search
'The Purge' seizoen 3 had deze gruwelijke wending genomen
Series / Nieuws

'The Purge' seizoen 3 had deze gruwelijke wending genomen

Het derde seizoen van The Purge gaat er helaas nooit komen.

De franchise The Purge bestaat nog altijd. Dat terwijl de film The Forever Purge de laatste had moeten zijn. Maar nee, de franchise gaat door met vermoedelijk weer een nieuwe film. En dan was er lang een serie.

Maar waar er nu mogelijk een zesde film lijkt te komen, was er vanuit maker James DeMonaco ook een televisieserie. Die werd al na twee seizoenen en in totaal twintig afleveringen stopgezet.

Derde seizoen
De vraag is nog altijd wat het derde seizoen eventueel gebracht zou kunnen hebben. Precies daar ging DeMonaco op in tijdens een interview. Hij legde uit graag te willen zien dat er een nieuwe reeks komt.

"Tussen jou en mij: ik zou willen dat de serie door zou gaan. Ik had een idee voor het derde seizoen, waar ik heel erg naar uit keek. Ik leidde de serie, al was ik niet de showrunner. We hadden twee geweldige showrunners beide jaren, met wie ik heel nauw samenwerkte," aldus DeMonaco.

Zo was het de bedoeling om niet alleen meer naar de Amerikaanse realiteit te kijken. "We waren benieuwd wat er zou gebeuren als de Purge zich verspreidt over de rest van de wereld, een beetje zoals muziek dat zou doen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen