Nieuw op Netflix: 'The Last Kingdom' seizoen 4

Het vierde seizoen moest in eerste instantie eigenlijk al vorig jaar verschenen zijn...

Geoffrey Ketels, 22-06-2021 20:30

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Fans van de serie The Last Kingdom hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het vierde seizoen van de reeks toch eindelijk te bekijken op streamingdienst Netflix.
In eerste instantie werd het vierde seizoen van The Last Kingdom vorig jaar al verwacht op streamingdienst Netflix. Toen werd ze echter uitgesteld. Nu, ruim een jaar later is dat vierde deel toch eindelijk te bekijken op 's werelds grootste streamingdienst.

The Saxon Stories
The Last Kingdom is een televisieserie die is gebaseerd op de boekenreeks The Saxon Stories van Bernard Cornwell. De boekenreeks vertelt vooral het verhaal van koning Alfred die alles in het werk stelt om de verschillende koninkrijken te verenigen tot wat later Engeland moet worden.

Eén van de krijgers van de koning is Uhtred, gespeeld door Alexander Dreymon. Hij werd opgevoed door de Deense vijand wat ervoor heeft gezorgd dat hij vast is komen te zitten tussen twee linies.

Eerder werd ook al bekend gemaakt dat The Last Kingdom nog een vijfde seizoen ook zal krijgen. Dat vijfde seizoen wordt wel het laatste.

Ben jij één van de vele fans die sterk heeft uitgekeken naar het verschijnen van het vierde seizoen van deze reeks op Netflix? Dan wordt dat wachten nu eindelijk beloond. Het vierde seizoen van The Last Kingdom is te bekijken op Netflix vanaf 22 juni 2021.


Lees meer over: The Last Kingdom, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in