search

Ons nieuws van maandag 5 juli 2021

Nieuwe Marvel-held 'Moon Knight' gespot op de set
Series / Foto's

Nieuwe Marvel-held 'Moon Knight' gespot op de set

Moon Knight-acteur Oscar Isaac is weer eens in beeld te zien, dat belooft wat!

Fans van de Marvel-held Moon Knight zijn dolblij met een nieuwe foto die op Instagram verscheen. Acteurs Ocar Isaac en Ethan Hawke werden allebei op de filmset gespot.

Dat is te zien op het Instagram-account van Mate Szabi. We zien de twee acteurs buiten een hek staan. Ze dragen niet hun kostuums bij de serie, maar blijken er druk mee bezig te zijn.

Veel is onbekend
Veel van het project is nog onbekend. Zo weten we niet welke rol Ethan Hawke nou precies speelt, behalve dat zijn personage de slechterik is. Gespeculeerd wordt in elk geval dat hij de rol van Dracula speelt.

Zeker is het in elk geval nog niet. Duidelijk is dat we voorlopig nog moeten dealen met de spaarzame details en vage setfoto's. Maar Szabi had geluk. Hij plaatste een foto van de twee hoofdrolspelers:


Bekijk op instagram


In Moon Knight volgen we het personage van Oscar Isaac, genaamd Marc Spector, die superkrachten krijgt van de Egyptische maangod.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Abrupt beëindigde 'Lovecraft Country' zou nog meer monsters krijgen
Series / Nieuws

Abrupt beëindigde 'Lovecraft Country' zou nog meer monsters krijgen

Géén seizoen 2 voor Lovecraft Country, wel enkele details over de plannen ervoor.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat HBO niet verder gaat met de serie Lovecraft Country. De makers van de opvallende drama/horrorserie gebaseerd op het boek Lovecraft Country van Matt Ruff waren zich al wel aan het klaarstomen voor seizoen 2.

Gelijk na de bekendmaking dat het tweede seizoen er niet komt, gaf showrunner Misha Green al wat details prijs over het tweede seizoen dat nooit zal verschijnen. Het blijkt dat er zombies in het nieuwe seizoen zouden voorkomen.

Zombies in Lovecraft Country S2
In een nieuw berichtje op Instagram schreef Green de volgende korte tekst: "*whispers* om even duidelijk te zijn..." met twee zombie emojis. En dat wijst er op dat er nog veel stond te gebeuren in de serie met onder meer Jurnee Smollett en Jonathan Majors.

Lees hieronder meer details over Lovecraft Country seizoen twee. Het zou ergens toch fijn zijn als een andere zender of streamingdienst de show overneemt.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer eens goed nieuws voor 'The Lord of the Rings' van Amazon
Series / Nieuws

Weer eens goed nieuws voor 'The Lord of the Rings' van Amazon

De Lord of the Rings-serie voegt weer een aantal nieuwe namen toe aan de cast.

De afgelopen dagen was er wat minder nieuwe rond de serie The Lord of the Rings van Amazon Studios. Het eerste seizoen wordt nu opgenomen en er zouden zich nare ongelukken hebben voortgedaan op de set. Nu valt er positiever nieuws te melden.

Via The Hollywood Reporter worden er weer wat nieuwe namen voor de serie bekend. Charles Edwards (The Crown), Will Fletcher (The Girl Who Fell), Amelie Child-Villiers (The Machine) en nieuwkomer Beau Cassidy zouden zich bij de cast hebben gevoegd.

Nog veel meer kleine en grote namen
De serie van showrunners J.D. Payne en Patrick McKay heeft al rollen voor onder meer Robert Aramayo (Game of Thrones, The King's Man), Joseph Mawle (Game of Thrones), Markella Kavenagh (Picnic at Hanging Rock), Morfydd Clark (His Dark Materials), Ema Horvath (Like.Share.Follow., Don't Look Deeper) en Benjamin Walker (Jessica Jones).

Overigens hebben we nog een veel langere lijst voor je. Ook de volgende acteurs hebben een rol: Nazanin Boniadi (Counterpart, Hotel Mumbai), Owain Arthur (Kingdom), Tom Budge (The Pacific), Ismael Cruz Cordova (The Catch, Ray Donovan), Tyroe Muhafidin (newcomer), Sophia Nomvete (Dexter), Megan Richards (Wanderlust), Dylan Smith (I Am the Night), Charlie Vickers (Medici), Daniel Weyman (Gentleman Jack, Treadstone), Cynthia Addai-Robinson (Power, The Accountant), Maxim Baldry (Years and Years), Ian Blackburn (newcomer), Kip Chapman (Top of the Lake), Anthony Crum (The Wilds), Maxine Cunliffe (Power Rangers Megaforce), Trystan Gravelle (The Terror), Sir Lenny Henry (Broadchurch), Thusitha Jayasundera (Broadchurch), Fabian McCallum (You, Me & The Apocalypse), Simon Merrells (Knightfall), Geoff Morrell (Rake), Peter Mullan (Westworld), Lloyd Owen (Viva Laughlin), Augustus Prew (The Morning Show), Peter Tait (Lord of the Rings: The Return of the King), Alex Tarrant (Filthy Rich), Leon Wadham (Power Rangers Beast Morphers) en Sara Zwangobani (Home and Away).


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er snel een 'The Avengers'-serie op Disney+?
Series / Nieuws

Komt er snel een 'The Avengers'-serie op Disney+?

We krijgen hoe dan ook een team-up van de Young Avengers, eventueel op het witte doek.

In de reeds uitgezonden, maar ook zeker in de toekomstige series en films in het Marvel Cinematic Universe worden jonge nieuwe helden geintroduceerd aan het publiek. De kans is groot dat deze figuren uiteindelijk een team gaan vormen, bijvoorbeeld de Young Avengers.

"Misschien," zei Feige op de vraag van Entertainment Tonight op de nieuwe Avengers zullen debuteren op Disney+. "We kijken er niet echt naar. We zien het niet als tv-teams of filmteams, het is nu allemaal één universum, het is allemaal één groot MCU."

Of toch gewoon in de bioscoop?
"Ik hoop dat mensen met WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki, en binnenkort met Black Widow, zien hoe uniek en anders alle hoeken van de MCU kunnen zijn," vervolgde de producent.

"Dat is wat Disney+ ons heeft gegeven: het vermogen om diepere, andere verhalen te vertellen die gevolgen zullen hebben voor alle film en series," aldus Feige die al jonge personages als Speed, Wiccan, Kid Loki naar het MCU bracht.

Onder meer Hawkeye, She-Hulk, Ironheart en mogelijk Echo komen voor het einde van 2022 naar Disney+ en zullen waarschijnlijk ook de overstap naar het witte doek maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' krijgt gigantische laatste afleveringen
Series / Nieuws

'Loki' krijgt gigantische laatste afleveringen

Dat bewijst het 32-koppige koor dat gebruikt werd voor de soundtrack van Loki wel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste twee afleveringen van Loki lijken de grootsten van de serie te worden. Componist Natalie Holt onthulde namelijk dat er een 32-koppig koor betrokken was bij het opnemen van de soundtrack.

De serie pikt de draad op bij de 2012-versie van het personage, de versie die de Aarde probeerde aan te vallen en veroveren dat jaar. Loki wordt echter gearresteerd door de Time Variance Authority, en al snel blijkt dat er heel wat aan de hand is met die TVA. Er wordt druk gewerkt naar een epische finale.

Super grote afleveringen
Holt onthulde tegenover Variety dat ze een 32-koppig koor kon gebruiken voor de serie Loki. Ook blijkt dat ze begon met componeren van de muziek voor de finale en daarna richting de pilot werkte. "Ik had het lied voor het einde heel snel al af," aldus Holt.

Daarmee lijkt het erop dat we wel kunnen concluderen dat de serie epischer dan ooit zal worden in zijn laatste afleveringen. Een groot koor kan op twee zaken duiden: een grote actiescène, of een moment dat heel speciaal is en echt draait om de personages.

Wat het wordt gaan we vermoedelijk snel beleven, want de serie heeft nog maar twee afleveringen te gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ehh? 'Fear the Walking Dead' moest het bijna even zonder zombies doen
Series / Nieuws

Ehh? 'Fear the Walking Dead' moest het bijna even zonder zombies doen

Zombies horen bij Fear the Walking Dead. Maar bijna misten er zombies in een van de recente afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat is Fear the Walking Dead nou zonder zombies? Een aflevering in het zesde seizoen van de serie had het bijna helemaal zonder moeten doen, ware het niet dat de makers op het laatste moment een extra shot maakten.

Het gaat om aflevering 9, Things Left to Do, waarin Virginia een stand-off heeft met Morgan Jones. Verder zien we Sherry in de bossen vluchten, waar ze de enige Walker in de aflevering doodt.

Bijna geen Walker
"Het is vreemd, want we benaderen deze scenario's altijd op een manier dat Walkers er een groot onderdeel van zijn. En we realiseerden ons dat we er geen in de aflevering hadden," onthulde co-showrunner Ian Goldberg.

"Ik denk omdat we zo bezig waren met het menselijk drama tussen Virginia en Morgan, en de laatste tekenen van de oorlog en storm die broeide en het einde van Virginia. We keken dus naar de eerste versie van de aflevering en dachten: 'Wow, er zit gewoon geen Walker in deze aflevering'."

Maar: "Dat maakte ons niet eens zo heel veel uit. Tegelijk dachten we: 'Wellicht is het goed om tenminste een Walker aanwezig te hebben'. Dus we hadden toch nog wat pick-up shots om te maken en besloten toen een Walker te gebruiken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 12 series sneuvelden dit jaar al bij Netflix
Series / Nieuws

Deze 12 series sneuvelden dit jaar al bij Netflix

Netflix zet wel regelmatig een punt achter series, dat blijkt nu ook weer.

Netflix is 's werelds grootste streamingdienst, met meer dan 200 miljoen abonnees. De streamingdienst brengt wekelijks nieuwe films en series uit. Gezien dat hoge aantal is het niet heel vreemd dat men regelmatig ook series cancelt.

Door het coronavirus was Netflix genoodzaakt meer series te cancellen dan we gewend zijn. Dat betekent dat vorig jaar bijvoorbeeld GLOW sneuvelde, terwijl die serie al bezig was met de opnames van zijn vierde seizoen. Dit jaar zijn er verder al twaalf series gecancelled, waaronder projecten met grote sterren en nog grotere budgetten.

Dit sneuvelde al
We zetten voor je op een rij welke series er al allemaal gecancelled zijn:

Dad Stop Embarrassing Me!: Deze serie was een echte sitcom die draaide om Jamie Foxx. Heel sterk was 'ie niet met maar een paar dagen in de top tien.

#blackAF: Vernieuwd voor een tweede seizoen en toen toch weer niet. Pijnlijk, maar maker Kenya Barris werkt ook langzaam voor andere bedrijven dan alleen Netflix.

Grand Army: De boel ging bij dit tienerdrama achter de schermen niet heel goed, waarbij de schrijvers zelfs stopten. Netflix besloot acht maanden na de release er de stekker uit te trekken.

Jupiter's Legacy: De eerste grote Millarworld-serie van Netflix, en een prima succes (met 26 dagen in de Amerikaanse top tien). De superheldenserie draaide om het nalatenschap van de eerste generatie helden.

La Révolution: De Franse revolutie, maar dan met zombies. Helaas scoorde de boel niet goed genoeg voor een tweede reeks.

Monarca: Netflix besloot geen derde seizoen te bestellen, al werd dat nooit officieel bevestigd door de streamingdienst.

The Duchess: Deze Britse komedieserie schijnt behoorlijk slecht gescoord te hebben op Netflix. Gek is het cancellen dus niet.

The Irregulars: De verwachtingen waren hooggespannen rond deze Sherlock Holmes-serie en de show werd ogenschijnlijk prima bekeken. Maar Netflix zette er toch een punt achter.

The Crew: Deze komedie draait om het leven in de garage dat uit de bocht vliegt voor een NASCAR-teamleider en zijn hechte crew.

Country Comfort: Nadat haar carrière in het slop is geraakt moet een ambitieuze countryzangeres alles doen om weer door te breken. Maar dat lukte niet met de serie.

Mr. Iglesias: De komiek mocht het proberen van Netflix, maar ook hem lukte het niet om iets te halen bij Netflix, gezien het cancellen.

Bonding: Deze Netflix-serie draaide om BDSM en dat was twee seizoenen lang goed voor heerlijk avontuur. Maar het derde seizoen kunnen we vergeten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De komende jaren komt er véél meer 'Avatar'-content
Series / Nieuws

De komende jaren komt er véél meer 'Avatar'-content

De komende jaren kan je nog heel veel Avatar-content verwachten is nu wel duidelijk.

Fans van Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra gaan geweldige tijden gemoet. In februari kondigde ViacomCBS aan dat Avatar Studios opgericht werd en Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko hier de leiding aan mochten geven.

Hun eerste project is een animatiefilm die zich in de franchise afspeelt. De twee vertellen nu dat het nog "even gaat duren voordat het nieuwe spul op gang begint te komen". Maar zodra er materiaal klaar is, wordt het ook echt veel.

De komende jaren
Konietzko beloofde dat hij en DiMartino een "heel ambitieus, gelaagd" plan hebben om "de rijke, grote en grotendeels onverkende geschiedenis en toekomst van de Avatar-wereld" te verkennen.

"Elk van deze projecten zal heel erg uniek aanvoelen, een eigen stijl en look krijgen. Maar alles voelt als de Avatar-wereld, al zijn het allemaal verschillende uitdrukkingen ervan, die het verdiepen en uitbreiden".

DiMartino heeft er ook veel vertrouwen in. "Als we alles gemaakt krijgen, dan kan je ervan uit gaan dat we de komende twintig jaar nog bezig zijn." Daarmee moge duidelijk zijn dat Nickelodeon van plan is om er een gigantische en langlopende franchise van te maken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-makers willen dit graag veranderen
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-makers willen dit graag veranderen

De serie Avatar: The Last Airbender had echt wat mooier gemaakt kunnen zijn.

Makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko zijn behoorlijk openhartig over Avatar: The Last Airbender. De twee hebben het tijdens een recent interview uitgebreid gehad over de filler-afleveringen.

Het duo heeft even wat tijd genomen om interviews te geven voor de Avatar: Braving the Elements-podcast. Daarin vertellen ze onder meer over wat ze zouden willen veranderen aan de oorspronkelijke serie.

Veel veranderen
"Er is echt zoveel dat ik zou veranderen," zegt Konietzko. Veel daarvan komt erop neer dat ze de afleveringen van de serie zouden willen maken met de nieuwste technologie, zodat de boel er nog beter uit komt te zien.

"Er zijn echt wat momenten waarvan ik denk: 'Ugh, ik zou willen dat deze scène beter geanimeerd was; ik vind het maar niets hoe dit personage er in deze aflevering uit ziet," ging hij verder. Maar: "er is maar zoveel dat je kan repareren".

"Natuurlijk zou het mooi zijn als het allemaal super slick was en echt op z'n best eruit zou zien. Maar het is wat mij betreft nog altijd een heel krachtig en compleet product waarmee we mensen echt hebben weten te raken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze series toe in de komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze series toe in de komende week

Er komen heel wat nieuwe series te staan op streamingdienst Netflix.

Elke maandag blikken we vooruit op wat je allemaal nieuw kan verwachten op Netflix. Vandaag zetten we dus de nieuwe series op een rij. Het zijn er in elk geval zes, waaronder het vierde en laatste seizoen van Atypical.

The War Next-Door (7 juli): Nadat ze een huis hebben gewonnen, verhuist de familie López naar een rijke buurt. De snobby Espinozas geven hen een koud welkom.

The Mire: '97 (7 juli): De overstroming van de eeuw legt een lichaam bloot in het bos van Gronty. Daarmee komen ook de corruptie en de jaren negentig en de grote geheimen uit de Tweede Wereldoorlog bloot te liggen.

Atypical seizoen 4 (9 juli): Als Casey en Sam beiden op het punt staan om het nest te verlaten, moet de familie Gardner hiermee in het reine komen.

Virgin River seizoen 3 (9 juli): Mel en haar geliefden in Virgin River helpen elkaar door zware tijden. Daarbij krijgen ze te maken met allerlei problemen, van de dood tot een brand.

The Cook of Castamar (9 juli): In het Madrid van de jaren 1720 komt een getalenteerde kok te werken voor een hertog die net weduwnaar geworden is.

Biohackers seizoen 2 (9 juli): Mia wordt nagezeten door angstaanjagende visioenen en racet om de plotselinge veranderingen in haar leven een plek te geven.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-ster Stephen Amell heeft goed nieuws over zijn nieuwe serie 'Heels'
Series / Nieuws

'Arrow'-ster Stephen Amell heeft goed nieuws over zijn nieuwe serie 'Heels'

De serie Heels is de nieuwe waar Stephen Amell aan mag gaan werken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stephen Amell heeft goed nieuws voor zijn fans. De serie Heels is volgens hem zo'n beetje klaar, wat betekent dat we misschien niet eens meer zo heel lang hoeven te wachten op de eerste afleveringen.

De acteur legde ook uit waarom showrunner Michael O'Malley hem nog niets van het afgemaakte product heeft laten zien. De acteur vertelde in een korte video op zijn Instagram-account dat hij zich buiten bevindt en dat de serie bijna af is.

Heel gek gevoel
Volgens Amell verkeert hij op dit moment in een soort limbo-achtige situatie, waarbij de serie bijna af is en hij nog niets heeft gezien en nog niet al te veel kan vertellen.

"Ik heb net mijn ADR afgerond, mijn eerste deel van het post-productie werk voor Heels," begon de acteur. "Dat is het deel waarin je het gevoel krijgt dat je echt iets bereikt hebt. Maar dit is ook het deel waarin je het gevoel hebt dat je iets mist."

"Want ik zit nu als Jack Spade op mijn stoel en moet zijn teksten doorlopen. En dingen zeggen als 'Sit down right there on your tushy', en je moet Atlanta zonder 't' zeggen. Maar goed, ik vind die zuidelijke oorsprong van Jack Spade geweldig. Kijkend naar alle afleveringen die Michael O'Malley mij maar niet laat zien omdat hij samen met mij in zijn huis naar het volledig afgemaakte product wil kijken. Ik ben heel benieuwd en heb echt genoten van dit eerste seizoen."

Bekijk op instagram


De serie speelt zich af in een hechte gemeenschap in Georgia, waar we twee broers en echte rivalen volgen. De twee hebben een echte oorlog om uit te vechten over het nalatenschap van hun vader, die ooit begon met het familiebedrijf: een worstelbedrijf. Daarin moet iemand de goedzak zijn en een ander de schurk en Amell speelt die schurk. En soms is het moeilijk dat personage buiten de ring achter je te laten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nachtmerrieachtige zombies in 'Fear the Walking Dead' seizoen 7
Series / Nieuws

Nachtmerrieachtige zombies in 'Fear the Walking Dead' seizoen 7

De serie Fear the Walking Dead zit boordevol met gevaarlijke en enge zombies.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe zombies die we gaan zien in Fear the Walking Dead zijn "gek en eng", waarmee de "fear" terug in de serie komt.

Het explosieve einde van het zesde seizoen zorgt voor een flinke reset van de serie. Aan het einde ontploffen namelijk tien kernbommen, waardoor Texas te maken heeft met behoorlijk dodelijke straling die zorgt voor nieuwe bedreigingen.

Heel nieuwe gevaren
De gevaren zijn dus groot in de serie, want de straling is dodelijk en de fallout zorgt ervoor dat de Walkers ook anders zijn dan ooit.

"We moeten echt veel krediet geven aan Greg Nicotero en zijn team bij KNB, die altijd weer de lat hoger leggen en ongelofelijk nieuwe, inventieve en gruwelijke manieren vinden om elk seizoen weer de Walkers heel anders uit te laten zien," aldus showrunner Ian Goldberg.

"Daarvan zie je in het zevende seizoen nog veel meer voorbij komen. Er zitten wat Walkers in die zo gek en zo eng zijn, en echt direct uit een nachtmerrie zouden kunnen komen, wat echt past, zo diep in dit universum als we nu zijn."

Dat belooft dus echt wat voor het nieuwe seizoen. Eerder zagen we al een Walker die "samengesmolten is met een winkelwagentje door de kracht van die kernexplosie."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' bracht al deze sterren terug in zijn zeventiende seizoen
Series / Featured

'Grey's Anatomy' bracht al deze sterren terug in zijn zeventiende seizoen

In het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy keerden meerdere acteurs terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy is intussen alweer een tijdje voorbij. Een mooi moment dus om eens terug te kijken naar een heel stel bijzondere momenten.

In het zeventiende seizoen heeft het personeel van Grey Sloan te maken met de coronapandemie. Maar dat niet alleen: ze moeten het voor een groot deel van het seizoen ook zonder Meredith Grey doen. Zij heeft namelijk corona en verkeert in een soort droomwereld.

Wie keren terug?
De coma stond de serie - bedacht door Shonda Rhimes - toe om iets onmogelijks te doen, namelijk personages uit de dood terughalen. Meredith droomd evan hen als het ware in een leven na de dood. We zetten op een rij wie er allemaal nieuw verschenen:

Derek Shepherd, gespeeld door Patrick Dempsey (aflevering 2, 3 en 8): McDreamy keerde vrij snel terug, voor het eerst in zes jaar. En het voelde alsof er nauwelijks tijd verstreken was, gezien de wijze waarop het duo praatte over hun kinderen.

George O'Malley, gespeeld door T.R. Knight (aflevering 4): Heel wat fans kregen hiermee eindelijk een passend afscheid van het personage, dat een decennium eerder voor de bus sprong om het leven van een vrouw te redden.

Andrew DeLuca, gespeeld door Giacomo Gianniotti (aflevering 7): Het personage verscheen op het strand en liep richting de zonsondergang met moeder Lucia. Dat nadat hij eerder dat seizoen bij een steekpartij om het leven kwam.

Lexie Grey, gespeeld door Chyler Leigh (aflevering 10): De halfzus van Meredith kwam in 2012 om het leven bij een vliegtuigcrash.

Mark Sloan, gespeeld door Eric Dane (aflevering 10): Deze ex van Meredith kwam in 2012 om het leven bij een vliegtuigcrash.

En verder
Meredith heeft verder interactie met een paar nog levende personages tijdens haar tijd op het strand. Zo verschijnt Miranda Bailey om het met Meredith te hebben over de Alzheimer van haar moeder. Ook keert Richard Webber terug, als een van de drie originele castleden. En in aflevering 8 zien we tot slot Cormac Hayes op het strand.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Superman and Lois' krijgt een nieuwe hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'Superman and Lois' krijgt een nieuwe hoofdrolspeler

Er zit weer een belangrijk nieuw castlid in het tweede seizoen van Superman and Lois.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn nog maar een paar afleveringen te gaan in het eerste seizoen van Superman and Lois. Als de serie terugkeert met een tweede seizoen in de herfst, dan zullen we - zo leren we vandaag - een personage vaker zien.

Het gaat om Sofia Hasmik, die de rol van Smallville Gazette journalist Chrissy Beppo speelt. Zij is nu een series regular gemaakt in de serie. Tijdens het eerste seizoen was Hasmik een onregelmatige aanwezigheid.

Grotere rol
In het eerste seizoen ontmoetten we het personage Chrissy al in de tweede aflevering van de serie. Nadat Lois haar ontslag indiende bij The Daily Planet en haar overstap waagde naar de Smallville Gazette, ontmoetten we het personage, waar zij zo'n beetje alles doet.

De twee verslaggevers zijn in de serie grote onderzoeksjournalisten en weten heel wat grote onthullingen te doen.

Superman and Lois kreeg al in maart een bestelling voor een tweede seizoen, krap een maand na de première van de allereerste aflevering in de serie. Daarmee heeft The CW voorlopig dus duidelijk vertrouwen in deze serie van het Arrowverse.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geheime crossover 'Fear the Walking Dead' en 'The Walking Dead' onthuld
Series / Nieuws

Geheime crossover 'Fear the Walking Dead' en 'The Walking Dead' onthuld

De serie Fear the Walking Dead gaat weer een crossover krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fear the Walking Dead gaat maar door. Ian Goldberg, een van de twee showrunners van de televisieserie, laat weten dat er een onvertelde crossover is met een "iconisch personage" uit The Walking Dead.

In het vijfde seizoen werd er al naar gehint dat Daniel Salazar ooit het pad kruiste met Abraham Ford, de man die uit Houston komt en heel wat sigaren rookte. In de aflevering Skidmark biedt Daniel de groep aan te pakken wat ze willen, maar ze mogen geen sigaar pakken: ze moeten pas roken "als de dingen beter gaan".

Een crossover
"Een van mijn favoriete easter eggs gaat helemaal terug naar seizoen 5," vertelde Goldberg. "Dat is met Daniel in een warenhuis, ik geloof in de vierde aflevering, waarin hij een sigaar pakt. Een speciale sigaar die hij nog niet gerookt heeft, die bewaart hij voor een speciale gelegenheid."

"Als je kijkt naar het merk van die sigaar, zie je dat dit exact hetzelfde merk is als een sigaar die een iconisch personage uit The Walking Dead gerookt heeft."

Daarmee verwijst Goldberg ernaar dat Abraham en Daniel dezelfde sigaren roken, van het 'Dona Maria'-merk. "Wie weet zat daar wel ooit een verhaal in", concludeert de showrunner.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-makers over die bizarre nieuwe onthulling
Series / Nieuws

'Loki'-makers over die bizarre nieuwe onthulling

Vampiers zitten in het Marvel-universum, maar hoe zit dat nou precies?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Loki konden hun oren niet geloven na de meest recente aflevering van de Disney+-serie. Daarin werd namelijk in een bijzin een vrij grote onthulling gedaan over vampiers en titanen.

Regisseur Kate Herron sprak met de site CinemaBlend en vertelde wat er aan de hand is. En daarover wilde ze opmerkelijk weinig kwijt.

Vampiers en titanen
In de vierde aflevering van Loki zien we dat Mobius in een bijzinnetje vertelt dat de TVA het niet alleen tegen Loki's heeft opgenomen, maar ook tegen vampiers en titanen. En volgens Herron kan dat wel iets te betekenen hebben:

"Ik zou je wel willen verwijzen naar Kevin Feige... Dit is echt iets waar Marvel over gaat," aldus Herron.

Daarmee hebben we dus weinig informatie gekregen van de regisseur van de televisieserie, maar het is een onthulling met potentieel heel grote consequenties. Want nu is duidelijk dat vampiers 'gewoon' altijd bestaan hebben in het universum en kan zo de film rond vampier Blade opgezet worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Foundation' is de nieuwe 'Game of Thrones' van Apple TV+
Series / Featured

'The Foundation' is de nieuwe 'Game of Thrones' van Apple TV+

Apple TV+ staat nog niet echt op de kaart als een interessante streamingdienst, maar daar komt nu wel verandering in.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Apple TV+ komt met een heel nieuwe serie: The Foundation. Die lijkt qua formaat en geld dat erin is gaan zitten eigenlijk wel op Game of Thrones, maar dan in de ruimte.

De nieuwe serie is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1951 van Isaac Asimov, die na het succes daarvan vier vervolgen en twee prequels schreef. Wellicht dat deze serie dan eindelijk de streamingdienst op de kaart kan zetten.

Het verhaal
The Foundation speelt zich af in de toekomst. De wereld waar we op wonen is een herinnering uit het verre verleden en de mensheid heeft het melkwegstelsel gekoloniseerd.

In het eerste boek leren we Hari Seldon kennen, een briljant visionair die gebruik maakt van wiskunde om de toekomst te voorspellen. Als hij erachter komt dat uit zijn berekeningen blijkt dat de mensheid gedoemd is, bedenkt hij een back-up plan.

Cast en crew
The Foundation wordt ontwikkeld door David S. Goyer, die de scenario's samen met Josh Friedman schreef. Goyer schreef de drie Dark Knight-films van Christopher Nolan en Friedman werkte aan War of the Worlds (2005) van Steven Spielberg. Het zijn dus zeker niet de minsten.

Ook wat de cast betreft heeft Apple TV+ zeker niet bezuinigd. Hoofdrolspeler is Jared Harris die te zien zal zijn als Hari Seldon. Daarnaast speelt Lee Pace de rol van Brother Day. We zetten de castleden voor je op een rij:

Jared Harris - Hari Seldon
Lee Pace - Brother Day
Lou Llolbell - Gaal Dornick
Leah Harvey - Salvor Hardin
Laura Birn - Demerzel
Cassian Bilton - Brother Dawn
Terrence Mann - Brother Dusk

Snel te zien
Ben je benieuwd wanneer de serie te zien zal zijn? Gelukkig duurt het niet enorm lang: de serie is vanaf 24 september. Apple TV+ begint gewoonlijk met de eerste drie afleveringen van een serie, en daarna gaat men over op een wekelijkse release. Dat betekent dat we daarna nog zeven weken van de serie kunnen genieten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.