Netflix voegde deze week 9 series nieuw toe

Netflix voegde deze week 9 series nieuw toe

Streamingdienst Netflix kwam deze week met in totaal negen nieuwe toevoegingen aan zijn aanbod.

Jim Pedd, 23 juli 2021 om 13:40

Vandaag zetten we voor je op een rij wat Netflix allemaal nieuw toevoegde aan zijn aanbod deze week. Het zijn in totaal negen toevoegingen, waarbij drie series enkel een nieuwe aflevering kregen.
Legends of Tomorrow (S06E10): Om zijn magie terug te krijgen, neemt Constantine Spooner mee naar Spanje anno 1939 op zoek naar de Fontein van Imperium. Micks gezondheidstoestand is verontrustend.

The Flash (S07E18): The Flash schakelt een hele rits speedster-bondgenoten in, waaronder Iris en zijn kinderen uit de toekomst (Bart en Nora West-Allen) om de speedster-oorlog te beƫindigen en een dodelijke nieuwe vijand te verslaan: de schurkachtige Godspeed.

Rick and Morty (S05E05): Beth verstoort Rick en Jerry's helse mannenavond, en Morty en Summer proberen met een ruimteschip indruk te maken op een coole nieuwe jongen van school.

Too Hot To Handle Brazil (1 seizoen): Supersexy, jonge Brazilianen ontmoeten elkaar in een droomresort aan het strand. Ze kunnen 500.000 real winnen, maar dan moeten ze wel van elkaar afblijven.

Sexy Beasts: Zeg maar gedag tegen oppervlakkig daten. Singles hebben make-up en prostatica op om hun uiterlijk te verbergen en te daten in het echt.

Masters of the Universe: Revelation: De oorlog voor Eternia begint opnieuw in wat mogelijk de laatste strijd tussen He-Man en Skeletor kan zijn.

Sky Rojo seizoen 2: Adrenaline en actie zijn terug in het tweede seizoen van Sky Rojo, van de makers van La Casa de Papel.

The Movies That Made Us seizoen 2: Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.

Kingdom: Ashin of the North: Tragedie, verraad en een mysterieuze ontdekking voeden de wraakzucht van een vrouw, die haar stam en familie wil wreken in deze speciale aflevering van 'Kingdom'.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws