Tweede seizoen 'Ted Lasso' verschijnt binnenkort op Apple TV+

'Ted Lasso' seizoen 2 snel te zien op Apple TV+

Het eerste seizoen verscheen een jaar geleden en deed het meteen uitstekend...

Geoffrey Ketels, 28 juni 2021 16:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De komische serie Ted Lasso doet het uitstekend op streamingdienst Apple TV+. Fans kunnen zich ondertussen al gaan opmaken voor het tweede seizoen dat nog deze zomer zal verschijnen.
De serie vertelt het verhaal van Ted Lasso (gespeeld door Jason Sudeikis), een American footballcoach die op een zeker ogenblik wordt ingehuurd om een Engels voetbalteam te trainen. Dat loopt niet van een leien dakje, want eigenlijk heeft Lasso daar niet voldoende kennis voor. Dit wordt echter ruimschoots goedgemaakt door zijn enthousiasme en vastberadenheid en natuurlijk ook door zijn koekjes!

De reeks werd ook ontwikkeld door Jason Sudeikis, althans in samenwerking met Bill Lawrence, Joe Kelly evenals Brendan Hunt. De serie is gebaseerd op een aantal promo's die zijn gemaakt door Sudeikis over de Britse voetbalcompetitie voor NBC Sports.

Prima scores
In eerste instantie lijkt de serie Ted Lasso misschien niet zoveel bijzonders, maar dat is het wel degelijk. De reeks kan bovendien ook rekenen op uitstekende scores. Niet voor niets heeft ze op de gespecialiseerde website IMDB dan ook een score van 8,7/10.

Kijk jij ook al uit naar het tweede seizoen van de serie Ted Lasso? Deze is vanaf 23 juli 2021 te bekijken bij Apple TV+!


Lees meer over: Ted Lasso, serie, series, Apple, Apple TV

Populair nieuws