'The Walking Dead: World Beyond' maakt een einde aan de onschuld

The Walking Dead: World Beyond S2 krijgt synopsis

De serie The Walking Dead: World Beyond gaat nu richting het einde.

Jim Pedd, 10 juli 2021 11:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

AMC Networks heeft de eerste synopsis voor het tweede en meteen ook laatste seizoen van The Walking Dead: World Beyond onthuld. Het wordt de conclusie van het 'epische verhaal' van de Endlings: zussen Iris en Hope Bennett en hun vrienden Elton en Silas.
De serie speelt zich een decennium na de zombie-apocalypse af en volgt jonge overlevers. Die proberen door het land te reizen op zoek naar de vader van de zussen, die zit gevangen bij de CRM: de militaire kracht van een behoorlijk autoritaire beschaving die bekend staat als de Civic Republic.

Het verhaal
Het tweede seizoen heeft nu een synopsis gekregen van televisiezender AMC.

'Het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond concludeert het epische verhaal van Iris, Hope, Elton en Silas. Zij zijn vier vrienden die door het land reisden op een missie, die alles transformeerde van wat ze over zichzelf en de wereld wisten. Terwijl ze het opnemen tegen de mysterieuze Civic Republic Military en vechten voor controle over hun eigen lotsbestemming, verschuiven hun doelen, vormen zich banden en breken die, en wordt onschuld zowel gevonden als verloren."

Dat belooft wat voor de laatste tien afleveringen van de serie van maker Matt Negrete.
Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws