'The Mandalorian'-fans opgelet: de serie krijgt nu al snel een toevoeging

The Mandalorian krijgt nu al snel een toevoeging

Er komt een speciale aflevering die helemaal draait om de held Luke Skywalker.

Jim Pedd, 15 juli 2021 om 10:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van The Mandalorian zal nog wel even op zich laten wachten. Maar dat wil niet zeggen dat Disney+ dan helemaal niets in de serie maakt.
Vandaag laat Disney+ weten dat we een speciale aflevering van Disney Gallery: The Mandalorian kunnen verwachten. Deze krijgt de titel Making the Season 2 Finale en duikt zoals de titel al zegt in de finale van het tweede seizoen. Met name de terugkeer van Luke Skywalker staat centraal.

Nieuwe aflevering
De finale eindigde nog met de behoorlijk schokkende terugkeer van Luke Skywalker. De legendarische Jedi was weer helemaal jong, terwijl hij gespeeld werd door Mark Hamill.

Dat kon allemaal dankzij een mix van CGI en stunt doubles. In het persbericht schrijft Disney+ dat we hier heel wat van te zien krijgen.

De aflevering duikt namelijk "in het proces waarin onder meer samengewerkt werd met Mark Hamill, om een authentieke en passende recreatie te bouwen. Ook verkent deze aflevering de immense druk en verantwoordelijkheid die de makers voelden bij het terugbrengen van een van de belangrijkste personages in de filmgeschiedenis."

De nieuwe aflevering zal in augustus te zien zijn, om precies te zijn op 25 augustus.
Lees meer over: The Mandalorian, Luke Skywalker, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws