search
Tweede seizoen 'Sky Rojo' verschijnt nog deze zomer op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Sky Rojo' verschijnt nog deze zomer op Netflix

Het tweede seizoen van de populaire reeks is nog deze zomer te bekijken bij de streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie Sky Rojo! Het tweede seizoen van de reeks is binnenkort namelijk te bekijken bij Netflix!

Het eerste seizoen van deze nieuwe reeks verscheen nog niet zo lang geleden op streamingdienst Netflix. Het eerste seizoen werd dan ook pas toegevoegd op 19 maart.

Fans van Sky Rojo hoeven in ieder geval niet lang meer te wachten tot ze verder kunnen met de reeks. Het tweede seizoen is namelijk reeds te bekijken op 's werelds grootste en populairste streamingdienst vanaf 23 juli.

Prostituees
De serie Sky Rojo vertelt het verhaal van drie prostituees. Het gaat hierbij om Carol, Wendy en Gina. De drie prostituees slaan op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers. Het verhaal van het eerste seizoen zet zich op dit vlak een beetje door in het tweede seizoen. Nog steeds zijn ze dan ook op zoek naar vrijheid.

Sky Rojo is een project afkomstig van de hand van ílex Pina en Esther Martí­nez Lobato. Beiden hebben eerder ook al samengewerkt aan series zoals het razend populaire La Casa de Papel en Vis á vis.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen