Marvel-acteur geloofde niet dat series zouden werken

Kan je het Marvel-model wel direct overzetten naar een serie? Nou, blijkbaar wel.

Jim Pedd, 18 mei 2021 10:30

Marvel-acteur Anthony Mackie twijfelde of Marvel Studios er wel in zou slagen om de formule die het Marvel Cinematic Universe zo groot heeft gemaakt, succesvol over te zetten naar televisie.
Mackie speelt de hoofdrol in The Falcon and the Winter Soldier, waarin zijn personage Sam Wilson het stokje van Captain America overneemt. Hoewel mensen positief reageerden op de serie, twijfelde hij een tijdje of dit wel zou slagen.

Moeilijk om te zetten
De acteur was sceptisch "en erg verbaasd over het idee van een televisieserie. ik dacht niet dat we erin zouden slagen om wat we in de films doen, te vertalen naar de films."

"Ik werd echt weggeblazen door hoe goed ze de uitzonderlijke omvang van de films van Marvel Studios wisten om te zetten naar Disney+."De acteur sprak ook over zijn nieuwe Captain America en wat die volgens hem mee gaat brengen. "Je moet onthouden dat hij een counselor is en een normale kerel die een Avenger werd. Hij heeft geen superkrachten, er is geen supersuit en geen superserum. Hij is gewoon een normale vent."

Mackie speelt straks de rol van Captain America in een nieuwe film.
Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Anthony Mackie, Marvel Studios, MCU

Populair nieuws