Nu Netflix geen redding biedt echt einde verhaal voor 'Manifest'?

Het leek er even naar uit te zien dat Netflix redding zou bieden, maar helaas...

Geoffrey Ketels, 22 juni 2021 22:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Even leek er nog licht aan het einde van de tunnel te zijn voor de serie Manifest. Alle hoop op een vervolg lijkt nu echter vervlogen.
Er is de voorbije dagen heel wat gezegd en geschreven over de serie Manifest. In eerste instantie kwam NBC met het nieuws naar buiten dat ze niet verder zou gaan met de nochtans populaire reeks.

De serie ging in première in het jaar 2018 en kreeg tot dusver drie seizoenen. Een vierde seizoen zou er bij NBC niet meer komen, maar... daar was plots Netflix.

Vierde seizoen
's Werelds grootste streamingdienst knoopte gesprekken aan met Warner Bros TV in de hoop om mogelijks alsnog een vierde seizoen te kunnen lanceren. Inmiddels raakte echter bekend dat ook Netflix de hoop heeft opgegeven. Er zal dus zo goed als zeker geen vierde seizoen meer verschijnen van de reeks.

Manifest vertelde het verhaal van de passagiers evenals de bemanning van Montego Air Flight 828. Tijdens een routinevlucht blijkt het vliegtuig in zwaar weer terecht te komen. Gelukkig kan het toestel veilig en wel aan de grond worden gezet.

Toch blijkt er tijdens de vlucht iets bijzonders te zijn gebeurd. De tijd aan de grond heeft namelijk een sprong van vijf jaar gemaakt. Families en vrienden hebben in die periode alle hoop op overleving van hun dierbaren opgegeven. Wie wil weten wat er dan allemaal gebeurt kan uiteraard de drie seizoenen van de serie bekijken.Lees meer over: Manifest, serie, series, NBC, Netflix

Populair nieuws