Gaan videogames het Netflix-abonnement duurder maken?

Netflix komt met meer nieuws over videogames

Netflix heeft bekend gemaakt hoeveel gebruikers extra zullen moeten betalen om de videogames op het platform te kunnen spelen...

Geoffrey Ketels, 26 juli 2021 om 16:08

Hoeveel zullen Netflix-gebruikers extra moeten betalen wanneer de videogames op het platform zijn verschenen? Dat is een vraag waar we nu reeds een antwoord op hebben gekregen.
Toen het nieuws bekend werd gemaakt dat Netflix ook videogames zou gaan aanbieden stelden de gebruikers van de streamingdienst zich de vraag hoeveel meer ze daarvoor zouden moeten gaan betalen. Deze vraag werd zoveel keer gesteld dat Netflix nu zelf heeft gereageerd. Het antwoord zal abonnees van de streamingdienst in ieder geval zeker bevallen.

Mobiele gebruikers
In eerste instantie is het zo dat de videogames uitsluitend zullen worden aangeboden aan mobiele gebruikers van Netflix. Eerder raakte ook reeds bekend dat niemand minder dan Mike Verdu werd aangenomen om de ontwikkeling van de games in goede banen te leiden.

Nu rest dus de grote vraag, gaan de videogames de kosten van het Netflix-abonnement verhogen? Het antwoord is "neen"! Netflix heeft aangegeven de interactiviteit met zijn gebruikers te willen vergroten. Daardoor heeft het besloten om geen extra bijdrage aan te gaan rekenen.

Ondanks het feit dat Netflix haar ledenbestand wel nog steeds verder ziet aandikken is die groei wel minder indrukwekkend dan de voorbije jaren het geval was. In het bijzonder de sterk toegenomen concurrentie op de streamingmarkt ligt daar mee van aan de basis. Door extra diensten of producten aan te gaan bieden wil de streamingdienst daar verandering in brengen.

Lees meer over: Netflix, videogames, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws