Amazon Prime Video maakt van juni een drukke seriemaand: dit is al het nieuws

Amazon Prime Video voegt in juni veel series toe

Het wordt lekker druk op Amazon Prime Video in de maand juni, eindelijk.

Jim Pedd, 26 mei 2021 12:09

Amazon Prime Video heeft vandaag een vooruitblik vrijgegeven op de toevoegingen die het de komende maand doet aan zijn aanbod. Het gaat om zeven nieuwe series; we zetten ze voor je op een rij.
THE VAMPIRE DIARIES (seizoen 1-8) vanaf 1 juni: De levens, liefdes, gevaren en rampen in de stad Mystic Falls in Virginia. Hier verschuilen heel wat gevaarlijke en monsterlijke wezens zich, en wordt een tienermeisje verscheurd tussen de liefde voor twee vampierbroers.

DOOM (seizoen 1) vanaf 4 juni
Dom vertelt het verhaal van Pedro, een knappe jongen uit de middenklasse van Rio de Janeiro die in zijn tienerjaren in aanraking komt met cocaïne, waardoor hij de leider wordt van een criminele bende die in het begin van de jaren 2000 de roddelbladen in Rio beheerste: Pedro Dom. Dom volgt ook Pedro's vader Victor Dantas, die als tiener een ontdekking doet op de bodem van de zee, dit meldt bij de autoriteiten en uiteindelijk in dienst treedt bij de inlichtingendienst van de politie. De serie toont de reis van vader en zoon die tegenovergestelde levens leiden, elkaar vaak spiegelen en aanvullen, terwijl beiden geconfronteerd worden met situaties die de grenzen tussen goed en kwaad doen vervagen.

CLARKSONS FARM (seizoen 1) vanaf 11 juni
Clarkson's Farm volgt een intens, slopend en vaak hilarisch jaar uit het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië en zijn team, terwijl ze te kampen hebben met het slechtste boerenweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en een onverwachte pandemie.

LA LEYENDA DE SERGIO RAMOS (seizoen 1) vanaf 18 juni
La Leyenda de Sergio Ramos zal nooit eerder vertoonde beelden van LaLiga tonen zoals Ramos' gedachten over de belangrijkste beslissingen uit zijn carrière en herinneringen aan grote momenten. Ook zal er een vooruitblik worden geven op toekomstplannen, evenals de getuigenissen van degenen die zijn persoonlijke en professionele leven hebben gedeeld.

SOLOS (seizoen 1) vanaf 25 juni
Solos - de zevendelige anthologieserie vertelt de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheden van wat het betekent om mens te zijn. De serie omarmt zowel ons heden als onze toekomst en laat zien dat zelfs tijdens onze meest schijnbaar geïsoleerde momenten in de meest uiteenlopende omstandigheden, we allemaal verbonden zijn door de menselijke ervaring.

BOSCH (seizoen 7) vanaf 25 juni
Als een tienjarig meisje om het leven komt in een brand, besluit Detective Harry Bosch alles op het spel te zetten om haar moordenaar te pakken. De politiek gevoelige zaak zet Boch voor een vreselijk dilemma, want hoe ver wil hij gaan voor gerechtigheid?

MANHAS DE SETEMBRO (seizoen 1) vanaf 25 juni
De reis van een transseksuele vrouw die haar thuisstadje verlaat en besluit om helemaal te gaan voor haar rechten.

Lees meer over: Amazon prime Video, maandoverzicht, juni, bosch

Populair nieuws