Nieuwe Netflix-serie krijgt veel kritiek

Nieuwe Netflix-serie krijgt veel kritiek

De nieuwe Netflix-serie Q-Force ligt niet heel erg lekker bij het publiek en bij critici.

Jim Pedd, 6 september 2021 om 09:02

Soms kondigt Netflix een nieuwe serie aan en zijn fans helemaal blij met het feit dat er iets nieuws komt. Slechts zelden komt er echter zoveel kritiek als nu het geval is.
Vorige week kwam Netflix met de serie Q-Force en daar is vooral heel veel commentaar op. Bijzonder genoeg werd de eerste trailer voor de serie door 113.000 mensen gedisliked, wat er wel heel veel zijn voor een nieuwe serie. En er zijn petities begonnen om de serie geannuleerd te krijgen (al scoren die nog niet heel sterk).

Matige ontvangst
Dat is niet het enige, want Q-Force doet het ook al niet heel goed op Rotten Tomatoes. Daar heeft de film een tegenvallende score van 20 procent, tegenover een iets betere (maar niet veel) 39 procent van het publiek.

Gelukkig is het niet een en al slecht en zijn sommige mensen ook positief. Sommige kijkers laten van zich horen op Twitter en zijn redelijk te spreken over de serie:Q-Force draait om een homoseksuele superspion en zijn scrappy LHBTI-squad. Samen vechten ze om zich te bewijzen voor een agentschap dat hen onderschat heeft. Vandaag West-Hollywood, morgen de wereld!

Lees meer over: Q FOrce, Netflix, Kritiek

Populair nieuws