'The Falcon and The Winter Soldier'-fans hopen op homoseksuele relatie tussen de hoofdpersonen

Falcon and The Winter Soldier-fans hopen op meer

Fans van The Falcon and The Winter Soldier hopen dat Bucky en Sam een relatie krijgen, maar dat gaat 'm niet worden.

Jim Pedd, 24 mei 2021 17:20

Het eerste seizoen van The Falcon and The Winter Soldier is nu een paar weken in zijn geheel te streamen op Disney+. De serie houdt de gemoederen nog altijd bezig.

Zo mag acteur Sebastian Stan nu uitgebreid aan Variety vertellen over de serie. Hij onthulde al dat hij gewond raakte op de set en bijna zijn enkel brak. Dat bleek gelukkig niet het geval, maar fijn was het niet om daarna tussen scènes door telkens even met zijn been in een emmer ijs te moeten zitten.

Homoseksuele relatie
De acteur reageerde ook op verhalen dat Bucky Barnes biseksueel zou zijn. Stan vindt het helemaal prima als fans dat soort dynamiek zien, maar ziet het niet terugkomen in de serie.

"Ik ben vooral ook heel blij dat de relatie omarmd wordt en dat moet gebeuren op de manier waarop mensen dat heel graag willen en hoe zij willen dat het is," vertelde Stan.

De kans is echter klein dat Marvel Studios de nieuwe Captain America en de Winter Soldier een relatie geeft. Wel zou het MCU zeker meer LHBTIQA+-personages kunnen bevatten dan op dit moment het geval is.

The Falcon and The Winter Soldier is in z'n geheel te streamen op Disney+ en telt zes afleveringen.
Bron: Variety

Lees meer over: The Falcon and The Winter Soldier, Disney Plus, Marvel Studios, Sebastian Stan

Populair nieuws