Nieuw op Netflix: 'Workin' Moms' seizoen 5

Nieuw op Netflix: 'Workin' Moms' seizoen 5

Het vijfde seizoen van de populaire serie is te bekijken bij Netflix vanaf 15 juni...

Geoffrey Ketels, 14 juni 2021 om 13:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Onze favoriete moeders zijn helemaal terug van weggeweest! Het vijfde seizoen van de reeks is te bekijken vanaf dinsdag 15 juni 2021 bij Netflix!
De serie Workin' Moms vertelt het verhaal van (hoe kan het ook anders) verschillende moeders die trachten om een balans te vinden tussen liefde, hun carrières evenals het ouderschap. Dat, dat niet altijd van een leien dakje verloopt was reeds te zien in de voorgaande seizoenen.

15 juni 2021
De serie Workin' Moms komt van de hand van de Canadese actrice evenals televisie-maker Catherine Reitman en Philip Sternberg. Verantwoordelijke schrijvers voor de reeks zijn (buiten Reitman) met name Rebecca Kohler, Karen Moore, Diane Flacks en Ingrid Haas.

Ondanks het feit dat de meningen over Workin' Moms een klein beetje verdeeld zijn moet het gezegd dat de reeks het toch meer dan behoorlijk doet. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft ze dan ook onder meer een score van 7,6/10. Helemaal niet slecht als je het ons vraagt...

In ieder geval, het vijfde seizoen van de serie Workin' Moms is te bekijken bij streamingdienst Netflix vanaf 15 juni 2021.


Lees meer over: Workin Moms, serie, series, Netflix

Populair nieuws