Sciencefictionserie 'Invasion' in oktober te bekijken bij Apple TV+

Serie 'Invasion' komt in oktober naar Apple TV+

Niet alleen de première van de reeks werd bekend gemaakt, meteen werd er ook een teaser gelanceerd...

Geoffrey Ketels, 14 juni 2021 om 12:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Misschien wel één van de meest veelbelovende nieuwe series van Apple TV+ heeft een releasedatum gekregen! De gloednieuwe sciencefictionserie Invasion verschijnt in oktober op de streamingdienst Apple TV+.
In de serie Invasion maakt de mensheid zich zoals de naam van de reeks reeds laat vermoeden op voor een invasie van buitenaardse wezens. Deze invasie wordt zeer uniek in beeld gebracht. Dit is onder meer het gevolg van het feit dat het gebeuren wordt belicht vanuit verschillende perspectieven van over de hele wereld.

Er is reeds behoorlijk wat bekend over de nieuwe serie van Apple TV+. Zo weten we ook onder meer dat de cast van de reeks zal bestaan uit namen als Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Sam Neill en Firas Nassar. Ook Shioli Kutsuna heeft één van de hoofdrollen te pakken in de gloednieuwe sciencefictionserie.

22 oktober
Reeds van bij de aankondiging van Invasion kon de serie rekenen op een meer dan degelijke hoeveelheid aan interesse. Nu is dus bekend gemaakt dat de reeks op 22 oktober van dit jaar in première zal gaan. De eerste drie afleveringen zullen op deze datum verschijnen. Vanaf dan zal er elke week een nieuwe aflevering worden toegevoegd.

De serie Invasion is geschreven door Simon Kinberg en David Weil. Beiden zijn eveneens aangesteld als uitvoerend producent. De regie van de reeks is in handen van Jakob Verbruggen.

Tegelijkertijd met de aankondiging van de premièredatum werd er ook meteen een leuke teaser de wereld ingestuurd. Ook deze willen we jullie uiteraard niet onthouden.


Lees meer over: Invasion, serie, series, Apple, Apple TV

Populair nieuws