3 nieuwe Netflix-series die je razendsnel kunt zien

Nieuwe Netflix series die je razendsnel kunt zien

Veel leuke series onderweg op de streamingdienst nummer één Netflix.

Bram de Groot, 24 mei 2021 om 14:17

Hieronder tips voor drie gloednieuwe nieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt. Gewoon eens kijken als ze zijn verschenen!
Sweet Tooth | Bing vanaf 4 juni

Deze serie speelt zich enkele jaren af na de semi-apocalyptische gebeurtenis The Great Crumble. Deze heeft de aarde veranderd en voor de komst van hertachtige mensen heeft gezorgd. Er zijn rollen voor onder meer Christian Convery als Gus, Nonso Anozie als Tommy Jepperd en Adeel Akhtar als Dr. Aditya Singh.


JIVA! | Bing vanaf 18 juni

Een straatdanseres heeft een uitzichtloze baan, familieverplichtingen en een tumultueus liefdesleven. Haar dansmoves bieden haar een uitweg uit de arbeiderswijk Durban. In deze Zuid-Afrikaanse serie zijn rollen voor onder meer Noxolo Dlamini, Candice Modiselle, Sne Mbatha en Stella Dlangalala.


Resident Evil: Infinite Darkness | Bing vanaf 9 juli

In deze animatieserie gaan we naar 2006, twee jaar ná de gebeurtenissen van Resident Evil 4. Het Witte Huis heeft een beveiligingsprobleem als bestanden van president Graham worden gestolen. Militair special operations -expert Leon S. Kennedy onderzoekt de hack en komt achter een enorm geheim: zombies!!


Lees meer over: JIVA, Sweet Tooth, Resident Evil, Infinite Darkness, Netflix

Populair nieuws