Opnames 'The Crown' seizoen 5 van start gegaan

De opnames voor het vijfde seizoen van de populaire serie zijn gestart...

Geoffrey Ketels, 21-06-2021 17:21

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het lijkt er naar uit te zien dat de opnames van het vijfde seizoen van de razend populaire serie The Crown van start zijn gegaan.
Verschillende bronnen waaronder Hello! en Production Weekly hebben gemeld dat de opnames van het vijfde seizoen van de serie The Crown van start zijn gegaan. De eerste shots zouden de voorbije week zijn gedraaid in de Engelse hoofdstad Londen.

Dat de opnames reeds van start zijn gegaan is een beetje opvallend. Voor een aantal rollen geldt namelijk dat het nog niet bekend is door welke acteur ze zullen worden ingevuld. Zo is het bijvoorbeeld nog niet bekend gemaakt welke acteurs in de huid kruipen van onder meer Prins William en Prins Harry. Ook wie Prinses Anne, Prins Andrew en Prins Edward speelt is tot dusver nog niet aangekondigd.

Imelda Staunton
Helemaal in het duister tasten doen we voor wat de cast van het vijfde seizoen van The Crown betreft nu echter ook weer niet. Zo weten we bijvoorbeeld dat actrice Imelda Staunton in de huid kruipt van Koningin Elizabeth. Zij neemt het stokje voor de rol over van Olivia Colman.

Het is Jonathan Pryce welke in de rol kruipt van Prins Philip. Dominic West zal de rol vertolken van Prins Charles en uiteraard is ook Elizabeth Debicki van de partij als Prinses Diana.

Wanneer het vijfde seizoen van The Crown te zien zal zijn is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: The Crown, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix