pelecanos. Verder tekende Reinaldo Marcus Green om te regisseren en als uitvoerend producent aan de slag te gaan.

De miniserie
We Own This City wordt gebaseerd op het gelijknamige boek van Baltimore Sun-verslaggever Justin Fenton en een zes uur durende miniserie.

Deze kijkt naar de opkomst en de ondergang van het Baltimore Police Department Gun Trace Task Force. We zien de corruptie en het morele verval dat de Amerikaanse stad te verwerken kreeg. In die tijd werden het beleid van massa-arrestaties en drugsarrestaties voor daadwerkelijk politiewerk gezet.

Bernthal speelt een van de hoofdpersonen in de serie, genaamd Sgt. Wayne Jenkins. Daarnaast is Josh Charles te zien als Daniel Hersl en Jamie Hector als Sean M. Suiter.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy'-acteur tekent voor 'Sex and the City'-revival
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-acteur tekent voor 'Sex and the City'-revival

De revival van Sex and the City, And Just Like That... vindt een van zijn castleden.

Deze zomer gaan de opnames van de Sex and the City-revival And Just Like That… van start. Vandaag horen we dat in het kader van het eerste seizoen acteur Sara Ramí­rez gecast is. Hen kennen we onder meer van Grey's Anatomy.

De langverwachte reboot van de televisieserie heeft heel wat tegenslagen te verwerken gehad. Denk aan het feit dat Kim Cattrall's Samantha Jones niet te zien is, en dat Chris Noth als Mr. Big geen rol heeft. Maar HBO Max gaat door met de serie.

Nieuw castlid
Details over And Just Like That... beginnen langzaam naar buiten te druppelen. Zo onthulde actrice Sarah Jessica Parker nog dat de serie een COVID-gerelateerd plot krijgt.

Daarnaast zal de serie de drie oorspronkelijke actrices volgen, Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Zij gaan om met hoe het leven is als je in de vijftig bent en de wereld om je heen verandert.

Het personage van Ramí­rez is queer en non-binair. Bovendien is hen een komiek en podcaster die samenwerkt met het personage Carrie Bradshaw van actrice Parker. Vermoedelijk krijgt hen dus een grote rol in de revival.

De opnames beginnen deze zomer in New York City.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Love, Victor' onthult de eerste beelden van zijn tweede seizoen
Series / Trailer

'Love, Victor' onthult de eerste beelden van zijn tweede seizoen

Maak je maar op voor het tweede seizoen van de serie Love, Victor.

De serie Love, Victor gaat snel weer verder. De spin-off van Love, Simon, keert snel terug voor meer materiaal. En vandaag hebben we de eerste beelden die laten zien wat deze terugkeer zal omvatten als het eenmaal zo ver is.

In de trailer vertelt Victor zijn ouders eerst dat hij homoseksueel is. En daarna horen we zijn vrienden met hem praten over hoe hij aan het daten is met de knapste man van school. De twee besluiten het aan de school te laten zien en mensen te vertellen dat ze aan het daten zijn.

Tweede seizoen
Love, Victor belooft een behoorlijk mooi nieuw seizoen te krijgen. Lang hoeven we daar niet op te wachten, want de serie gaat op 11 juni van start op Hulu.

Duidelijk is dat dit nieuwe seizoen niet alleen draait om een coming out, maar ook om acceptatie en seks. De serie kijkt daarmee naar heel wat gevoelige thematiek, wat heel goed past bij de slogan van het tweede seizoen.

Die slogan luidt namelijk Fear Less, Love More en dat is ook precies het beeld dat de trailer schetst:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' belooft gestoorde start van zijn derde seizoen
Series / Nieuws

'The Boys' belooft gestoorde start van zijn derde seizoen

De serie The Boys van Amazon Prime Video belooft helemaal gestoord te beginnen met zijn derde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het derde seizoen van The Boys zijn in volle gang. De opnames zijn nu lang genoeg bezig dat er ook daadwerkelijk een aflevering af is.

Dat bevestigt showrunner en bedenker Eric Kripke. Hij Twitterde een beeld van zichzelf terwijl hij aan het kijken wat naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. "Daadwerkelijke beelden van mij terwijl ik de Director Cut van Episode 301 van The Boys bekijk. Ik denk dat je echt iets speciaals te wachten staat. En gestoords. En speciaal."

Heftig begin
Het is de nieuwste van vele teases van de maker van The Boys. Eerder zagen we bijvoorbeeld al hoe acteur Jensen Ackles op de set aankwam om de rol van Soldier Boy te spelen.

Hieronder kan je zien hoe Kripke naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kijkt:



"Iedereen die denkt dat Jensen een goeierik zal zijn, zal teleurgesteld zijn, dat kan ik je nu al wel zeggen", vertelde Kripke. "In de comics is hij ondergeschikt aan Homelander. Maar wij schrijven hem anders. Als je kijkt naar de geschiedenis van Vought, dan is hij een beetje als John Wayne. Hij is er al decennia voor Homelander. Sterker nog: hij was de Homelander voor Homelander. En hij heeft het ego en de ambitie."

Dat wordt dus een heftig seizoen!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaset 'Fear the Walking Dead' het noodlot voor weer een held?
Series / Nieuws

Teaset 'Fear the Walking Dead' het noodlot voor weer een held?

Fear the Walking Dead schrikt er nog altijd zeker niet voor terug om afscheid te nemen van hoofdpersonen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Huilen de personages van Fear the Walking Dead voor Dwight? Het zesde seizoen van de serie bracht ons een hereniging van Dwight en zijn ex-vrouw Sherry, maar al na een paar afleveringen werden ze weer uit elkaar gedreven.

Sherry is namelijk te sterk gericht op haar haat tegen Ginny en wil zich niet bij haar ex-man voegen in de gemeenschap van Morgan. En nu wil Dwight wraak op Negan en lijkt het straks weer mis te gaan.

Huilen op posters
Op nieuwe posters die zijn vrijgegeven, lijkt het erop dat Dwight misschien het volgende personage wordt dat het noodlot treft. Dat nadat eerder John, Ginny en de doodgeboren baby Athena van Grace het leven lieten. Er werden personageposters vrijgegeven van June, Dakota, Grace, Morgan, John, Dwight, Alicia, Strand, Luciana, Charlie, Daniel en Sherry. En opmerkelijk genoeg zijn er een aantal posters waar niemand op huilt.

Volgens de theorie staan de tranen voor personages die een geliefde verloren. June verloor John, Dakota haar moeder Ginny, Grace haar baby en zal Sherry dan haar echtgenoot Dwight verliezen? Er staan ook geen tranen op de posters voor Morgan, John, Dwight, Alicia, Strand, Luciana, Charlie en Daniel. Toeval?



Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat Dwight een van de slachtoffers wordt in de bizarre plannen van Teddy. Onze overlevers moeten straks samenwerken om hem te stoppen in het uitvoeren van zijn plannen om de wereld te laten eindigen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.