'Riverdale' seizoen 6 laat niet lang op zich wachten

'Riverdale' seizoen 6 komt er behoorlijk snel aan

Het zesde seizoen zal in het najaar te bekijken zijn bij streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 24 juni 2021 om 14:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vijfde seizoen van de razend populaire serie Riverdale is nog niet afgerond of we weten nu al wanneer we ongeveer het zesde seizoen kunnen verwachten!
Tijdens eender welk ander jaar zou normaal het vijfde seizoen van Riverdale reeds lang zijn uitgezonden. De Coronapandemie die vorig jaar de wereld in haar greep hield heeft echter anders beslist. De opnames van het vijfde seizoen van Riverdale kwamen maanden stil te liggen waardoor op moment van schrijven nog maar 10 afleveringen zijn uitgezonden.

Bovenstaande betekent dat de fans van de reeks nog 9 afleveringen van het vijfde seizoen voorgeschoteld zullen krijgen. Dat is het geval vanaf 11 augustus. Vanaf dan wordt er naar goede gewoonte terug elke week één nieuwe aflevering toegevoegd.

November
Dat de laatste afleveringen van het vijfde seizoen op zich laten wachten blijkt niet meteen gevolgen te hebben voor het volgende seizoen dat er aan zit te komen. Inmiddels weten we namelijk dat het voor fans van de reeks niet lang wachten wordt op het verschijnen van het zesde seizoen.

Bij monde van Mark Pedowitz van de zender The CW werd bekend gemaakt dat de eerste afleveringen van het zesde seizoen van Riverdale reeds te zien zullen zijn in november van dit jaar. Opmerkelijk, dit zal gebeuren tijdens een naar eigen zeggen "speciaal evenement". Wat daar precies mee wordt bedoeld is niet duidelijk. De algemene verwachting is wel dat de eerste afleveringen van het zesde seizoen dus ook dit jaar nog op Netflix zullen verschijnen.

Na het uitzenden van de eerste vijf afleveringen wordt er wel terug een pauze ingelast. Dit betekent dat het restant van het zesde seizoen wel pas zal verschijnen in 2022.

Lees meer over: Riverdale, serie, series, Netflix

Populair nieuws