Netflix maakt cast nieuwe vampierenserie 'First Kill' bekend

Cast vampierenserie 'First Kill' bekend gemaakt

De cast bestaat uit een niet onaanzienlijk aantal mooie en bekende namen...

Geoffrey Ketels, 29 mei 2021 om 16:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van vampierenseries. Het nieuwe project van Netflix genaamd First Kill krijgt namelijk langzaam maar zeker vorm!
Eerder werd reeds door Netflix bekend gemaakt dat de hoofdrollen in de nieuwe vampierenserie weggelegd zullen zijn voor Sarah Catherine Cook en Imani Lewis. Het spreekt echter voor zich dat de cast uit nog heel wat andere namen ook zal bestaan. Ook deze zijn nu bekend gemaakt.

Buiten de hoofdrolspelers zal de cast onder meer bestaan uit namen als Elizabeth Mitchell (bekend van onder meer de serie Lost), Aubin Wise, Jason Robert Moore en Gracie Dzienny. Enkele andere namen die eveneens in de serie te zien zullen zijn, zijn Will Swenson, Philip Mullings, Dominic Goodman evenals Dylan McNamara. Deze laatste was eerder al onder meer te zien in Euphoria.

Vampierfamilie
Het verhaal van First Kill gaat over Juliette die haar eerste moord moet plegen. Alleen op die manier kan ze namelijk echt worden opgenomen in de machtige vampierfamilie waar ze deel van uitmaakt. Voor die eerste moord heeft ze haar zinnen gezet op een nieuw meisje die in de stad komt wonen genaamd Calliope. Zij blijkt echter een gerenommeerde vampierenjager te zijn.

First Kill is gebaseerd op een kort verhaal van Victoria “V. E. " Schwab. De schrijvers van de reeks zijn Felicia D. Henderson en Schwab. Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn.

Lees meer over: First Kill, serie, series, Netflix

Populair nieuws