search
Opmerkelijk terugkeer in 'WandaVision' toegelicht door Quicksilver-acteur

Opmerkelijk terugkeer in 'WandaVision' toegelicht door Quicksilver-acteur

Er is maar één man te danken dat de opvallende Quicksilver te zien was in de MCU-serie.

Bram de Groot
In de serie WandaVision zagen we niet alleen Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen en Vision van Paul Bettany. Er waren meer nieuwe en terugkerende personages. De meest opvallende bleek uiteindelijk Quicksilver.

En dat komt doordat we niet de Quicksilver uit Avengers: Age of Ultron zagen, maar de Quicksilver uit de X-Men films van 20th Century Fox. Deze cross-over bleek alleen mogelijk doordat Marvel Studios even geleden de rechten van de X-Men personages terugkreeg.

Kevin Feige te danken voor cross-over
"Het voelt heel cool om er deel van uit te hebben gemaakt. Maar ik moet Kevin Feige de eer geven voor het bedenken van het idee," vertelde Peters aan Entertainment Tonight. "Om me op die manier in de show te krijgen, vond ik zo'n zeer interessante, soort schokkende en bijna vreemde meta - ik haat dat woord - manier om te doen. En ik was vereerd."

Peters speelde de rol in onder Quicksilver in de films X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalypse en X-Men: Dark Phoenix. Uiteindelijk heet zijn personage niet Pietro Maximoff of Quicksilver, maar Bohner of Fake Pietro a.k.a. "Fietro."
Aanbevolen artikelen