search
Zevende en laatste seizoen voor 'The League'
Series / Trailer

Zevende en laatste seizoen voor 'The League'

Het einde van FXX's populaire sportkomedie is nabij.

FXX heeft aangekondigd dat de sportkomedie The League nog één laatste seizoen krijgt. Seizoen 6 is net afgelopen, dus fans van de serie hebben weer iets om naar uit te kijken. Het zevende en laatste seizoen zal dertien afleveringen bevatten.


The League gaat over een groep vrienden die samen in een fantasy football-league zitten. Hoewel ze dol zijn op elkaar, doen ze er alles aan om elkaar het leven zuur te maken. Stephen Rannazzisi speelt Kevin, een gelukkig getrouwde vader en tevens de oprichter van de competitie. Katie Aselton is Jenny, de vrouw van Kevin, terwijl Mark Duplass de rol van de onvolwassen Pete speelt. Jon Lajoie is Taco, het jongere broertje van Kevin en daarnaast een part-time muzikant en full-time stoner. Andre, gespeeld door Paul Scheer, is al sinds hun schooltijd de pispaal van de groep. Tot slot speelt Nick Kroll de rol van Ruxin, die ervan overtuigd is dat hij de slimste is van de groep.

The League is afkomstig van het getrouwde stel Jeff Schaffer (Curb Your Enthusiasm, Seinfeld) en Jackie Marcus Schaffer (Disturbia, Eurotrip). Het zevende seizoen gaat in het najaar van 2015 in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen