Netflix stuurt trailer tweede seizoen 'Into The Night' de wereld in

Netflix lanceert trailer 'Into The Night' S2

Het tweede seizoen van de Belgische Netflix-original belooft weer erg spannend te worden...

Geoffrey Ketels, 28 augustus 2021 om 16:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In september verschijnt het tweede seizoen van Into The Night op streamingdienst Netflix. Nu werd er alvast een trailer de wereld ingestuurd die ons een glimp laat opvangen van dat tweede seizoen.
Het eerste seizoen van Into The Night kon rekenen op heel wat interesse en ook de reviews die verschenen waren bijzonder lovend. Het leek dan ook zo goed als vast te staan dat er een vervolg zou komen. Dat vervolg is vanaf 8 september te bekijken bij Netflix.

Moordend zonlicht
In de serie Into The Night veroorzaakt de zon plots een enorme sterfte onder de mensheid. Een groepje mensen slaagt er echter in om die moordende zon voor te blijven. Ze slagen hierin door continue te blijven reizen met het vliegtuig en op die manier de zon voor te blijven. Aan het einde van het eerste seizoen zagen we dat ze een veilig onderkomen vonden in een bunker.... of toch niet?

Het is momenteel natuurlijk nog een beetje gissen hoe het verhaal van de reeks verder zal gaan. Echter licht de trailer die Netflix de wereld heeft ingestuurd toch alvast een tipje van de sluier. Deze trailer is hieronder te bekijken.Lees meer over: Into The Night, serie, series, Netflix

Populair nieuws