Terugkeer 'Day of the Dead' bevestigd met gave poster

Terugkeer 'Day of the Dead' bevestigd met poster

Vanaf 15 oktober start op de zender Syfy de serie gebaseerd op George A. Romero's klassieker.

Bram de Groot, 22 augustus 2021 om 14:50

Een paar jaar geleden overleed George A. Romero, de bedenker van de zombiefilms in de Dead-reeks die startte met Night of the Living Dead. Zijn verhalen blijven echter voortleven. Over zo'n twee maanden verschijnt bijvoorbeeld de serie Day of the Dead op de zender Syfy.
Day of the Dead is na Night of the Living Dead en Dawn of the Dead de derde film van Romero. In die film tracht een groep mensen te overleven en komen ze er achter dat het leger experimenten uitvoert op de zombies om tot een permanente oplossing te komen.

De Day of the Dead-serie is het intense verhaal van zes vreemden die proberen de eerste 24 uur van een invasie van ondoden te overleven. De ode aan Romero's beroemde vleeseters herinnert ons eraan dat soms alles wat nodig is om mensen bij elkaar te brengen een horde hongerige zombies is die hen uit elkaar probeert te scheuren.

Gave poster voor Day of the Dead
Er zijn rollen voor onder meer Keenan Tracey (Bates Motel), Daniel Doheny (Alex Strangelove), Natalie Malaika (Fractured), Kristy Dinsmore (Vikings) en newcomer Morgan Holmstrom.Vanaf 15 oktober op Syfy
Hieronder zie je ook de eerdere trailer voor Day of the Dead. De serie trapt op 15 oktober af op Syfy.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Day of the Dead, George A Romero, Syfy, Keenan Trace, Daniel Doheny

Populair nieuws