search
Sciencefictionserie 'Debris' meteen afgevoerd na eerste seizoen
Series / Nieuws

Sciencefictionserie 'Debris' meteen afgevoerd na eerste seizoen

NBC heeft bekend gemaakt dat de serie na afloop van het eerste seizoen geen vervolg meer krijgt...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Slecht nieuws voor fans van de serie Debris. NBC heeft namelijk bekend gemaakt dat het bij amper één seizoen zal blijven voor deze reeks.

De Amerikaanse sciencefictionserie Debris heeft de vooropgestelde verwachtingen jammer genoeg niet weten in te lossen. De laatste aflevering van de reeks werd nog maar net uitgezonden, meer bepaald op 24 mei.

NBC heeft echter blijkbaar niet lang moeten nadenken over de toekomst van de reeks. Het netwerk heeft namelijk inmiddels bekend gemaakt dat er met zekerheid geen vervolg meer zal verschijnen... althans niet bij NBC.

Eventuele overname mogelijk
Het eerste seizoen van Debris bestond uit in totaal dertien afleveringen. De kans bestaat dat de reeks nog zal worden opgepikt door een ander netwerk, maar daar is op moment van schrijven nog niets over bekend.

Voor de bedenker van de reeks, namelijk J.H. Wyman geldt echter dat hij een vervolg nog steeds relevant vindt. Hij stelde namelijk; "Ik denk dat het verhaal de moeite waard is om verder gezet te worden".

Debris vertelt het verhaal van twee agenten uit verschillende continenten. Beide houden er een geheel eigen denkwijze op na. Op het moment dat er wrakstukken van een vernietigd buitenaards ruimtevaartuig mysterieuze effecten gaan uitoefenen op de mensheid zijn de twee toch genoodzaakt om samen te werken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen