'Better Call Saul' heeft met zijn zesde seizoen impact op 'Breaking Bad'

'Better Call Saul' heeft impact op 'Breaking Bad'

De serie Better Call Saul gaat een aantal dingen uit Breaking Bad in een ander daglicht zetten.

Jim Pedd, 1 april 2021 om 11:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul zal bepaalde gebeurtenissen uit Breaking Bad in een heel ander daglicht stellen. Fans van de serie kunnen dus iets heel tofs verwachten straks.
Better Call Saul begint zes jaar voor de gebeurtenissen van zijn voorganger. We krijgen elk seizoen een flashforward te zien van het leven van Jimmy McGill na Breaking Bad en hebben in de prequel onder meer Mike Ehrmantraut en Gus Fring gezien.

Aan elkaar verbonden
Nu Better Call Saul richting het einde gaat, beginnen de connecties ook duidelijker te worden. Zo dus ook in dit zesde seizoen.

"Ja absoluut," begon Odenkirk tijdens een interview met The Hollywood Reporter. "Peter Gould vertelde mij dat als Better Call Saul klaar is, iedereen Breaking Bad in een heel ander licht zal zien."

"Ik weet niet hoe dat er precies uit moet komen te zien. Maar hij weet natuurlijk wat er dit seizoen staat te gebeuren. Ik weet dat niet. Maar ik denk dat er buitengewone dingen gaan gebeuren die bepaalde zaken uit Breaking Bad in een ander daglicht zullen plaatsen, en dat op verrassende manieren gaan doen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, AMC, Jimmy McGill, Bob Odenkirk

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws