Netflix strikt mogelijk weer een megaster

Netflix strikt mogelijk weer een megaster

Chris Pratt zou straks aan de slag gaan voor Netflix, met films en met series.

Jim Pedd, 4 juni 2021 om 12:18

Chris Pratt is een van de best verdienende sterren in Hollywood. Niet gek ook, gezien zijn verdienste met heel wat blockbusters en zijn knallende rol in het Marvel Cinematic Universe.
Maar Pratt speelt ook een van de hoofdrollen in de terug tot leven gewekte Jurassic World-franchise, en wat andere toffe films. Hoewel 't schema van Pratt redelijk vol zit op dit moment, schijnt hij in gesprek te zijn met Netflix over een exclusieve samenwerking.

Chris Pratt op Netflix
Het gerucht gaat dat Pratt in onderhandelingen is met Netflix voor een megadeal. Binnen de afspraak zouden maar liefst vijf films en drie televisieseries zitten. In hoeverre dat verhaal klopt is niet duidelijk, en het is niet zeker hoe exclusief Pratt kan zijn op dit moment.

Wel maakt hij onder zijn Indivisible Productions content, dus de kans is best aanwezig dat Pratt onder die vlag een samenwerking zoekt met een filmstudio of streamingdienst. In die zin klinkt het verhaal van een samenwerking met Netflix helemaal niet vreemd.

[b]Heel druk
De komende tijd kan je Pratt in heel wat content zien, waaronder eerst The Tomorrow War. Volgend jaar zit hij in Jurassic World: Dominion en Thor: Love and Thunder. En dan komt er nog nieuwe content als Guardians of the Galaxy Vol. 3, de Holiday Special daarvan, actiekomedie Saigon Bodyguards en de serie The Terminal List.

Bron: GFR

Lees meer over: Chris Pratt, Netflix

Populair nieuws