search
Weer is er een vette trailer voor 'Y: The Last Man'
Series / Video/clip/featurette

Weer is er een vette trailer voor 'Y: The Last Man'

De serie Y: The Last Man ziet er wel heel bijzonder uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
FX lijkt wat aan de late kant begonnen te zijn met met de marketing van de serie Y: The Last Man. Vandaag is er namelijk de derde trailer in minder dan een maand tijd.

In deze nieuwste, dertig seconden durende trailer, krijgen we de eerste echte blik op Agent 355 (Ashley Romans) in actie, terwijl ze haar best doet om Yorick veilig te houden. Zij speelt een van de hoofdrollen in de serie.

Y: The Last Man-trailer
In de comics is Agent 355 lid van de Culper Ring, een mysterieus agentschap van de Amerikaanse overheid. Zij wordt (met grote twijfels) toegewezen aan Yorick Brown om hem veilig te houden als bodyguard. Maar dat vindt ze bepaald geen fijn perspectief.

Voor haar gevoel moet ze namelijk de nogal 'nutteloze' laatste man in leven houden, terwijl hij het doelwit van uiteenlopende groepen is. De serie lijkt vooral te gaan kijken naar de band tussen de twee, en hoe die zich naar verloop van het verhaal ontwikkelt.

De serie Y The Last Man gaat op 13 september van start op FX on Hulu. Eliza Clark is de showrunner van de serie en acteur Ben Schnetzer de hoofdrolspeler. Naast hem zijn onder meer Diane Lane en Olivia Thrilby ook te zien. De eerste twee afleveringen zijn geregisseerd door Louise Friedberg. Alle tien afleveringen van het eerste seizoen zijn geregisseerd door vrouwen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen