SBS 9 wordt zender met volop series

SBS 9 wordt zender met volop series

Vanaf 1 januari moet op de nieuwe zender een flink aantal series te zien zijn.

Bram de Groot, 28 november 2014 om 19:06

SBS Broadcasting start vanaf 1 januari met een nieuwe zender: SBS 9. Naar verluidt gaat het tweede SBS-kanaal de nieuwste en beste series uitzenden.
SBS 9 wordt na SBS 6, Net5 en Veronica de vierde zender van SBS Broadcasting. Er is bekendgemaakt dat er elke avond een andere programmering is, met elke dag om 20.30 uur een film. Er zal gewerkt worden met thema's, namelijk 'Variatie’ op maandag, ‘Komedie’ op dinsdag, ‘Actie’ op woensdag, ‘Drama’ op donderdag, ‘Familie’ op vrijdag, ‘Spanning’ op zaterdag en op zondag is het tijd voor ‘Romantiek’.

Met grote Amerikaanse producenten als Disney, Warner en Universal zijn er deals gesloten zodat 'de nieuwste en beste series' in huis gehaald kunnen worden. The Good Wife zal in ieder geval te zien zijn op SBS 9.

“De thema’s per avond zijn tot stand gekomen door naar de programmering van onze andere drie zenders te kijken en hierbij complementair te zijn. We bieden juist een alternatief voor de kijker. Met SBS 9 hebben we een mooie aanvulling op ons huidige aanbod,” aldus zenderdirecteur Remko van Westerloo.Bron: televizier

Lees meer over: SBS 9, sbs, series, Zender, 2015, The Good Wife, Disney, Warner, Universal, veronica, film

Populair nieuws