search
Nieuw op Netflix: Twee gloednieuwe seizoenen van 'The Real Housewives of Atlanta'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Twee gloednieuwe seizoenen van 'The Real Housewives of Atlanta'

In één klap worden het derde en vierde seizoen toegevoegd aan het aanbod van Netflix...

Geoffrey Ketels
Ben jij ook iemand die wel houdt van een lekker foute realityserie? Dan zit je vanaf 1 juni 2021 helemaal goed bij Netflix!

Streamingdienst Netflix voegt op 1 juni niet zomaar één, maar wel twee gloednieuwe seizoenen toe van de serie The Real Housewives of Atlanta. Het gaat hierbij om het derde en vierde seizoen van de reeks.

Niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in Nederland en België kan er worden vastgesteld dat de The Real Housewives series stevig aan populariteit winnen. Dat is voor een groot deel te wijten aan Netflix. Bovendien geldt natuurlijk dat de Nederlandse Yolanda Hadid aan verschillende edities van The Real Housewives of Beverly Hills heeft deelgenomen.

Twee nieuwe seizoenen
In ieder geval, fans van lekker foute realityseries zullen hun geluk niet meer op kunnen. Voor heel wat kijkers geldt dat zij nog steeds de voorkeur geven aan The Real Housewives of Beverly Hills, maar toch moet het gezegd dat ook de Atlanta spin-off steeds populairder wordt.

Ben jij ook benieuwd naar wat het derde en vierde seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Dat kan je ontdekken op streamingdienst Netflix vanaf dinsdag 1 juni 2021!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen