search

Ons nieuws van donderdag 12 augustus 2021

Je hebt nog altijd een geheim van 'Loki' gemist
Series / Nieuws

Je hebt nog altijd een geheim van 'Loki' gemist

Schrijver Michael Waldron weet dat een easter egg niet gespot is in Loki.

Marvel-fans hebben nu al een maand de beschikking over het complete eerste seizoen van de serie Loki. Maar dat wil niet zeggen dat ze al alle easter eggs hebben gezien.

De serie met Tom Hiddleston in de hoofdrol zit vol leuke referenties naar het MCU en naar de comics. Zo kwamen we erachter dat vampiers bestaan in het universum van Marvel Studios en zagen we bizar genoeg zelfs de Thanos-Copter voorbijkomen.

Iets gemist
Maar interessant is dat fans volgens showrunner en schrijver Michael Waldron een grote easter egg gemist hebben. Die zit ergens in de zes afleveringen verstopt en hij heeft online nog niet gevonden dat fans weten wat het was.

"Er is er misschien wel eentje. Ik denk dat er nog een is die niemand gevonden heeft tot nu toe. Maar ik wil gewoon dat mensen kijken. En wil de kijkcijfers oppompen! [lacht] Ik wil natuurlijk dat mensen kijken," aldus Waldron tegenover CBR.

Vervolgens vertelde hij over zijn favoriete easter egg: "Ik hou van Throg. Dat is geweldig. Ik denk dat we een uitgebreidere scène opgenomen hadden voor de eerste aflevering met Throg, die het uiteindelijk niet gehaald heeft. Maar ik ben blij dat hij er op de een of andere manier wel in zit."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Forse kritiek op 'Loki' en Disney+
Series / Nieuws

Forse kritiek op 'Loki' en Disney+

Russell T. Davies vindt het vooral heel goedkoop dat Loki biseksueel is in de serie.

Doctor Who-schrijver Russell T. Davies uit forse kritiek op Disney wegens de "zielige" scène in de serie Loki, waarin hoofdpersoon Loki zegt dat hij biseksueel is.

Tom Hiddleston keerde voor de serie weer terug als Marvel-schurk/held Loki. Ditmaal als een van de varianten van de God of Mischief. In de derde aflevering werd bevestigd dat hij biseksueel is. In een gesprek met Loki-variant Sylvie, zegt Loki namelijk dat hij "een beetje van beiden" heeft gehad, als hem gevraagd wordt of er een leuke prinses of prins rondliep.

Niet verrassend
Voor lezers van de comics en fans van de Noorse mythologie is dit geen verrassing. Loki is genderfluïde en in de comics ook biseksueel. Dat is al jaren zo, dus echt vreemd is dit niet.

Maar toch vindt de voormalig showrunner van BBC-serie Doctor Who het maar onzin. Davies vertelde dat TV-bazen graag verhalen willen zien met homoseksuele personages en dat vooral om de verkeerde redneen doen.

"De waarschuwingsbellen rinkelen nu de giganten en dan vooral Netflix en Disney+ wakker worden. Het is denk ik echt wel iets waar je je druk om moet maken. Loki refereert dat hij ooit biseksueel is geweest en mensen zeggen ineens allemaal: 'Oh mijn god, het is een panseksuele serie!' Hij zei het woord 'prins' en dus moeten wij ineens roepen: 'Dankje Disney! Wat zijn jullie buitengewoon!' Terwijl het een belachelijk en nietszeggend gebaar is naar de belangrijke politiek en de verhalen die verteld moeten worden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een zware tegenslag voor 'Powerpuff Girls': een van de hoofdrolspeelsters stapt op
Series / Nieuws

Nog een zware tegenslag voor 'Powerpuff Girls': een van de hoofdrolspeelsters stapt op

Powerpuff heeft een zware weg gehad en die blijft eigenlijk wel zo.

Het wil maar niet lukken met de live-action Powerpuff Girls-serie van The CW. In mei werd aangekondigd dat de pilot volledig opnieuw opgenomen zou worden. Verwacht werd dat Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault allemaal terug zouden keren als Blossom, Bubbles en Buttercup, maar die verwachting komt niet uit.

Vandaag leren we namelijk dat Bennet officieel vertrokken is van de serie. Cameron en Perrault lijken nog verbonden te zijn aan het project, dat later dit jaar met z'n heropnames zal beginnen. De bedoeling is om voor de herfst een nieuwe actrice te vinden om Bennet te vervangen.

Waarom weg?
Waarom ging ze dan uiteindelijk weg? Nou, het antwoord daarop was weer het gebruikelijke: ze werd "gedwongen" de serie te verlaten vanwege "planningsproblemen". Kortom: andere verplichtingen.

Het is niet gek dat ze het druk heeft en dat ze daarom niet direct terug kan keren voor de serie. Zo gaat namelijk al enige tijd het gerucht dat ze terugkeert voor Secret Invasion, als Daisy Johnson.

De pilot wordt op dit moment opnieuw geschreven en wanneer deze opnieuw opgenomen wordt is nog niet bekend. Wel is zeker dat Diablo Cody nog altijd trekker is van het project.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lost spannende eerste trailer van nieuwe serie 'Clickbait'
Series / Nieuws

Netflix lost spannende eerste trailer van nieuwe serie 'Clickbait'

De nieuwe spannende serie belooft alvast zeer veelbelovend te worden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder werd reeds bekend gemaakt dat Netflix uitpakt met een nieuwe, donkere serie genaamd Clickbait. In deze reeks komen vooral de gevaren van social media tot uiting.

In de reeks wordt in het bijzonder de steeds groter wordende kloof duidelijk gemaakt tussen onze werkelijke en onze digitale identiteit. De bekendmaking die Netflix eerder de wereld instuurde liet reeds het beste vermoeden.

Ook de eerste trailer die nu werd gelanceerd doet ons op het puntje van onze stoel belanden.

25 augustus
Acteur Adrian Grenier (bekend van onder meer The Devil Wears Prada) speelt de hoofdrol in deze meeslepende dramaserie. Hij kruipt in de huid van een familieman die plots wordt ontvoerd. Vervolgens wordt hij achtergelaten met een bord met daarop de onheilspellende tekst; "Ik misbruik vrouwen. Bij 5 miljoen views sterf ik."

De nieuwe mini-serie zal bestaan uit acht afleveringen en verschijnt op 25 augustus op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste seizoen van 'CSI: Vegas' verschijnt in oktober
Series / Nieuws

Eerste seizoen van 'CSI: Vegas' verschijnt in oktober

Er wordt door velen sterk uitgekeken naar deze vervolgserie op 'CSI: Crime Scene Investigation'...

Het eerste seizoen van de serie CSI: Vegas laat niet lang meer op zich wachten. CBS heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat het eerste seizoen in oktober van dit jaar zal verschijnen.

Het is alweer van het jaar 2015 geleden dat er een punt werd gezet achter de serie CSI: Crime Scene Investigation. Dat gebeurde nadat de reeks zomaar even vijftien jaar lang op de televisie te zien was. In de jaren die daarop volgden verschenen tal van verschillende spin-offs. Dit jaar komt er daar nog een nieuwe naam bij.

Dit jaar is het dus de beurt aan de spin-off CSI: Vegas. De eerste aflevering van deze nieuwe reeks zal worden uitgezonden op 6 oktober.

Terugkerende cast
Verschillende namen die deel uitmaken van de cast zullen bij fervente CSI fans absoluut een belletje doen rinkelen. Het gaat hierbij dan ook om William Petersen evenals om Jorja Fox die terug in de huid zullen kruipen van hun respectievelijke personages Gil Grissom en Sara Sidle.

Was jij eerder al een grote fan van onder meer de serie CSI: Crime Scene Investigation? Dan heb je nu ongetwijfeld weer wat nieuws om naar uit te kijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijfde seizoen 'Flikken Rotterdam' laat langer op zich wachten
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'Flikken Rotterdam' laat langer op zich wachten

Het vijfde seizoen van de populaire serie laat langer op zich wachten van verwacht...

Slecht nieuws voor wie uitkijkt naar het verschijnen van het vervolg van Flikken Rotterdam. Het vijfde seizoen is namelijk met een week uitgesteld.

In eerste instantie moest het vijfde seizoen van de serie Flikken Rotterdam van start gaan op 27 augustus bij NPO 1. Deze datum is nu uitgesteld. De eerste aflevering zal dan ook op zich laten wachten tot 3 september.

Spin-off
De serie Flikken Rotterdam gunt ons een blik in het leven van de politie van de Nederlandse stad Rotterdam. In de reeks zien we hoe ze samen de criminaliteit aanpakken.

De reeks is een spin-off van de populaire reeks Flikken Maastricht. De cast bestaat onder meer uit namen zoals Ortál Vriend, Maartje van de Wetering evenals Huub Stapel, Cees Geel en natuurlijk ook Mark van Eeuwen.

Ondanks het feit dat het uitstel misschien een beetje vervelend is voor de fans laat de start van het vijfde seizoen gelukkig niet meer al te lang op zich wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale' gaat vanaf vandaag verder op Netflix!
Series / Nieuws

'Riverdale' gaat vanaf vandaag verder op Netflix!

De resterende afleveringen van het vijfde seizoen worden vanaf vandaag wekelijks uitgezonden...

Goed nieuws voor fans van de serie Riverdale. Het vijfde seizoen van de reeks is namelijk helemaal terug. De resterende afleveringen zullen vanaf nu wekelijks worden uitgezonden bij Netflix.

De Coronapandemie heeft ook Riverdale niet gespaard. De productie liep enorm veel vertraging op waardoor fans helaas lang moesten wachten om de laatste afleveringen van het vijfde seizoen te kunnen bekijken. Nu is het wachten gelukkig voorbij.

Wekelijkse afleveringen
In het vijfde seizoen heeft Riverdale een tijdssprong gemaakt van zeven jaar. Eerder raakte ook al bekend dat we in de laatste afleveringen van dit seizoen Josie and The Pussycats terug mogen verwelkomen.

Actrice Ashleigh Murray liet eerder reeds optekenen dat we de meiden in het huidige seizoen van een compleet andere kant zullen leren kennen.

Naar goede gewoonte worden de afleveringen terug wekelijks toegevoegd aan de streamingdienst. Vandaag is aflevering elf aan de beurt. Heb je nog niets gezien van het vijfde seizoen en wil je alvast graag een voorsmaakje? Dat kan door het bekijken van de onderstaande trailer!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie zoekt een wel heel bekend personage
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie zoekt een wel heel bekend personage

De serie Ahsoka zoekt iemand voor de rol van Sabine Wren in live-action.

Het gerucht gaat al een tijdje dat verschillende personages uit de animatieseries van Lucasfilm een overstap zullen maken naar live-action. Ahsoka Tano was er een van en in haar aankomende live-action serie, lijkt ze gezelschap te krijgen van een bekende bondgenoot.

The Hollywood Reporter stelt namelijk dat een van de bondgenoten van Tano in de serie Star Wars Rebels ook te zien zal zijn in deze serie. "Lucasfilm zoekt een actrice die tegenover Rosario Dawson te zien kan zijn als de Mandalorian-krijgster Sabine Wren".

Maar wie?
In het verleden werd al gespeculeerd dat WWE-ster Mercedes Varnado, a.k.a. Sasha Banks, gecast was als Wren in het tweede seizoen van de serie. Maar zij bleek een heel andere Mando te spelen.

In de laatste momenten van de seriefinale van Star Wars Rebels zagen we Ahsoka en Sabine vertrekken op een missie om Ezra Bridger te vinden. De jonge Jedi werd in een wormgat gezogen met Grand Admiral Thrawn.

Die gebeurtenissen werden niet benoemd in de Tano-aflevering van The Mandalorian, maar er werd wel naar gehint in haar confrontatie met magistraat Morgan Elsbeth. De kans is dus groot dat deze verhalen wel kloppen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensies van Disney+-serie 'What If...?': De moeite waard?
Series / Nieuws

Recensies van Disney+-serie 'What If...?': De moeite waard?

What If...? is een opvallende serie, maar scoort hij ook een beetje?

Hoe doet Marvel-serie What If...? het eigenlijk bij de critici? Nou, dat is precies waar we je vandaag over vertellen in dit recensie-artikel.

Op moment van schrijven telde Rotten Tomatoes 37 recensies voor de serie, die een gemiddelde rating van 89 procent blijkt te hebben bij de critici. Het publiek geeft een iets lagere score, van 85 procent, nog altijd een mooi resultaat.

Goede recensies
Hoewel de serie een hoge score heeft op Rotten Tomatoes, zijn niet alle recensies even positief. We zetten er vier voor je op een rij:

Consequence: "Het idee om zulke populaire, goed ontwikkelde personages te nemen en hen in een gigantisch worldbuilding-experiment te husselen klinkt leuk, maar de resultaten zijn niet heel spetterend."

The Hollywood Reporter: "Voor een serie die zich afspeelt in de oneindige grootsheid van een multiversum, droomt What If...? wel erg klein."

NDTV: "Ondanks een gigantische cast en de animatieserie die maakt dat Marvel op een heel ander niveau kan werken, weten de eerste drie afleveringen niet te verbazen. What If...? voelt als een voetnoot in de MCU-encyclopedie."

Hindustan Times: "What If...? opent een wereld van mogelijkheden voor Marvel, die het vol enthousiasme verkent. Maar ook, in pure hubris, met een hand op de rug gebonden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
James Galdolfini was helemaal niet aardig op de set van 'The Sopranos'
Series / Nieuws

James Galdolfini was helemaal niet aardig op de set van 'The Sopranos'

James Galdolfini noemde een van de makers van de serie standaard Satan.

The Sopranos-bedenker David Chase vertelde tijdens een interview dat acteur James Gandolfini hem Satan noemde op de filmset van de kritisch goed ontvangen HBO-serie.

De serie ging in 1999 van start en was een misdaadserie die draaide om de in New Jersey woonachtige Italiaans-Amerikaanse mafioso Tony Soprano. Die worstelt met het vinden van balans tussen zijn familieleden en zijn rol als leider van een criminele organisatie. Ook zien we zijn familieleden, collega's en rivalen in de maffia.

Niets meer dan Satan
Met 21 Primetime Emmy Awards onder de gordel, evenals vijf Golden Globe-nominaties en uitbreidingen naar media als een videogame, boeken, albums en podcasts, is de franchise nog altijd springlevend.

De prequelfilm The many Saints of Newark zal bijvoorbeeld snel uitkomen en volgt de tienerjaren van Tony Soprano in de jaren zestig en zeventig tegen de achtergrond van de Newark Riots. Michael Gandolfini neemt de rol van zijn overleven vader James Gandolfini over.

Chase sprak met Vanity Fair hierover en vertelde dat Gandolfini zijn zoon vaak meenam naar de set. En hoewel zijn zoon erbij was, was hij lang niet altijd aardig tegen Chase: "ja, als kind kwam hij al langs. En zijn vader begroette mij dan altijd met 'Hallo, Satan', terwijl we langsliepen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-fans hebben nu al een opvolger gevonden
Series / Nieuws

'Doctor Who'-fans hebben nu al een opvolger gevonden

Jodie Whittaker stopt als Doctor Who en fans weten nu al wie moet opvolgen.

Michael Sheen is wat fans van Doctor Who betreft de man die Jodie Whittaker moet opvolgen als de nieuwe 14th Doctor. Dat na de aankondiging dat Whittaker in 2022 zal vertrekken.

De serie Doctor Who bestaat bijna zestig jaar en lijkt voorlopig springlevend te blijven. De BBC heeft dan ook een dertiende seizoen besteld, dat nog gemaakt wordt door Chris Chibnall met Whittaker in de hoofdrol. Maar er moet weer een nieuwe acteur of actrice gevonden worden voor de rol.

Michael Sheen
Meer dan 10.000 mensen stemden in een poll van Radio Times. Sheen kreeg meer dan 20 procent van de stemmen en bleek daarmee de topfavoriet.

Een goede nummer twee was Richard Ayoade, die 15 procent van de stemmen kreeg. Jo Martin, die al een versie van de Doctor speelde, was de nummer drie.

Sheens overwinning in de poll komt op een mooi moment, want hij ligt goed bij de kijker en zou ook wel het type acteur kunnen zijn dat de serie nodig heeft. Hij won meerdere BAFTA's (vier om precies te zijn) en een Welsh BAFTA en meer awards.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO heeft weer een hit in handen, 'The White Lotus' krijgt nieuw seizoen
Series / Nieuws

HBO heeft weer een hit in handen, 'The White Lotus' krijgt nieuw seizoen

De HBO-serie The White Lotus doet het heel goed bij de kijker.

HBO heeft weer een televisiehit in handen en het kabelnetwerk is van plan dat zo te houden. The White Lotus van bedenker Mike White kreeg met zijn zes afleveringen tellende eerste seizoen al veel lof.

De duistere komedieserie werd als een miniserie ontwikkeld en HBO zette hem ook zo in de markt. Maar het werd zo'n groot succes dat HBO hem over wist te halen te zoeken naar een manier om door te gaan.

Tweede seizoen
Dinsdag kondigde HBO namelijk aan dat The White Lotus terugkeert voor een tweede seizoen. Dat gaat geen effect hebben op de aankomende finale, want elke nieuwe toevoeging moet een ander uiterlijk krijgen.

Zodoende vertrekt het tweede seizoen van het eiland Hawaï (waar het eerste seizoen zich afspeelt) en zien we een andere hotelbestemming. Het tweede seizoen krijgt ook een volledig nieuwe cast en een heel ander verhaal. Daarmee is The White Lotus ook meteen een anthologie geworden.

De serie The White Lotus is een sociale satire die zich afspeelt in een resort in Hawaï. We volgen de verhalen van verschillende vakantievierders gedurende een week. Niet alles is wat het lijkt, en de innerlijke duisternis van de gasten begint zich te onthullen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Afscheid nemen van 'La Casa de Papel' is enorm moeilijk
Series / Nieuws

Afscheid nemen van 'La Casa de Papel' is enorm moeilijk

De Netflix-serie La Casa de Papel komt dit jaar nog tot een einde.

Úrsula Corberó, die te zien is als Tokyo in de hitserie La Casa de Papel heeft een emotionele periode achter de rug. Ze vertelt tijdens een interview namelijk dat ze elke scène van het vijfde en laatste seizoen moest huilen.

De serie La Casa de Papel is een groot succes op Netflix, maar komt tot een einde met z'n vijfde seizoen. De eerste vijf afleveringen daarvan worden op 3 september uitgezonden en de tweede rits van vijf komt op 3 december online te staan,

Heel erg emotioneel
Recent liet Netflix een explosieve trailer zien, die hintte naar een bloederige eindstrijd tussen de bankrovers en het Spaanse leger. Tokyo wordt vergezeld door haar mede-criminelen, die de instructies van Sergio 'El Profesor' Marquina volgen.

Het personage van Corberó is een centraal personage, maar ook sinds het eerste seizoen een wat onbetrouwbare verteller. En ze is nu ook erg emotioneel. Tijdens een interview met Harpers Bazaar vertelde ze dat elke scène emotioneel voelde.

"Ik weet nog dat ik bij de opnames niet kon stoppen met huilen. Er zat een pijn in mijn maag. Omdat er een boel gestoorde dingen met mij gebeurd zijn in deze serie. Mijn leven is veranderd en ik voel mij dankbaar en trots. Ik zal Tokyo enorm missen, maar tegelijk denk ik dat zij altijd deel van mij zal blijven," aldus Corberó.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bijna stopte 'Arrow' nog eerder dan gepland
Series / Nieuws

Bijna stopte 'Arrow' nog eerder dan gepland

De serie Arrow had het bijna al na seizoen 6 zonder Stephen Amell moeten doen.

Stephen Amell gaf toe dat zijn verschijningen in de laatste twee seizoenen van Arrow te danken waren aan de producent van de serie die hem overhaalde vooral te blijven.

De serie ging in de herfst van 2012 van start op The CW en leidde de zeer succesvolle Arrowverse-franchise in. De hitserie kreeg acht seizoenen en kwam toen pas tot een einde.

Eerder gaan
De verhaallijn begint met de oorsprong van Oliver Queen en hoe hij besloot om een mantel om te doen en het op te nemen tegen de corruptie. De serie Arrow eindigde vervolgens met de dood van de Green Arrow, toch wel een beetje iets onvermijdelijks.

En hoewel Oliver Queen de voornaamste ster van de serie was, konden we Amell steeds minder zien naarmate de serie vorderde. Nu weten we waarom; Amell wilde al eerder gaan en werd door Greg Berlanti overgehaald om te blijven.

"Ik dacht nog een jaar te doen en dat ik meer in de tank had, dat ik meer wilde delen met deze industrie en deze carrière waar ik voor gekozen heb. Ik wilde weer geïnspireerd worden. Dus Greg Berlanti, die veel slimmer is dan ik ben, zoals je ziet door zijn drukke werk in film en series, haalde mij over. Hij maakte het financieel onverantwoordelijk om geen zevende en vervolgens achtste seizoen te maken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
En weer sneuvelt er een Netflix-serie na 1 seizoen
Series / Nieuws

En weer sneuvelt er een Netflix-serie na 1 seizoen

Het doek valt vandaag voor Netflix-serie Dash & Lily, die dus niet imponeerde.

Het heeft er alle schijn van dat Netflix weer een serie geannuleerd heeft, die pas net begonnen was. Dash & Lily, de romantische komedieserie die zich tijdens de feestdagen afspeelt, lijkt geen nieuw seizoen te krijgen.

De serie werd in november 2020 gelanceerd op Netflix en werd nooit de hit die men in handen had hopen te hebben. Sindsdien was er nooit iets te horen over een vernieuwing of over het cancellen van de serie. Maar een van de uitvoerend producenten geeft ons in elk geval de indruk dat het gedaan is.

Geen nieuw seizoen
Shawn Levy is betrokken als uitvoerend producent van de serie. Hij vertelde dat de serie geen nieuw seizoen lijkt te krijgen. Als je tussen de regels leest ten minste.

"Je kan iets heel goeds maken, je werk echt goed gedaan hebben, maar je hebt alsnog geen controle over de kijkcijfers of de box office en uitkomst," begon Levy.

"Een van die series is Dash & Lily, dat een stel Daytime Emmy's gewonnen heeft. En wij bij 21 Laps hebben het gevoel dat we de serie gemaakt hebben die we beloofd hadden. We maakten de serie die wij wilden. Maar niet genoeg mensen keken ernaar en het is een beetje een wrede statistiek in het tijdperk van streamingoorlogen. Als je geen kijkers trekt, mag je niet meer maken en dat is hier gebeurd."

Een expliciete bevestiging is het niet, maar laten we hem toch maar zo nemen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'How I Met Your Mother'-serie onthult dan eindelijk z'n cast
Series / Nieuws

Nieuwe 'How I Met Your Mother'-serie onthult dan eindelijk z'n cast

How I Met Your Father heeft nu een volledige cast gekregen.

Na jaren wachten kunnen fans van How I Met Your Mother blij zijn. De belangrijkste castleden van de langverwachte spin-off How I Met Your Father zijn eindelijk onthuld.

Eerder dit jaar gaf Hulu de serie officieel groen licht. We zien in de serie Hilary Duff in de hoofdrol van Sophie, een vrouw die aan haar zoon het verhaal vertelt van hoe ze zijn vader heeft leren kennen. En nu weten we wie zich bij haar voegen.

Heel wat castleden
Chris Lowell is gecast als Jesse, een aspirant-muzikant die als Uber-chauffeur werkzaam is. Naast hem is Francia Raisa te zien als huisgenootje Valentina van Sophie, die dienst doet als de avontuurlijke geest van de groep.

Tom Ainsley speelt de rol van Charlie, een model en zoon van Britse aristocraten die Valentina naar New York City gevolgd is toen hij verliefd op haar werd tijdens de Londen Fashion Week. Jesse's geadopteerde zus Ellen wordt gespeeld door Tien Tran, die net naar New York verhuisd is na de scheiding van haar echtgenote. Suraj Sharma rondt de cast verder af, als Sid, de huisgenoot van Jesse en beste vriend.

De serie is bedacht door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger. Bedenkers Crarter Bays en Craig Thomas van How I Met Your Mother werken mee als uitvoerend producent.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.