search
Problemen voor de nieuwe serie van 'Once Upon A Time'-makers
Series / Nieuws

Problemen voor de nieuwe serie van 'Once Upon A Time'-makers

De serie Epic van de makers van Once Upon a Time zit in de problemen.

De mogelijk volgende serie van Once Upon a Time-bedenkers Adam Horowitz en Edward Kitsis gaat er niet komen bij televisiezender ABC. De serie Epic, een anthologie met Disney als thema, gaat er niet komen.

Dat meldt The Hollywood Reporter. Hoewel de bazen van de televisiezender blij waren met het scenario voor de pilot, waren ze niet tevreden met het eindproduct, dat in januari besteld werd. De opnames vonden naar verluidt plaats in Ierland, maar het tweetal kon daar niet langs gaan.

De serie Epic
De serie Epic zou rollen hebben gehad voor Brittany O'Grady als Luna, Sarah Hyland als Rose en Eleanor Fanyinka als The Seer. De pilot werd door Horowitz en Kitsis geproduceerd in samenwerking met Brigitte Hales.

Het project maakte onderdeel uit van een vierjarige deal met Horowitz en Kitsis, die ze tekenden met ABC Signature en van start ging in hetzelfde jaar als Once Upon a Time na zeven seizoenen tot een einde kwam.

Een synopsis was er niet voor de serie, al speelde deze zich af in het universum van Disney, in een betoverd bos. Dat zit vol met nieuwe helden, schurken, prinsen, prinsessen en allerhande magische wezens.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen