search
'Nine Perfect Strangers' is best bekeken Hulu-original ooit
Series / Nieuws

'Nine Perfect Strangers' is best bekeken Hulu-original ooit

De serie mag zich vanaf nu de best bekeken Hulu-original ooit noemen...

De serie The Handmaid's Tale mocht zich een tijd lang de best bekeken Hulu-original ooit noemen. Daar komt nu echter verandering in.

Het was eerder al bekend dat Nine Perfect Strangers kon rekenen op een uitstekende populariteit. Dit gegeven wordt nu echter nog extra kracht bijgezet. Ondanks het feit dat Hulu geen harde cijfers bekend heeft gemaakt heeft ze wel laten weten dat de reeks vanaf nu de best bekeken Hulu-original ooit is.

De serie heeft eigenlijk meerdere records op haar naam staan. Niet alleen brak ze het record van best bekeken serie op de dag van lancering, daarnaast brak ze ook het kijkcijferrecord nadat de reeks vijf dagen op de streamingdienst stond. Daarmee laat Nine Perfect Strangers niet alleen The Handmaid's Tale achter zich, maar ook het eveneens zeer populaire The Act.

Amazon Prime Video
In Nederland is de streamingdienst van Hulu niet beschikbaar. Treuren is echter nergens voor nodig. Nine Perfect Strangers is hier namelijk te bekijken bij Amazon Prime Video.

Heb je nog niets van deze serie gezien en wil je daar graag verandering in brengen? Dan is het zeker de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen