search

Ons nieuws van woensdag 26 mei 2021

Amazon slaat megaslag; Prime Video gaat enorm groeien
Series / Streaming-diensten

Amazon slaat megaslag; Prime Video gaat enorm groeien

Streamingdienst Amazon Prime Video gaat vermoedelijk zijn aanbod de komende jaren extreem uitbreiden.

Amazon Prime Video is al een tijdje in Nederland beschikbaar. Hoewel de streamingdienst een prima aanbod heeft, is het nog geen Netflix of Disney+. Dat gaat de komende tijd vermoedelijk wel veranderen.

Amazon heeft namelijk voor 8,45 miljard dollar de filmstudio MGM overgenomen. Het bedrijf krijgt daarmee de rechten op onder meer de James Bond-franchise in handen, maar ook duizenden andere producties.

Amazon Prime Video
Deze overname betekent dat Amazon de hele catalogus van MGM in handen krijgt. Die bestaat op dit moment uit meer dan 4.000 films en 17.000 televisieseries. Gek is dat niet: MGM heeft een geschiedenis die alweer bijna een eeuw terug gaat.

De bedoeling is om hiervan gebruik te maken om Metro Goldwyn-Mayer eigendommen, zoals de Pink Panther, Rocky en natuurlijk James Bond, flink uit te breiden met nieuwe Originals. Maar ook kan Amazon in de toekomst - als alle deals van MGM rond streaming rond zijn - alle content op zijn eigen platform gaan aanbieden.

Eerder boden ook andere filmstudio's en bedrijven op MGM, maar die wilden tussen de 5 en 6 miljard dollar betalen. Meer niet, omdat MGM een grote schuldenberg heeft die kan drukken op de overnamekandidaat. Voor de uiterst diepe zakken van Amazon is het echter geen probleem.

Overigens wil dit streamingnieuws niet direct zeggen dat Amazon alle Bond-films toe mag voegen aan zijn aanbod. De franchise wordt namelijk vooral gerund door Eon productions, dat onder meer iets te zeggen heeft over distributie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spider-Man pakt belangrijke rol in Marvel-serie 'What If...?'
Series / Nieuws

Spider-Man pakt belangrijke rol in Marvel-serie 'What If...?'

Een Spider-Man film in het MCU zou voor de nodige inspiratie zorgen.

Binnenkort verschijnt de serie Loki op Disney+ en na die derde live action-serie binnen het Marvel Cinematic Universe wordt het uitkijken naar de eerste MCU-animatieserie. Dit is uiteraard What If...?

Nu lijkt het erop dat een Spider-Man film met Tom Holland aan de basis liggen van een van de tien afleveringen. Het blijkt namelijk dat een van de afleveringen de titel of beschrijving "What if Steve Rogers became Spider-Man?" heeft. Dit zou volgens The Direct in een D23 Magazine van Disney staan.

Super Soldier Serum
En voor die aflevering zouden de makers gebruik hebben gemaakt van concept-art van de film Spider-Man: Far From Home. Online wordt er nu gedacht dat het Super Soldier Serum zomaar ook een rol zou hebben gespeeld in het herkomstverhaal van de Peter Parker van Holland.

Overigens wordt verwacht dat in een andere aflevering te zien is dat Peter Parker de held Hawkeye wordt. In de animatieserie zijn de stemmen te horen van de acteurs die de alter ego's spelen in het echte MCU. What If...? start vermoedelijk in augustus op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flink wat namen voor 'The 4400'-rebootserie gevonden
Series / Nieuws

Flink wat namen voor 'The 4400'-rebootserie gevonden

Flink wat namen voor de serie over 4400 verdwenen mensen die zomaar weer opduiken.

Gisteren hadden we al een eerste soort van poster voor de reboot van de serie The 4400 die van 2004 tot 2007 te zien was op de zender USA Network. Nu hebben we ook de belangrijkste namen die in de reboot 4400 te zien zijn.

Via Deadline wordt duidelijk dat TL Thompson (Straight White Men), Cory Jeacoma (Power Book II: Ghost), Ireon Roach (School Girls; or the African Mean Girls Play), Derrick A. King (Call Your Mother) en nieuwkomer Autumn Best zich bij de cast hebben gevoegd.

Eerder werd al bekend dat Joseph David-Jones en Khailah Johnson belangrijke rollen hebben in de reboot waarin we opnieuw zien hoe een groep van 4400 verdwenen mensen zomaar weer opduiken. Sommige van de personages zouden speciale krachten hebben.

4400 verdwenen mensen keren terug
In de serie keren de 4400 mensen terug via een vreemde lichtbol en ontmoeten ze elkaar op een afgelegen strand. De mensen waren in een periode van zo'n 50 jaar van de aarde verdwenen via een straal wit licht. Ze blijken geen dag ouder te zijn geworden.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire serie 'The 100' keert waarschijnlijk terug!
Series / Nieuws

Populaire serie 'The 100' keert waarschijnlijk terug!

Het is nog niet helemaal afgelopen met de populaire serie van The CW.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de megapopulaire serie The 100 aan zijn einde kwam. Er werd al snel gesproken over een prequel-serie, maar dat geluid zwakte in de maanden erna alweer snel af.

Nu lijkt er beweging in de zaak! Volgens The CW-hoofd Mark Pedowitz zou er namelijk nog steeds gewerkt worden aan de prequel-serie:

"Dit zal schokkend nieuws zijn, maar er worden nog steeds discussies gevoerd over een nieuwe serie. Die zijn zeker nog niet afgerond, maar er worden wel stappen gezet."

De Apocalyps uitgelegd
Eerder werd al gemeld dat de prequel-serie zich 97 jaar voor het begin van de oorspronkelijke serie zou moeten afspelen. Die serie begon met 100 jonge mensen die naar aarde worden gestuurd voor de misdaden die ze aan boord van een ruimtestation, waar nu iedereen leeft, hebben begaan.

Een zogenaamde 'backdoor-pilot' voor de sequel werd al uitgezonden tijdens het zevende en laatste seizoen van The 100. In aflevering acht zagen we hoe de aarde werd verwoest en onbewoonbaar werd, maar werden ook een hoop vragen over de Second Dawn-cult beantwoord.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van het Arrowverse? Dan hebben we goed nieuws
Series / Nieuws

Fan van het Arrowverse? Dan hebben we goed nieuws

Het Arrowverse krijgt eindelijk weer nieuwe grootschalige crossovers. Goed nieuws dus.

Het afgelopen jaar was uniek voor het Arrowverse. De franchise van The CW is heel groot op televisie en omvat meerdere verschillende series. Helaas was dit jaar geen crossover mogelijk, doordat het niet mogelijk bleek om twee productiecrews met elkaar te combineren.

Fans hoopten wel dat dit nieuwe seizoen nog een crossover zou brengen. Mogelijk lijkt dat er in te zitten. Er zit een vijf afleveringen tellende crossover aan te komen.

Grote crossover op komst
The CW-baas Mark Pedowitz vertelde dat er een vijfdelige crossover komt van The Flash, die ons een grote "evenementreeks" brengt. Daarin zitten meerdere cameo's van verschillende The CW-personages.

"We hebben het over andere helden van het The CWverse die in elke aflevering samen zullen komen," lichtte Pedowitz toe. "het zal net geen crossover zijn, maar wel dat gevoel hebben."

Daarmee volgt de serie een beetje op de Crisis on Infinite Earths, die vijf avonden in beslag nam op The CW. Het idee was vervolgens om met een crossover te komen tussen Batwoman en Supergirl, maar dat ging niet door.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Walking Dead'-ster maakt 'Faster, Pussycat! Kill! Kill!' tv-serie
Series / Nieuws

'Walking Dead'-ster maakt 'Faster, Pussycat! Kill! Kill!' tv-serie

Norman Reedus gaat voor een tv-serie van de exploitationfilm uit de jaren 60.

Velen kennen acteur Norman Reedus vooral van zijn rol als Daryl Dixon in The Walking Dead. De beste man doet echter meer. Zo werkt hij nu aan een tv-serie die gebaseerd gaat worden op de exploitationfilm Faster, Pussycat! Kill! Kill! uit de jaren 60.

Volgens Deadline doet hij dit samen met AMC Studios en de film zou bijzonder gewelddadig moeten gaan worden. Of Reedus ook een rol heeft in de tv-serie is nog niet bekend.

Moderne Faster, Pussycat! Kill! Kill!
"Ik heb de film van Russ Meyer vaak gezien sinds ik een kind was, en ik droeg mijn Faster, Pussycat! Kill Kill!-shirt naar school," vertelde Norman Reedus aan Deadline. "Het is wel zeker dat ik geïnspireerd werd door Russ' stijl van filmmaken en ik ben in de wolken met de kans om dit verhaal opnieuw uit te vinden voor de moderne wereld."

De serie zou zich vooral moeten gaan richten op een aantal sterke vrouwelijke personages. In de originele film gaat over de nachtclubdanseressen Varla, Billie en Rosie het stel Linda en haar vriend. De drie vermoorden de vriend en nemen Linda mee. En zo zijn er meer gewelddadige avonturen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een zomer vol steengoede detectives bij de NPO
Series / Nieuws

Een zomer vol steengoede detectives bij de NPO

Kijkers krijgen de macht en bepalen zelf welke nieuwe detectives worden uitgezonden tijdens de 'Interactieve Detectivenacht'.

In juni begint 'Een zomer vol Detectives' bij de NPO. Deze zomer start met het zesde seizoen van de Britse detective Line of Duty en de Interactieve Detectivenacht. Tijdens deze nacht kunnen kijkers zelf bepalen welke nieuwe detectives worden uitgezonden.

De Interactieve Detectivenacht is te zien op NPO 2 en start op 4 juni. Je kan meedoen via de website van de KRO-NCRV.

Line of Duty
Britse detective, Seizoen 6, KRO-NCRV

Wereldwijd geprezen detective met Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar en Kelly Macdonald in de hoofdrol. Anti-Corruption Unit 12 (AC-12) is weer aan het werk onder chef Hastings. Als er iets niet klopt bij een moordonderzoek, blijkt al snel dat de politie nog steeds niet vrij is van corruptie.

De hele serie is vanaf 4 juni te streamen op NPO Plus. Vanaf 6 juni ook wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. Seizoen 1 t/m 5 zijn al te streamen op NPO Plus.



Detective HIP
Franse detective, KRO-NCRV

Franse detective met een knipoog. De hoofdrol wordt vertolkt door Audrey Fleurot (bekend van Intouchables). De 38-jarige Morgane is geboren met een IQ van 160. Ze heeft drie kinderen en twee exen, en kleurt niet graag binnen de lijntjes. Ze begint als schoonmaakster op een politiebureau, maar krijgt al snel een baan als politie consultant aangeboden. Ze heeft alleen wel een hekel aan de politie.

Vanaf 11 juni wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf dan ook te streamen op NPO Plus.

Beau Séjour
Belgische supernatural thriller, Seizoen 2, KRO-NCRV

Tweede seizoen van de Vlaamse hitserie. Geschreven door o.a. Sanne Nuyens en Bert Van Dael (bekend van De Twaalf). Oud-marinecommandant Maurice (Gene Bervoets) ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van de zeilboot Beau Séjour. Hij gaat op jacht naar de waarheid.

De hele serie is vanaf 11 juni te streamen op NPO Plus. Vanaf 14 juni wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Seizoen 1 is al te streamen op NPO Plus.

En verder
The Bay 2
Britse detective, KRO-NCRV
Op 4 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 28 mei te streamen op NPO Plus. Seizoen 1 is al te streamen op NPO Plus.

Vera Seizoen 9
Britse detective, KRO-NCRV
Op 5 juni te zien op NPO 2 en NPO Start.

Vera Seizoen 10
Britse detective, KRO-NCRV
Op 19 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. Seizoen 1 t/m 10 al te streamen op NPO Plus.

Huss
Britse detective, KRO-NCRV
Op 5 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 21 mei te streamen op NPO Plus.

Tell Me Who I Am
Spaanse dramaserie, NTR
Op 11 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is al te streamen op NPO Plus.

Silent Witness Seizoen 23
Britse detective, KRO-NCRV
In het najaar te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 25 juni te streamen op NPO Plus.Seizoen 18 t/m 22 zijn al te streamen op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The CW vindt weer een nieuwe superheld voor in het Arrowverse
Series / Nieuws

The CW vindt weer een nieuwe superheld voor in het Arrowverse

Het Arrowverse wordt weer uitgebreid, ditmaal met de serie Naomi.

The CW heeft een nieuwe superheld gevonden om een serie te gunnen. Afgelopen maandag heeft men bekendgemaakt een eerste seizoen te maken van Naomi.

De serie wordt geschreven en geproduceerd door Ava DuVernay en schrijver Jill Blankenship. Centraal staat hoofdpersoon Naomi. Een grote bovennatuurlijke gebeurtenis zet haar wereld en thuisstad op z'n kop. Ze onderzoekt wat daar speelt, en aan de hand is en zodra ze dat doet, verandert haar wereld ook compleet.

Naomi-serie
Ava DuVernay bevestigde op Twitter dat de serie Naomi een volledig eerste seizoen krijgt. "Het oorsprongsverhaal van een nieuwe held. Naomi komt officieel naar The CW." Ze bedankt natuurlijk alle creatievelingen die meegewerkt hebben aan de serie en feliciteert ook actrice Kaci Walfall.



Naast Walfall spelen ook Camila Moreno, Alexander Wraith, Cranston Johnson en Barry Watson hoofdrollen in de serie. Deze wordt geproduceerd door Warner Bros. Television in samenwerking met Array Filmworks.

Naomi heeft nog geen releasedatum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Perry Mason' laat nog lang op zich wachten
Series / Nieuws

'Perry Mason' laat nog lang op zich wachten

Het tweede seizoen van Perry Mason wordt vermoedelijk rond de winter pas opgenomen.

De serie Perry Mason krijgt een tweede seizoen. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar minder goed is het nieuws dat de serie nog lange tijd op zich laat wachten.

De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door Matthew Rhys. De serie speelt zich af in 1931 in Los Angeles tijdens de Great Depression. De beroemde strafrechtadvocaat staat centraal en keert terug voor een tweede seizoen. Maar dat tweede seizoen belooft nog even op zich te laten wachten.

Pas in de winter
De opnames van de tweede reeks van de serie beginnen pas in de winter lijkt het nu. "Het is een eeuwig durende set aan doelen. Het gaat langzaamaan vooruit. En ik geloof dat we op dit moment min of meer mikken op de winter", zegt Rhys.

Het wordt interessant om te zien waar de serie heen zal gaan met zijn tweede seizoen.

Dat mede omdat de showrunners van de eerste reeks opgestapt zijn en vervangen. Hoewel het tweede seizoen nog wel even op zich zal laten wachten, duikt de tweede reeks vermoedelijk verder in het oorsprongsverhaal van het titelpersonage, voordat hij de iconische advocaat die we allemaal kennen werd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video maakt van juni een drukke seriemaand: dit is al het nieuws
Series / Featured

Amazon Prime Video maakt van juni een drukke seriemaand: dit is al het nieuws

Het wordt lekker druk op Amazon Prime Video in de maand juni, eindelijk.

Amazon Prime Video heeft vandaag een vooruitblik vrijgegeven op de toevoegingen die het de komende maand doet aan zijn aanbod. Het gaat om zeven nieuwe series; we zetten ze voor je op een rij.

THE VAMPIRE DIARIES (seizoen 1-8) vanaf 1 juni: De levens, liefdes, gevaren en rampen in de stad Mystic Falls in Virginia. Hier verschuilen heel wat gevaarlijke en monsterlijke wezens zich, en wordt een tienermeisje verscheurd tussen de liefde voor twee vampierbroers.

DOOM (seizoen 1) vanaf 4 juni
Dom vertelt het verhaal van Pedro, een knappe jongen uit de middenklasse van Rio de Janeiro die in zijn tienerjaren in aanraking komt met cocaïne, waardoor hij de leider wordt van een criminele bende die in het begin van de jaren 2000 de roddelbladen in Rio beheerste: Pedro Dom. Dom volgt ook Pedro's vader Victor Dantas, die als tiener een ontdekking doet op de bodem van de zee, dit meldt bij de autoriteiten en uiteindelijk in dienst treedt bij de inlichtingendienst van de politie. De serie toont de reis van vader en zoon die tegenovergestelde levens leiden, elkaar vaak spiegelen en aanvullen, terwijl beiden geconfronteerd worden met situaties die de grenzen tussen goed en kwaad doen vervagen.

CLARKSONS FARM (seizoen 1) vanaf 11 juni
Clarkson's Farm volgt een intens, slopend en vaak hilarisch jaar uit het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië en zijn team, terwijl ze te kampen hebben met het slechtste boerenweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en een onverwachte pandemie.

LA LEYENDA DE SERGIO RAMOS (seizoen 1) vanaf 18 juni
La Leyenda de Sergio Ramos zal nooit eerder vertoonde beelden van LaLiga tonen zoals Ramos' gedachten over de belangrijkste beslissingen uit zijn carrière en herinneringen aan grote momenten. Ook zal er een vooruitblik worden geven op toekomstplannen, evenals de getuigenissen van degenen die zijn persoonlijke en professionele leven hebben gedeeld.

SOLOS (seizoen 1) vanaf 25 juni
Solos - de zevendelige anthologieserie vertelt de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheden van wat het betekent om mens te zijn. De serie omarmt zowel ons heden als onze toekomst en laat zien dat zelfs tijdens onze meest schijnbaar geïsoleerde momenten in de meest uiteenlopende omstandigheden, we allemaal verbonden zijn door de menselijke ervaring.

BOSCH (seizoen 7) vanaf 25 juni
Als een tienjarig meisje om het leven komt in een brand, besluit Detective Harry Bosch alles op het spel te zetten om haar moordenaar te pakken. De politiek gevoelige zaak zet Boch voor een vreselijk dilemma, want hoe ver wil hij gaan voor gerechtigheid?

MANHAS DE SETEMBRO (seizoen 1) vanaf 25 juni
De reis van een transseksuele vrouw die haar thuisstadje verlaat en besluit om helemaal te gaan voor haar rechten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix duikt in de Japanse porno-industrie met 'The Naked Director'-trailer
Series / Nieuws

Netflix duikt in de Japanse porno-industrie met 'The Naked Director'-trailer

Netflix heeft nieuwe beelden vrijgegeven van het tweede seizoen van de serie The Naked Director.

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de populaire Japanse serie The Naked Director. De beelden volgen een paar weken nadat Netflix bekend maakte wanneer de serie van start zal gaan.

De trailer laat meer zien van Toru Muranishi's avonturen, hoe hij een imperium opbouwde en uiteindelijk een pionier wist te worden in de Japanse pornoindustrie.

Tweede seizoen
In het tweede en meteen laatste seizoen van de serie, krijgen we meer te zien van Kaoru Kuroki, een voormalige Japanse pornoster die heel duidelijke eigen ideeën had over seks en de conventionele normen en waarden in Japan hieromtrent aan de kaak stelde.

Het ziet ernaar uit dat de tweede reeks net zo humoristisch wordt als het volgende seizoen, maar dat de kijker ook wat meer drama voorgeschoteld krijgt. Het tweede seizoen van de serie is vanaf 24 juni te streamen op Netflix.



The Naked Director is een semi-biografische komedie-drama die gebaseerd is op een boek over Muranishi, die een ongewoon en dramatisch leven leidde vol grote en spectaculaire tegenslagen. Dat allemaal terwijl hij een revolutie probeerde te bewerkstelligen in de Japanse pornoindustrie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'God of War' nou wel of niet een serie?
Series / Nieuws

Krijgt 'God of War' nou wel of niet een serie?

Sony laat weten dat er niet gewerkt wordt aan een God of War-verfilming.

Sony werkt op dit moment druk met de ontwikkeling van een nieuwe God of War-game. Verwacht werd dat men ook keek naar een film of een serie op basis van de franchise, maar dat blijkt niet te kloppen.

Een uitgebreid artikel van The New York Times handelt over de manier waarop Sony op dit moment werkt aan zijn verfilmingen van diverse gamefranchises. Denk aan Uncharted, een langverwachte film die volgend jaar uitkomt, maar ook aan HBO-serie The Last of Us.

Geen God of War
Opvallend is dat Sony in hetzelfde artikel laat weten dat het niet van plan is om een verfilming te maken van God of War. Waarom precies laat men niet weten, maar duidelijk is dat er dus voorlopig niets aan zit te komen.

Dat er nu niet gewerkt wordt aan een God of War-serie betekent niet dat dit op lange termijn niet kan gebeuren. Duidelijk is in elk geval dat daar nu niet naar gekeken wordt, maar alles is mogelijk.

God of War is een game die draait om Kratos, die de godenwereld de rug heeft toegekeerd en leeft in een vreemd land. Daar moet hij het opnemen tegen grote bedreigingen en met zijn zoon Atreus reizen door de wrede wereld van Midgard om samen de meest persoonlijke strijd van hun leven aan te gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-films vinden een maker
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-films vinden een maker

Een mooie ontwikkeling voor de drie The Walking Dead-films rond Rick Grimes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Uitvoerend producent Gale Anne Hurd is producent gemaakt van de The Walking Dead-films die op dit moment in de maak zijn rond het personage Rick Grimes.

De films werden aangekondigd nadat acteur Andrew Lincoln zijn exit maakte bij de serie The Walking Dead. Dat deed hij in het negende seizoen. Sindsdien zijn de drie films in de maak, maar helaas duurt de ontwikkeling vrij lang.

The Walking Dead-films
Gelukkig vindt er nu weer een wat concretere ontwikkeling plaats. Gale Anne Hurd zal helpen de serie snel verder te brengen en dat is een mooie ontwikkeling. Hurd's Valhalla Entertainment heeft namelijk alle seizoenen van The Walking Dead geproduceerd, evenals van alle spin-offs.

De drie films moeten het verhaal van Rick Grimes vertellen na zijn verdwijning in het negende seizoen van de serie. Naast hem is ook Pollyanna McIntosh te zien als het personage Anne, die tegelijk met Rick verdween.

De verwachting is dat de films ook Michonne (Danai Gurira) - de partner van Rick - en zijn oude vriend Heath (Corey Hawkins) terugbrengen. Een releasedatum is er nog niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' gaat meer onthullen over 'Arrow'-einde
Series / Nieuws

'The Flash' gaat meer onthullen over 'Arrow'-einde

De serie gaat in de bijzondere keuze van John Diggle in Arrow duiken, dat belooft wat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Helemaal aan het einde van de serie Arrow zagen we hoe John Diggle de mogelijkheid kreeg een Green Lantern te worden. Daar week hij echter van af; hij besloot er niet op in te gaan. De serie The Flash zal daar op in gaan.

Acteur David Ramsey keert terug als John Diggle en doet dat in een hele rits Arrowverse-series. Een daarvan is The Flash, waarin de tease uitgelicht gaat worden.

Het verhaal is nog niet voorbij
"Hij was op weg naar Metropolis, maar werd onderschept door een gloeiend groen doosje. Wat daar ook in zat: hij wees de uitnodiging af. Dat heeft gevolgen. En dit is het vroege verhaal van precies die gevolgen," begon Ramsey tegenover Entertainment Weekly.

"John Diggle is nu met zijn vrouw een van de aanvoerders van ARGUS. Hij gaat naar Gotham, Smallville en National City als een van de leiders van ARGUS. Dat is zijn dagelijks werk. Maar hij hoort stemmen, heeft enorme hoofdpijnen. En hij verbergt zich voor de andere leden van de Arrowverse-series, die hij als ARGUS-lid helpt. Dus hij komt met een doel, maar heeft ook iets te verbergen."

En precies dat wordt straks onthuld en dan met name in de serie The Flash. Dat belooft dus nog wat voor het verhaal van Diggle.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Scarlet Witch krijgt een bizarre nieuwe kracht in 'WandaVision'
Series / Nieuws

Scarlet Witch krijgt een bizarre nieuwe kracht in 'WandaVision'

WandaVision liet deze kracht niet zien, maar Scarlet Witch kan door het multiversum reizen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elizabeth Olsen laat weten dat de Scarlet Witch door meerdere universa kan reizen. Die kracht zagen we haar nog niet hebben in de serie WandaVision, maar blijkt ze wel te hebben.

In de serie WandaVision zien we hoe Wanda Maximoff en Vision een normaal leven lijken te leiden in het stadje Westview. De twee krijgen zelfs een tweeling: Billy en Tommy. Maar dat is allemaal mogelijk doordat Wanda Chaos Magic blijkt te gebruiken.

Enorme krachten
Wanda bleek gaandeweg al de meest krachtige heldin van het hele Marvel Cinematic Universe te zijn. Nu blijkt dat ze echt verdomde krachtig was.

Tijdens een interview vertelde actrice Elizabeth Olsen dat haar personage "een paar leuke krachten heeft. Je weet wel, telekinese, ze kan ook tussen universa reizen". Met die laatste bijzin werd er dus ineens een nieuwe kracht aan haar toch al immens grote arsenaal toegevoegd.

Hoe zich dat uit gaan we vermoedelijk beleven in Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarin Doctor Strange en Wanda Maximoff ergens mee te maken krijgen. Wat is nog niet helemaal zeker.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seksmarathon en meer in bizar 'Powerpuff'-script
Series / Nieuws

Seksmarathon en meer in bizar 'Powerpuff'-script

Het moge duidelijk zijn waarom Powerpuff nog eens gemaakt moet worden, als dit de pilot wordt.

Eerder deze week bleek dat The CW niet meer door zou gaan met de huidige richting van Powerpuff. De pilot, die net opgenomen was, beviel totaal niet en daarom begint men helemaal opnieuw. Nu het scenario gelekt is, begrijpen we ook waarom.

Schrijver en producent Diablo Cody en Heather Regnier beginnen helemaal opnieuw met hun versie van het materiaal. We wisten natuurlijk al dat de boel een volwassen versie zou worden, maar zoals we het nu lezen, hadden we het niet verwacht.

Seksmarathon
Niet alleen dreigt Blossom naaktfoto's van Buttercup te lekken, ook onderbreekt ze een seksmarathon van haar zusje ("zes keer is genoeg"). De Powerpuff Girls zijn daarmee een heel stuk volwassener dan je misschien zou hebben verwacht.

Ook opvallend is dat Professor Utonium ineens geen goeierik meer is, maar een schurk die alles gedaan heeft voor eigen gewin. De cartoon bleek gemaakt te zijn om merchandise rond de meisjes te verkopen.

Hieronder een greep uit het scenario:



Er wordt nu gewerkt aan een compleet nieuwe versie van de pilot. Als die bevalt kan de serie er nog komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Black Lightning' spin-off 'Painkiller' komt er niet
Series / Nieuws

'Black Lightning' spin-off 'Painkiller' komt er niet

Slecht nieuws voor fans van Black Lightning: The CW gaat niet door met de serie Painkiller.

Deze week is Black Lightning tot een einde gekomen. Na vier seizoenen viel het doek van de serie. Helaas is het ook gedaan met het verhaal van Khalil Payne, a.k.a. Painkiller.

The CW kondigde vorige herfst aan dat er via een backdoor pilot gekeken zou worden of de spin-off wellicht gemaakt zou kunnen worden. De zevende aflevering van het vierde seizoen van Black Lightning deed dienst als die pilot. Nu gaat het verhaal nog wel dat de serie wellicht een thuis vindt bij HBO Max, maar zeker is dat niet.

Serie rond Painkiller
Het idee van de serie was om Kahlil Payne te volgen als jongeman die schuldgevoelens bij zich draagt voor zijn verleden in Freeland City.

Als moordmachine genaamd Painkiller, was hij zowel lid van de bende van Tobias Whale als een wapen van Agent Odell en de schaduwachtige organisatie ASA. Nadat hij zijn duistere verleden probeert te begraven, besluit Khalil naar een nieuwe stad te verhuizen, Akashic Valley, waar hij vrede hoopt te vinden.

Helaas ziet het er nu naar uit dat de serie niet gemaakt gaat worden door The CW. Mocht deze er toch nog komen, is de kans groot dat dit op HBO Max zal zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf spannende sci-fi en fantasyseries op Netflix
Series / Featured

Vijf spannende sci-fi en fantasyseries op Netflix

We zetten vandaag vijf toffe sci-fi en fantasyseries op Netflix op een rij.

Vandaag zetten we vijf spannende sci-fi en fantasyseries die je niet wil missen op Netflix op een rij. We duiken er meteen in.

Star Trek: De bemanning van het ruimteschip Enterprise, onder leiding van de onverstoorbare Kapitein Kirk, reist ver de ruimte in om nieuwe werelden en beschavingen te ontdekken.

Salvation: Een MIT-student en een miljardair werken samen in een wanhopige poging om te voorkomen dat een asteroïde in botsing komt met de aarde.

Into the Night: Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

October Faction: Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.

Better Than Us: Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken en terroristen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.