'Better Call Saul' brengt ons meer 'Breaking Bad'

Better Call Saul brengt Breaking Bad

De serie Better Call Saul komt in het zesde seizoen wel heel dicht bij de moederserie.

Jim Pedd, 29 mei 2021 om 11:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het langverwachte laatste seizoen van Better Call Saul komt met rasse schreden naderbij. De serie krijgt nog een zesde seizoen en dat wordt op dit moment opgenomen.
Better Call Saul is natuurlijk een prequel op Breaking Bad. Fans krijgen telkens zowel iets te zien van voor als na die tijd. We zien dus hoe Jimmy McGill in beide series in ongenade vervalt. Maar ook zien we hoe het hem daarna vergaat.

Laatste seizoen
Het extra lange laatste seizoen, dat dertien afleveringen krijgt, moet heel wat losse eindjes aan elkaar knopen. Dat wordt nog best moeilijk, maar de serie gaat er snel mee beginnen.

Op dit moment vinden opnames van Better Call Saul plaats bij het Crossroads Motel, een motel dat in de eerste seizoenen van Breaking Bad te zien was. Daarin werd het ook wel The Crystal Palace genoemd, omdat het er barstte van de junkies en prostituees.

We zien op een setfoto van de site Snopes dat er daar opnames plaatsvinden, waarbij hoofdrolspeler Bob Odenkirk (die de rol van Jimmy McGill speelt) een behoorlijk mooi pak draagt. Het nieuwe seizoen is begin volgend jaar te zien op AMC.




Bron: Snopes

Lees meer over: Better Call Saul, Bob Odenkirk, AMC, Breaking Bad

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws