'The Walking Dead: World Beyond' brengt oude bekende terug

The Walking Dead: World Beyond nieuw castlid

In de serie The Walking Dead: World Beyond zullen we weer een oude bekende zien terugkeren.

Jim Pedd, 29 mei 2021 18:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Robert Palmer Watkins, die een gastrol had in het eerste seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond is straks ook te zien in het tweede seizoen.
De acteur was als Luitenant Frank Newton van de Civic Republic Military te zien in het eerste seizoen van de serie. Hij maakte zijn opwachting in de achtste aflevering, waarin bleek dat Huck een CRM-spion was en de dochter van Elizabeth Kublek.

Tweede seizoen
In het tweede seizoen is ook het personage Newton dus weer terug. Hij zal Kublek vermoedelijk bij moeten staan in de strijd tegen de jonge helden, die proberen hun vader te redden uit de klauwen van de CRM.

Daarbij zullen ze onder meer locaties zien waar Rick Grimes geweest is, maar krijgen ze ook heel wat verschillende CRM-mensen te zien. Zo werd Max Osinski al gecast in de rol van soldaat Dennis, Al Calderon als Sergeant Major Barca en Natalie Gold als wetenschapper Lyla Belshaw.

Een deel van hen speelt een terugkerende rol in het tweede seizoen (waaronder Golds personage, dat we experimenten op zombies zagen uitvoeren). Wanneer The Walking Dead: World Beyond zijn tweede en laatste seizoen brengt is nog niet zeker.
Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, AMC, Robert Palmer Watkins

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws