search
'Fallout'-serie van Prime Video moet briljant zijn
Series / Nieuws

'Fallout'-serie van Prime Video moet briljant zijn

De serie Fallout die op basis van de gelijknamige games gemaakt wordt, is briljant.

Er wordt druk gewerkt aan een Fallout-televisieserie door Amazon Prime Video. Deze werd vorig jaar aangekondigd en sindsdien is het opmerkelijk stil gebleven.

De serie wordt in elk geval ontwikkeld door Lisa Joy en Jonathan Nolan, het tweetal dat ons ook Westworld brengt. En tijdens een paar recente interviews, deelden de twee een paar kleine inzichten over de Fallout-serie.

Heel tof
"Het is gonzo, gestoord, grappig, avontuurlijk en een mindfuck," vertelde Joy tijdens een interview met de site Collider. "Het wordt echt iets dat je nooit eerder gezien hebt. Het wordt behoorlijk cool."

Joy vertelde eerder ook al zoiets tijdens een interview met BroBilbe. Toen noemde ze ook al het woord "gonzo" en kwam ze met de omschrijving dat het een "gestoorde en humoristische" serie moest worden.



Fallout speelt zich af in de apocalypse. In de eerste game - die in 1997 uitgebracht werd - zien we het jaar 2161. De protagonist moet een waterchip halen uit het Wasteland om de defecte chip te kunnen vervangen in zijn thuis. Nadien komt er ook een grote groep mutanten om hem aan te vallen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen