Seizoen 2 'Fargo' trekt Jeffrey Donovan en Nick Offerman aan

Seizoen 2 'Fargo' trekt twee acteurs aan

Het tweede seizoen gaat terug naar 1979.

Bram de Groot, 5 december 2014 12:17

FX's Fargo voegt zo goed als zeker twee nieuwe acteurs toe aan de cast van het tweede seizoen. De eerste is Jeffrey Donovan, bekend uit de serie Burn Notice, en de tweede is Nick Offerman (Parks and Recreation). Volgens The Wrap zou Donovan al akkoord zijn met FX en Offerman zou nog in onderhandeling zijn voor een rol.
Donovan zal een personage met de naam Dodd gaan spelen en Offerman (zie foto) zou de rol van het personage Carl aangeboden hebben gekregen. Verdere details zijn niet bekend. Verder zouden ook namen als Rachel Keller, Mike Bradecich en Allan Dobrescu in beeld zijn voor rollen.

Het tweede seizoen van het goed ontvangen Fargo, uiteraard gebaseerd op de gelijknamige film van de gebroeders Coen, speelt zich af in 1979 en focust zich op het hoofdpersonage Lou Solverson die terugkeert uit Vietnam. In het eerste seizoen werd dit personage gespeeld door Keith Carradine.

Het tiendelige tweede seizoen moet ergens in 2015 in première gaan op FX.

Bron: The Wrap

Lees meer over: fargo, series, 2015, fx, zeven minuten, preview, clip, Colin Hanks, coen, Joey King, Martin Freeman, Billy Bob Thornton, Jeffrey Donovan, Nick Offerman, seizoen 2

Informatie over de serie: Fargo

Populair nieuws