search
Briljante Netflix-serie 'Kingdom' is terug in met nieuwe trailer
Series / Video/clip/featurette

Briljante Netflix-serie 'Kingdom' is terug in met nieuwe trailer

Kingdom krijgt komende maand een special op Netflix: Ashin of the North.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft eindelijk de trailer voor Ashin of the North vrijgegeven. Dat is een speciale aflevering van de briljante en ondergewaardeerde Zuid-Koreaanse zombieserie Kingdom.

De serie speelt zich af in het Zuid-Korea van de middeleeuwen en krijgt nu dus een special. Deze prequel heeft een hoofdrol voor Gianna Jun en is op vrijdag 23 juli te zien op Netflix. Nog een maandje wachten dus.

Ashin of the North
In de eerste trailer zien we dat een vrouw wraak wil voor het verlies van haar stam. Daarnaast ontdekt ze een vreemde plant die de doden terug kan brengen. In de trailer zien we dat Netflix gekozen heeft om er veel geld in te steken.

Zo lijkt men te hinten op de aanwezigheid van een grote zombietijger.



De hoofdrol is voor Jun Ji Hyun, die een mysterieus personage speelt aan het einde van het tweede seizoen. We leren waar zij vandaan komt en hoe het zit met de plant die zorgde voor gigantische problemen in Zuid-Korea. Haar naam is natuurlijk Ashin.

Gianna Jun speelt een volwassen Ashin, Kim Sia een jonge. Verder is Park Byung-Eun terug als het hoofd van de Royal Commandery Min Chi Rok, die kroonprins Lee Chang nog hielp om de eerste zombieplaag af te wenden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen