Tweede seizoen 'Sky Rojo' verschijnt nog deze zomer op Netflix

'Sky Rojo' seizoen 2 staat binnenkort op Netflix

Het tweede seizoen van de populaire reeks is nog deze zomer te bekijken bij de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 21 juni 2021 om 16:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de serie Sky Rojo! Het tweede seizoen van de reeks is binnenkort namelijk te bekijken bij Netflix!
Het eerste seizoen van deze nieuwe reeks verscheen nog niet zo lang geleden op streamingdienst Netflix. Het eerste seizoen werd dan ook pas toegevoegd op 19 maart.

Fans van Sky Rojo hoeven in ieder geval niet lang meer te wachten tot ze verder kunnen met de reeks. Het tweede seizoen is namelijk reeds te bekijken op 's werelds grootste en populairste streamingdienst vanaf 23 juli.

Prostituees
De serie Sky Rojo vertelt het verhaal van drie prostituees. Het gaat hierbij om Carol, Wendy en Gina. De drie prostituees slaan op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers. Het verhaal van het eerste seizoen zet zich op dit vlak een beetje door in het tweede seizoen. Nog steeds zijn ze dan ook op zoek naar vrijheid.

Sky Rojo is een project afkomstig van de hand van Álex Pina en Esther Martínez Lobato. Beiden hebben eerder ook al samengewerkt aan series zoals het razend populaire La Casa de Papel en Vis á vis.


Lees meer over: Sky Rojo, serie, series, Netflix

Populair nieuws