search
Eerste seizoen van 'CSI: Vegas' verschijnt in oktober
Series / Nieuws

Eerste seizoen van 'CSI: Vegas' verschijnt in oktober

Er wordt door velen sterk uitgekeken naar deze vervolgserie op 'CSI: Crime Scene Investigation'...

Het eerste seizoen van de serie CSI: Vegas laat niet lang meer op zich wachten. CBS heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat het eerste seizoen in oktober van dit jaar zal verschijnen.

Het is alweer van het jaar 2015 geleden dat er een punt werd gezet achter de serie CSI: Crime Scene Investigation. Dat gebeurde nadat de reeks zomaar even vijftien jaar lang op de televisie te zien was. In de jaren die daarop volgden verschenen tal van verschillende spin-offs. Dit jaar komt er daar nog een nieuwe naam bij.

Dit jaar is het dus de beurt aan de spin-off CSI: Vegas. De eerste aflevering van deze nieuwe reeks zal worden uitgezonden op 6 oktober.

Terugkerende cast
Verschillende namen die deel uitmaken van de cast zullen bij fervente CSI fans absoluut een belletje doen rinkelen. Het gaat hierbij dan ook om William Petersen evenals om Jorja Fox die terug in de huid zullen kruipen van hun respectievelijke personages Gil Grissom en Sara Sidle.

Was jij eerder al een grote fan van onder meer de serie CSI: Crime Scene Investigation? Dan heb je nu ongetwijfeld weer wat nieuws om naar uit te kijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen