C.S. Lee gecast in tweede seizoen 'True Detective'

C.S. Lee gecast in tweede seizoen True Detective

De acteur kennen we vooral als Masuka uit Dexter.

Jim Pedd, 5 december 2014 14:33

Acteur C.S. Lee, die bovenal bekend is als Masuka in Showtime-serie Dexter, voegt zich bij de cast van HBO’s True Detective. The Hollywood Reporter meldt dat hij de rol van Richard Geldof speelt, een terugkerende rol. Hij is een procureur-generaal met grote politieke ambities. Verder is hij erg intelligent en welbespraakt en wordt hij niet lastiggevallen door een moreel kompas.

Voor zover we weten volgt het tweede seizoen van True Detective de dood van een corrupte stadsmanager in een fictieve stad in Californië. Dat gebeurt tegen de achtergrond van een baanbrekende transportdeal die de complete staat drastisch kan veranderen. Drie rechercheurs van verschillende steden en overheidsdepartementen moeten de dader vinden, maar ontdekken al snel dat het onderzoek bredere en duisterdere implicaties heeft dan oorspronkelijk gedacht.

Naast C.S. Lee worden rollen gespeeld door Colin Farrell, Vince Vaughn, Kelly Reilly, Rachel McAdams en Taylor Kitsch. Waarschijnlijk begint het seizoen in de zomer van 2015.

Bron: THR

Lees meer over: true detective, cs lee, dexter, nic pizzolatto, vince vaughn, colin farrell, kelly reilly, rachel mcadams, taylor kitsch

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws