Geheime crossover 'Fear the Walking Dead' en 'The Walking Dead' onthuld

'Fear the Walking Dead' krijgt weer een crossover

De serie Fear the Walking Dead gaat weer een crossover krijgen.

Jim Pedd, 5 juli 2021 07:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead gaat maar door. Ian Goldberg, een van de twee showrunners van de televisieserie, laat weten dat er een onvertelde crossover is met een "iconisch personage" uit The Walking Dead.
In het vijfde seizoen werd er al naar gehint dat Daniel Salazar ooit het pad kruiste met Abraham Ford, de man die uit Houston komt en heel wat sigaren rookte. In de aflevering Skidmark biedt Daniel de groep aan te pakken wat ze willen, maar ze mogen geen sigaar pakken: ze moeten pas roken "als de dingen beter gaan".

Een crossover
"Een van mijn favoriete easter eggs gaat helemaal terug naar seizoen 5," vertelde Goldberg. "Dat is met Daniel in een warenhuis, ik geloof in de vierde aflevering, waarin hij een sigaar pakt. Een speciale sigaar die hij nog niet gerookt heeft, die bewaart hij voor een speciale gelegenheid."

"Als je kijkt naar het merk van die sigaar, zie je dat dit exact hetzelfde merk is als een sigaar die een iconisch personage uit The Walking Dead gerookt heeft."

Daarmee verwijst Goldberg ernaar dat Abraham en Daniel dezelfde sigaren roken, van het 'Dona Maria'-merk. "Wie weet zat daar wel ooit een verhaal in", concludeert de showrunner.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, the Walking Dead, AMC, Crossover

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws