Tom Hiddleston: Loki in 30 seconden!

Tom Hiddleston: Loki in 30 seconden!

Over zo'n twee weken dan is de serie Loki te zien op Disney+.

Bram de Groot, 24 mei 2021 om 14:24

Hij is misschien wel een van de beste personages dat is voortgebracht in het superheldengenre en binnenkort start zijn eigen serie op Disney+. Uiteraard hebben we het over Loki, de soort van schurk van acteur Tom Hiddleston.
Nu is er een promo verschenen waarin Tom Hiddleston zijn serie aankondigd en vliegensvlug de eerdere avonturen doorneemt, van Thor uit 2011 tot Avengers: Endgame uit 2019. In Loki gaat zijn verhaal verder.

In de serie Loki, die begin juni op Disney+ verschijnt, zien we hoe Loki noodgedwongen samen moet werken met de Time Variance Authority (TVA), een organisatie die in het Marvel-universum waakt over de tijdslijnen.

Laatste avontuur voor Loki?
De kans bestaat dat de soloserie een laatste daad is van Tom Hiddleston in het Marvel Cinematic Universe. Overigens zal dit avontuur niet bij één seizoen blijven aangezien Loki in ieder geval ook een vervolg krijgt op Disney+. Het eerste seizoen start op 9 juni.
Bron: Disney

Lees meer over: Loki, God of Mischief, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E Grant, Sasha Lane, Owen Wilson, Gugu Mbatha Raw

Populair nieuws