search
'Supergirl' maakt mogelijk crossover met 'The Flash' en 'Arrow'

'Supergirl' maakt mogelijk crossover met 'The Flash' en 'Arrow'

DC's gedeelde universum lijkt nog wat groter te worden.

Jim Pedd

Gedeelde universa zijn al lang niet meer beperkt tot de bioscoopzalen. The CW heeft al een koppeling gemaakt tussen DC-series Arrow en The Flash en nu lijkt het erop dat nog zo'n DC-serie zich af gaat spelen in hetzelfde universum. CBS kondigde een tijd geleden een serie rond Supergirl aan en nu liet producent Greg Berlnati doorschemeren dat er een crossover tussen de drie series gaat bestaan.


Hieronder volgt een stuk van een artikel van Entertainment Weekly:

"Later die middag, in zijn andere kantoor op het terrein van Warner Bros., heeft Berlanti een meeting met mede-producent Ali Adler en Oscar-winnend kostuumontwerper Colleen Atwood, om te kijken naar het uiterlijk van de aankomende nieuwe Supergirl. De serie draait om een 24-jarige Kara Zor-El, het nichtje van Superman. En met een twist die de hersenen van fanboys wel eens zou kunnen laten smelten, zegt Berlanti dat het mogelijk is dat Supergirl zich afspeelt in de werelden van Arrow en The Flash."

Uit het artikel van Entertainment Weekly blijkt niet hoe waarschijnlijk het is dat het idee ook gerealiseerd gaat worden. CBS en The CW zouden dan immers een heleboel zaken moeten afspreken, niet alleen over de promotie van de series, maar ook verhaaltechnische zaken. Lijkt jullie het een goed plan?

Aanbevolen artikelen