search
Nieuw op Netflix: 'Family Reunion' seizoen 4
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Family Reunion' seizoen 4

Het vierde seizoen is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor de fans van de komische serie Family Reunion! Het vierde seizoen van de populaire serie is vanaf nu te bekijken bij streamingdienst Netflix!

In de serie Family Reunion volgen we een gezin dat ervoor kiest om van Seattle naar het platteland van Georgia te verhuizen. Al snel wordt echter duidelijk dat het contrast tussen het stadsleven van Seattle en de midwest wel erg groot is.

Tia Mowry
Eén van de bekendste namen uit de cast van Family Reunion is natuurlijk Tia Mowry. Zij was in de jaren '90 reeds te zien in de sitcom Sister, Sister waarin ze samenspeelde met haar tweelingzus Tamera. Dit was niet de enige reeks waarin de actrice te zien was. Ook in bijvoorbeeld The Game evenals Instant Mom had ze een rol. Bovendien was ze ook te zien in een film genaamd The Hot Chick.

De reeks werd verzonnen door Meg DeLoatch en is ondertussen toe aan haar vierde seizoen. Voor dit vierde seizoen geldt dat ze bestaat uit zeven afleveringen. Dat zijn er beduidend minder in vergelijking met de voorgaande seizoenen.

Het vierde seizoen van Family Reunion is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen