Definitief einde 'Stranger Things' al in de maak

Definitief einde 'Stranger Things' al in de maak

Stranger Things-ster David Harbour teast dat de successerie al bezig is met de afronding.

Bram de Groot, 22 juni 2021 om 15:15

Alweer op 4 juli 2019 verscheen het derde en tot op heden meest recente seizoen van Stranger Things. De successerie van Netflix krijgt nog minimaal twee seizoenen en daarna zou het zomaar over en uit kunnen zijn met de Upside Down.
Nu blijkt dat de makers, de Duffer Brothers, al bezig zijn met de afronding en dat is ook al bekend bij de cast. In gesprek met Collider liet acteur David Harbour (Black Widow) weten dat in seizoen 4 al opgebouwd wordt naar een definitief einde.

Definitief einde Stranger Things
"Ik bedoel, het is groter, dat is het eerste," zei hij. "In reikwijdte, in schaal, zelfs in het idee dat we niet meer in Hawkins zijn. Wij, qua omgeving, zijn groter. We introduceren nieuwe dingen, maar we geven ook richting en ronden af in een bepaalde richting om het op een gegeven moment een duidelijk, schoon, specifiek en definitief einde te geven, waar ik niet echt over kan praten."

Harbour speelt in de serie de rol van politieagent Jim Hopper. In seizoen drie lijkt hij te sterven, maar in een alweer tijden geleden verschenen teaser zagen we hem in een werkkamp in Rusland.

Wanneer seizoen 4 van Stranger Things verschijnt is nog niet duidelijk. Wel heet aflevering één "Chapter One: The Hellfire Club" en verschijnen er in het nieuwe seizoen negen afleveringen.

Bron: Collider

Lees meer over: Stranger Things, Seizoen 4, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown

Populair nieuws